Bullet journal update: mei 2017

OH MY – wat gaat de tijd snel! Het is gewoon al mei… En een nieuwe maand betekent ook nieuwe bullet journal spreads maken. Met mijn spreads voor mei ben ik ZO BLIJ, dat ik dacht: die deel ik met jullie!

Mijn bullet journal spreads voor mei 2017

Al eerder deelde ik met jullie hoe mijn bullet journal eruit ziet en wat mijn ‘steady’ pagina’s zijn die ik constant bijhoud. Vorige week plaatste ik een artikel over mijn weekly spreads en hoe die er tot nu toe uit hebben gezien. Nu leek het mij leuk om dus mijn spreads voor deze maand te laten zien. Hopelijk vinden jullie dat ook interessant.

Coverpage

Voor eerdere maanden gebruikte ik eigenlijk gewoon één dubbele pagina waarin ik mijn maandoverzicht maakte. Nu leek het me leuk om iets groter aan te pakken, inclusief coverpagina. De cijfers aan de linkerkant maakte ik gewoon met een Staedtler 0.5 fineliner en het kader eromheen kleurde ik in met mijn Tombow pastelgroene stift. De letters op de rechterpagina maakte ik eerst met mijn pastelgroene Tombow dual brushpen en daarna met mijn zwarte Tombow brushpen eroverheen. Vind dit een superleuk effect en dat pastelgroene is eigenlijk te licht om gewoon te kunnen lezen. Met dat zwart eroverheen wordt het een stuk duidelijker.

De pagina’s leukte ik op met wat doodles van cactusjes, staat supervrolijk vind ik zelf.

Maandoverzicht voor mei

Dan nu mijn maandoverzicht. Ik maakte er twee: eentje op de linkerpagina voor persoonlijke dingen. Hier schrijf ik leuke evenementen en afspraken in op en dingen als verjaardagen. Op de rechterpagina heb ik een maandoverzicht voor mijn blog gemaakt. Hierin ga ik mijn blogartikelen opschrijven op de dag dat ze gepubliceerd worden. Heb ik daar ook een mooi overzicht van. Verder wilde ik hier ook alvast wat Instagram posts in vooruit plannen. Onderin vind je nog een tabel waarin ik het aantal bezoekers op mijn blog ga bijhouden en een growth tracker voor het aantal volgers op social media. Zo leuk om elke maand de vooruitgang te zien.

Brainstorm

Na mijn maandoverzichten heb ik twee brainstormpagina’s gemaakt. Aan de linkerkant een pagina waar ik al mijn ideeën voor blogposts kan opschrijven en aan de rechterkant een pagina voor reguliere ‘brain dumps’. Ik wil echt beter worden in dat kalligrafie trouwens, vind dat zo mooi!

Weekoverzicht

Ook maakte ik natuurlijk alvast een weekoverzicht voor de eerste week van mij. Weer eens een heel andere setup dan mijn eerdere weeklys. In het tabel aan de linkerkant ga ik mijn afspraken opschrijven en in de grotere vlakken per dag schrijf ik mijn to do’s en andere notities op. Daarnaast heb ik nog twee vlakken voor mijn blije lijstje en mijn Instagram posts die ik elke dag wil gaan plaatsen.

Dit is de eerste keer dat ik wat meerdere pagina’s per maand heb gemaakt en ook alles in dezelfde stijl heb geprobeerd te houden. Vind het zelf echt heel leuk geworden haha, dus ben best enthousiast over mijn geklieder. Wat vinden jullie ervan? En welke spreads maak jij per maand? Ben heel benieuwd.

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

17 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 07:20

  Je ‘geklieder’ ziet er supermooi uit, hoor! Wat gaaf gedaan! Ik vind die coverpagina met alle kleurtjes heel mooi en ook leuk dat je je blogposts en socialmediavolgers gaat bijhouden in je bullet journal! Veel journalplezier deze maand!

 2. 1 mei 2017 / 12:51

  Mooie voorpagina zeg! Ik ben deze maand voor het eerst begonnen en ben benieuwd wat wel en niet voor mij gaat werken. Ik ben van maand meteen naar dag gegaan en heb de weekspread overgeslagen. Dankbaarheid en trackers voor mij en mijn dochter staan ook klaar.

  • 1 mei 2017 / 18:54

   Ooh wat leuk, ik ben heel erg benieuwd naar je ervaringen ?! En dat is het fijne van bullet journals, je kunt hem zo inrichten zoals je zelf wil. Leuk dat je het ook voor je dochter invult!

 3. 1 mei 2017 / 13:17

  Wat heb je dit mooi gedaan! Ik denk er ook steeds over na om dit te gaan doen. Tot nu toe als ik dan zin heb, maak ik één pagina in mijn agenda. Alleen hou ik het nog niet zo heel goed bij, haha oeps!

  • 1 mei 2017 / 18:55

   Dankjewel, leuk om te horen ?. Jaa het is echt leuk om te doen! Ach, je moet er ook maar tijd voor hebben natuurlijk. Binnenkort heb ik weer wat drukkere weekenden dus dan zal ik denk ik minder uitgebreid kunnen bullet journalen ?.

 4. 1 mei 2017 / 15:08

  Wat ben jij een planner. Goed van je. Ik plan eigenlijk niets in dat soort boekjes.

 5. 1 mei 2017 / 17:23

  Ziet er super goed uit. Kijk je de filmpjes van AmandaRachLee op Youtube? 🙂
  Ik ben even gestopt met m’n bujo. Raakte er gefrustreerd van dat ik niet genoeg tijd kon nemen om er echt iets moois van te maken. Haha :p

  • 1 mei 2017 / 18:57

   Dankjewel ?! Jaa, ik heb haar toevallig vorige week ontdekt. Zulke leuke filmpjes en mooie spreads maakt zij! Ooh nee er moet inderdaad wel wat tijd in gaan. Als ik een lelijke spread maak, word ik daar ook echt niet blij van. Hopelijk heb je binnenkort weer wat meer tijd ?.

 6. 1 mei 2017 / 19:09

  Stiekem ben ik onwijs jaloers! Ik word zo blij van jouw bullet journals!! Bij mij gaat het steeds meer kriebelen om er ook mee aan de slag te gaan.

 7. 4 mei 2017 / 14:30

  Wauw wat super mooi en knap! Ik wil zelf ook graag gaan beginnen en deze mooie plaatjes motiveren enorm 🙂

 8. 6 mei 2017 / 10:54

  Erg leuk ingericht! Ik ben zelf nog enorm zoekende naar hoe ik mijn Bullet Journal in wil richten en dit is een mooi voorbeeld 🙂 Op het moment gebruik ik nog een beetje alles door elkaar..

  • 6 mei 2017 / 22:32

   Dankjewel ?! Ooh ja dat deed ik eerst inderdaad ook, dit is de eerste keer dat ik het iets grootser aanpak. Vind het tot nu toe wel leuk, vooral omdat je de pagina’s dan een beetje in dezelfde stijl kunt houden ?

 9. 7 mei 2017 / 18:15

  Oooh die van jou ziet er zo leuk uit! Ik heb het ook eens geprobeerd maar ik ben vaak niet tevreden met het resultaat en dan haal ik die pagina’s er weer uit 😀 Ik moet nog wel wat oefenen voor het er zo leuk uitziet als de jouwe!

 10. coby prins
  18 september 2017 / 20:03

  heee, ik vindt die tekeningetjes van de kaktussen erg leuk, zelf bedacht, of nagetekend, ik zoek leuke kleine tekeningetjes om na te teken, maar slaag niet echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *