Bullet journal update: juni 2017

Mensen, het is al weer een week lang juni. Geloven jullie het? Ik ben dus wat laat met deze bullet journal update, maar het leek me alsnog leuk om mijn spreads voor juni even te showen. Het was heerlijk zomers weer de afgelopen weken en daarom is mijn thema ook lekker zomers geworden, met vrolijke kleurtjes. 

Mijn bullet journal spreads voor juni 2017

Vorige maand liet ik je zien wat voor spreads ik had gemaakt in mijn bullet journal. Voor deze maand leek het me leuk om dat gewoon nog een keer te doen ?! Wil je meer inspiratie? Hier vind je mijn bullet journal spreads voor de maand mei, een overzicht van 7 weekly spreads en mijn overige bujo pagina’s.

Cover page

Watermelons baby! Ik word echt blij van de vrolijke kleurtjes. Hiervoor gebruikte ik trouwens de pennen die jullie ook op de foto zien staan.

Persoonlijk maandoverzicht

Mijn persoonlijke agenda-items zette ik neer op mijn persoonlijke maandoverzicht. Rechts heb ik ruimte gemaakt een aantal doelen, to-do’s, notities, mooie quotes en dingen die ik alvast opschrijf waar ik voor volgende maand aan moet denken.

Blog maandoverzicht

Anders dan vorige maand, maakte ik een aparte pagina voor mijn blog met daarop: artikelen die ik ga plaatsen, visitors tracker en growth tracker. Rechts heb ik alle ruimte om te brainstormen voor leuke onderwerpen. Zoals je ziet heb ik heel veel inspiratie op het moment ?.

Habit tracker

Dan de habit tracker! Ik ben niet zo’n held in het bijhouden en daarom had ik hem vorige maand ook maar weggelaten. Maar deze maand heb ik weer een aantal nieuwe doelen gesteld, daar komt een habit tracker dan weer goed bij van pas. Rechts maakte ik een ‘brain dump’ pagina, voor alles wat zich in m’n hoofd afspeelt.

Sports tracker 

Jaha, geloof het of niet maar ik ben weer af en toe aan het sporten. Het leek me goed om bij te houden wat ik elke dag aan sport/activiteit heb gedaan, dus hopelijk wordt dit een mooi gevuld schema aan het einde van de maand ?. Rechts een motivational quote om me bezig te houden.

Weekoverzicht

Ook alvast een weekly spread! Ik heb door mijn spreads heen dezelfde kleurtjes gebruikt, vind het best een schattige combinatie.

Welk thema heb jij gebruikt voor de maand juni? Ik ben benieuwd, laat een linkje achter ?!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

15 Reacties

 1. 7 juni 2017 / 07:05

  Wat een mooie pagina’s weer! Die watermeloentjes op de coverpagina zijn echt leuk bedacht! Zo leuk om zo’n journal bij te houden, lijkt me 🙂

  • 20 juni 2017 / 22:38

   Jaa, het is echt heerlijk om te doen! Lekker creatief bezig zijn en ook nog eens nuttig doordat je lekker van je af schrijft en dingen plant.

 2. 7 juni 2017 / 11:41

  Leuk! Het blogoverzicht is ook wel eentje die ik kan gebruiken in mijn planner. Heb wel zo’n soort pagina, maar weet nog niet exact wat ik ermee wil. Zo’n growth tracker is handig! En goed zeg, dat je weer aan het sporten bent 😉 dat is voor mij ook nog wel een dingetje, haha.

  • 20 juni 2017 / 22:39

   Jaa, hoe gaat het met je Jo-planner :)? De pagina is zeker handig, geeft een fijn overzicht. Haha jaa! Al moet ik zeggen dat het nu met dat warme weer minder aantrekkelijk is om mijn sportkleding aan te trekken :P.

   • 21 juni 2017 / 11:49

    Haha, het gaat wel goed! Of in ieder geval, het ging goed. Tot de drukte toesloeg. Ik houd ‘m wel een beetje bij, maar pak het binnenkort weer helemaal op! Pff, met dat warme weer is sporten nog moeilijker! Dan wil je gewoon genieten van de zon haha.

  • 20 juni 2017 / 22:41

   Ik heb net je artikel gelezen, ziet er echt al mooi uit! Jaa de thema’s vind ik ook echt leuk. En de maand is alweer bijna voorbij dus ik moet een nieuwe gaan verzinnen, hihi.

 3. 11 juni 2017 / 22:05

  Ik vind dit er bij anderen altijd heel erg mooi uit zien maar als ik er dan zelf aan begin ben ik al gauw ontevreden en beland ’t boekje weer ergens in een hoek of kast.

  • 20 juni 2017 / 22:43

   Ooh ja, ik was eerst ook bang dat hij op die manier bij mij zou eindigen. Maar als je gewoon minimalistisch begint, dan kun je er steeds iets leuks bij doen. Wat ook helpt is inspiratie opdoen bij anderen, dan kun je eerst zien wat je mooi vindt en daarna kijken of je hetzelfde idee kunt gebruiken maar dan met andere kleuren, bijvoorbeeld. Op Instagram zijn superveel bujo accounts, misschien zit daar iets leuks voor je tussen :)!

 4. 11 juni 2017 / 23:11

  Jouw journal ziet er zo gaaf en handig uit he!
  Ik houd met ijzeren discipline een papieren agenda bij, maar deze wijze krijg ik maar nooit in de vingers als ik het probeer…

  • 20 juni 2017 / 22:45

   Aaah, dankjewel ?. Als een papieren agenda voor jou goed werkt, is dat ook prima toch? Een bullet journal is inderdaad wel meer werk, maar ook wel leuk om te doen 🙂 En ik moet toegeven dat er soms wel eens een week bij inschiet, hoor.

 5. 13 juni 2017 / 21:33

  Leuk overzicht, ik ga binnenkort ook aan de slag met mijn bullet! Dit zijn goede voorbeelden en ideeën.

  • 20 juni 2017 / 22:51

   Leuk om te horen ?, ik ben benieuwd naar jouw bullet journal!

 6. 1 juli 2017 / 06:17

  Ohhh ik vind bullet journals zo leuk om te zien! Ik kan het zelf niet, ben zo iemand die na 2 pagina’s alweer stopt haha. Wel houd ik heel veel lijstjes bij, alleen dan gewoon ‘saai’.

 7. 16 augustus 2017 / 09:51

  Wat een toffe blog! Heb je toegevoegd aan mijn Favo!

  En ik ben geinspireerd voor een bullet journal!

  Misschien ga ik na de vakantie mij er is in verdiepen☆

  Liefs

  Miss Bijnini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *