75-day workout challenge: dag 21-25

Op 20 augustus begon ik met een 75-day workout challenge. De reden is een vakantie die in november gaat plaatsvinden, en ik heb nooit echt van sport gehouden dus ik ben eigenlijk benieuwd of dit misschien een manier is waarop ik wel wat meer beweging in m’n leven verwerkt krijg ?. Let’s see ⏩⏩⏩.

75-day workout challenge

Eerder gepubliceerde artikelen over mijn 75-day workout challenge:

Dag 21 – Zaterdag 9/9: noppes & nada

De dansjes in de kroeg van gisteren waren leuk, maar vandaag ben ik iets minder vrolijk. Ik kom laat op gang en ben vanaf ’s middags de hele dag weg, dus van sporten komt het niet meer. Ik baal ervan.

Dag 22 – Zondag 10/9: 3 workouts

Om mijn achterstand van de afgelopen twee dagen in te halen, besluit ik om vandaag 3 workouts te doen, ohhhh yes dat voelt al iets beter!

Ik begin met een booty shaking workout, yesss! Dat heb ik vrijdagavond ook nog gedaan, muhaha. Ik dacht: makkelijk beginnen, maar hij is best wel zwaar omdat je de hele workout een beetje door je knieën gezakt moet staan en met je armen omhoog. Dat gaat na 5 minuten al best wel pijn doen, haha. En toen zei madame aan het eind van de workout: “Remember that you have to do this exercise three times in a row!” En ik denk echt: na-ahh bitch! Ik ga door naar de volgende!

De inner thighs heb ik volgens mij nog niet gedaan, dus BAM, die rock ik ook gewoon eventjes! Best een lekkere workout, je voelt je benen echt branden. Wel fijn want je hebt niet bij alle workouts het gevoel dat je echt iets doet, vind ik. Alleen ik word wel een beetje kriebelig van die hond die elke keer zoveel aandacht krijgt. Ik vind honden leuk hoor, maarre hallo je bent ons instructies aan het geven, leave the dog alone!

Workout numerrrrrrrrrr drie van vandaag! Ondanks dat ik me erger aan Alfie, doe ik nog maar een workout van Rebecca Louise: lekker de buikspiertjes trainen! Ik heb deze al eerder gedaan en hij gaat prima. Ik ben blij dat ik er drie workouts op heb zitten en ga genieten van de rest van de zondag, whoop!

Dag 23 – Maandag 11/9: 7 min armen

Het is avond en ik zit op de bank, tegen die workout aan te hikken die ik nog moet doen vandaag. Geen zin om op te staan, dus ik zoek een workout op die ik zittend op de bank kan doen. Gevonden!

Uhm, OUCH! Het is dan maar 7 minuten, maar mennn it burns. It’s like disco inferno in my arms. Een fijne workout vind ik, yesss die houden we erin! Iemand had me al getipt over Blogilates en dit filmpje smaakt naar meer.

Dag 24 – Dinsdag 12/9: Helaascch

Aangezien het al ruim 1,5 maand later is op het moment dat ik dit artikel aanvul (het meeste was ingevuld, maar de dinsdag miste), ga ik er een beetje vanuit dat ik deze dag niet gesport heb.

Dag 25 – Woensdag 13/9: Bollywood workout

De dag lekker beginnen met deze Bollywood dansworkout, leuk! Ik doe hem ’s ochtends vroeg en dat is prima. De workout begint namelijk lekker rustig zodat je relaxed op gang kunt komen. Na een tijdje zit er wel iets meer pit in, wat ook wel weer lekker is. Irritant: er zitten reclames tussen en op een gegeven moment doen ze 5 minuten een vet snelle dans zonder enige instructies te geven.

Ik ben al op 1/3e van mijn challenge, whoop! Maar toch merk ik dat ik weinig zin heb om te sporten. Het is weer donkerder ’s ochtends, wat het lastig maakt om uit bed te komen. En na een dag werken heb ik al helemáál geen zin om te sporten. So far gaat het best lekker, maar ik vraag me af hoe lang ik het daadwerkelijk nog vol ga houden. ?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

6 Reacties

 1. 1 november 2017 / 10:45

  Haha gek hé met die filmpjes van Blogilates. Die armwork-outs voel ik ook altijd enorm! En je denkt van och zo’n simpele beweging, dat zal ik wel even doen. NOT!
  Je bent wel goed bezig! Ik zit weer in het slop. Haha :p zou beter een voorbeeld aan je nemen, maar ach, ik voel me wel goed momenteel 🙂

  • 24 november 2017 / 12:59

   Echt hè, dan ziet het er zo makkelijk uit, blijkt het heel zwaar te zijn! Ik zit momenteel ook weer in een slop. Fijn dat je je goed voelt, dat is natuurlijk het belangrijkst!

 2. 1 november 2017 / 14:01

  Ik vind Blogilates ook echt top! Merk je eigenlijk al verschil in dat je je fitter voelt enzo? 🙂

  • 24 november 2017 / 12:59

   Jaa, dat Blogilates is echt fijn! Nou, als ik heel eerlijk ben, is mijn workout challenge nogal in het water gevallen. Na dag 25 heb ik er niks meer aan gedaan. Dus nee, ik voel me niet fitter erdoor. Zal binnenkort nog een update schrijven over de rest van mijn mislukte challenge, hihi.

 3. 7 november 2017 / 00:29

  Wat leuke workouts. Hier weet ik één ding ik heb echt amper kracht in mijn armen, dat heb ik al aan de lijve ondervonden tijdens het sporten :D.

  • 24 november 2017 / 12:57

   Dankjewel voor je berichtje! Haha, mijn armen zijn ook zo slap als spaghetti…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *