Bullet journal update: januari 2018

Happy New Year lieve mensen 💫💖! Hopelijk hebben jullie fantastische feestdagen gehad en is jullie 2018 goed begonnen. Mijn 2018 is so far in ieder geval heel overzichtelijk, want ik had net op tijd mijn bullet journal setup voor 2018 afgemaakt! Al mijn afspraken en to-do’s staan dus heerlijk op een rijtje in mijn bullet journal en het leek me leuk om jou ook weer eens een peak behind the scenes te geven in mijn bujo. Kijk je mee?

Bullet journal setup 2018
Naast dat ik er dit jaar een blog van schrijf, heb ik ook een heuse plan with me video van gemaakt! Deze vind je hieronder. Geen fan van video’s? Scroll even verder, daar heb ik gewoon met tekst en foto’s uitgelegd wat ik gemaakt heb.

Plan with me – Januari 2018 setup van mijn bullet journal

Ben je al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal?

Gebruikte bullet journal spulletjes (pennen & stiften) voor deze spread:

Voor mijn bullet journal setup voor 2018 heb ik de volgende materialen gebruikt:

  1. Bullet Journal van Leuchtturm1917. €20,95 – Bol.com
  2. Fineliners van Staedtler. €12,25 voor 4 verschillende diktes – Bol.com. Ik heb zelf de diktes 0.1, 0.2 en 0.3 gebruikt.
  3. Gekleurde fineliners van de Hema. €2,00 voor een 12-pak – Hema
  4. Potlood van de action
  5. Pastel dual brushpennen van Tombow. €26,81 – Bol.com

Doei 2017!

Doei 2017 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com Ik vond het een beetje raar om in mijn bullet journal zomaar ineens te beginnen met 2018. Het leek me fijn om een soort ‘afsluitingspagina’ te maken van het oude jaar, dus dat heb ik gedaan! Deze spread heeft een vuurwerkthema. Aan de rechterkant heb ik een aantal blokjes gemaakt waarin ik de mooiste herinneringen, beste concerten, fijnste muziek etc. van 2017 heb samengevat. Een mooi en kort maar krachtig overzicht van het jaar!

Hello 2018

Hello 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com Mijn year at a glance! Ik wilde de spreads voor januari 2018 een beetje simpel houden, dus ik heb voor één kleur gekozen. Sowieso ben ik denk ik meer van de minimalistische spreads. Ik ben namelijk helemaal niet zo creatief, en hier zie je dat je met één kleurtje en wat handlettering toch heel mooie spreads kunt maken.

Dit was trouwens wel echt veel werk haha. Maar ik ben er wel tevreden over ☺️.

Future log

Future log 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com De eerste Future log die ik ooit gemaakt heb! Vorig jaar heb ik namelijk al mijn toekomstige afspraken gewoon in mijn telefoon gezet. Dat werkte ook prima, maar voor dit jaar leek het me toch leuk om het ‘complete’ plaatje te maken en dus ook om een future log toe te voegen. Je ziet vaak dat future logs over meer dan twee pagina’s verspreid zijn. Zelf heb ik gekozen voor een future log op twee pagina’s, dat houdt het wel zo overzichtelijk.

Moods & workout tracker

Mood & Workout tracker 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com Vorig jaar heb ik mijn mood tracker niet heel goed bijgehouden. De eerste maanden op zich nog wel, omdat ik toen heeel veel ups & downs had en ik het dus belangrijk vond om die in een overzicht te hebben. Later had ik hier gelukkig geen last meer van, dus was het voor mij minder relevant om mijn moods in te vullen. Dit jaar heb ik toch weer een nieuwe mood tracker gemaakt, gewoon omdat ik het wel mooi vind om te zien hoe het met me gaat. Dat zie je in zo’n tracker eigenlijk mooi in een overzicht.

Aan de rechterkant heb ik een workout tracker gemaakt om bij te houden hoe vaak ik sport. Ik ben dan ook benieuwd of – wanneer ik bijvoorbeeld een off-day heb – dat misschien komt doordat ik te weinig heb bewogen of gesport. Ik heb trouwens ook ‘10.000 stappen’ als optie in deze workout tracker toegevoegd, omdat ik dat ook goed bewegen vind.

Blog stats & Insta growth tracker

Blog stats tracker 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com In 2018 wil ik graag nog meer groeien! En het is zo leuk om dat bij te houden in een tracker, want dan zie je echt welke progressie je maakt. Woehoe! Daarom heb ik een blog stats tracker gemaakt waarin ik per maand ga invullen hoeveel bezoekers ik had op mijn blog en hoeveel volgers ik per social media-kanaal heb. Ik ben nu al benieuwd hoe deze tracker eruit ziet aan het einde van het jaar!

Voor Instagram heb ik gekozen voor een aparte tracker omdat dit toch een gevalletje apart is met al dat gevolg en ge-ontvolg en omdat ik voor twee accounts mijn stats wilde tracken, namelijk van mijn blog account en van mijn speciale bujo account (volgen jullie me al 😊?).

YouTube goals & growth tracker

YouTube goals & growth tracker 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com Voor YouTube maakte ik een speciale spread omdat ik daar extra veel aandacht aan wil besteden dit jaar. Daarom wilde ik graag een aantal doelen stellen voor dit jaar, want daarmee kun je veeeel harder groeien denk ik, doordat je echt ergens naartoe werkt. En rechts heb ik voor YouTube een aparte growth tracker gemaakt. Hierin wil ik bijhouden hoeveel abonnees ik heb per maand, hoe vaak mijn video’s bekeken zijn en wat de kijktijd is (dus hoe lang mensen mijn video’s bekijken). Zijn jullie trouwens al geabonneerd?

Hello January!

Hello January 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com En toen was het al tijd voor mijn monthly spreads! Ik hield ook deze wat simpel dit jaar, met dezelfde kleur als ik in de jaarspreads heb gebruikt. Later dacht ik nog: misschien had ik een andere kleur moeten gebruiken omdat dit een ander ‘onderdeel’ is, maar ach. Te laat. Ik wilde een sneeuwvlokjesthema maken, maar heel veel zin om te doodlen had ik op het moment van maken niet. Daarom heb ik nu één sneeuwvlokje gemaakt met het idee van: later als ik zin heb om te doodlen, kan ik dat altijd nog aanvullen.

Aan de rechterkant heb ik een overzicht gemaakt waarin ik mijn afspraken en verjaardagen op ga schrijven. Fijn om dat in één overzicht te hebben.

Blog planning & brain dump

Blog planning januari 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com Deze spread vind ik altijd heel fijn om mijn blogartikelen in bij te houden. Links schrijf ik op welke artikelen ik op welke dag publiceer en onderin heb ik nog een aantal trackers om bij te houden hoeveel bezoekers ik heb en hoeveel volgers op sociale media. En rechts een lege spread om mijn ideeën voor artikelen bij te houden! De lijst is eindeloos, maar de tijd hè… blijft een struikelblok!

YouTube planning & brain dump

YouTube Planning januari 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com In deze spread hou ik bij wanneer ik mijn YouTube video’s plaats. Hier kon ik een iets simpelere spread voor maken, omdat ik mijn YouTube video’s op vaste dagen publiceer. En wederom heb ik aan de rechterkant een spread leeggelaten voor alle ideeën voor video’s. Ik ga de komende tijd meer video’s over mijn bullet journal maken en publiceren, dus yessss! Zin in!

Weekly spread

Weekly spread januari 2018 | Bullet Journal setup 2018 | BentheBemelman.com En de laatste spread alweer van deze setup: mijn eerste weekly spread van het nieuwe jaar! Ik hou ervan om de dagen aan één kant te houden en om aan de rechterkant dan wat lijstjes te plaatsen. Omdat ik fulltime werk en voor m’n werk een aparte agenda bij houd (digitaal), staat er in mijn weekly planning nooit heel veel spannends. Dus des te meer plek die ik kan gebruiken voor lijstjes van leuke liedjes, geluksmomentjes en to-do’s.

Yes, klaar voor het nieuwe jaar! Heb jij een bullet journal? En welk thema heeft jouw spread voor januari? Liefs,
ET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *