iLife Robotstofzuiger Review

iLife Robotstofzuiger | BentheBemelman.com
Een aantal weken geleden kochten wij de iLife Robotstofzuiger. We hebben hem inmiddels kunnen testen, daarom leek het me tijd voor een review! In dit artikel lees je wat onze ervaringen zijn.

Wat is een robotstofzuiger?

Even een recap, want het zou natuurlijk kunnen zijn dat je je afvraagt wat zo’n robotstofzuiger nu doet. Hij stofzuigt dus (duh), maar dit doet ‘ie zelfstandig. Je hoeft dus alleen op de knop te drukken op het apparaat zelf of op zn afstandsbediening, en dan gaat ‘ie voor je aan de slag. Ik vind het ideaal want zo ben je nog minder van je kostbare vrije tijd kwijt aan klusjes die je toch niet leuk vindt, maar helaas wel nodig zijn.

De functionaliteiten van de iLife Robotstofzuiger

Wij hebben specifiek voor deze stofzuiger gekozen vanwege de prijs in combinatie met zn kunstjes. We hadden eigenlijk twee belangrijke vereisten: hij moet met een schoonmaakrooster kunnen werken (klinkt gek, maar ’t is waar!) en ten tweede leek het ons handig als hij uit zichzelf teruggaat naar zijn oplaadstation wanneer zijn batterij leeg is. Je hebt nog wel hippere robotstofzuigers die je hele huis kunnen scannen en dan precies kunnen meten waar ze al geweest zijn en waar niet, maar dat soort robots waren wel erg duur. Onze robot stofzuigt dus heel random, maar komt op die manier ook gewoon in alle hoekjes terecht ?.

Onze ervaringen

Op het moment laten we onze robot een paar keer per week draaien. Eigenlijk zijn we tot nu toe altijd thuis geweest als we ‘m aan het werk zetten, maar tot nu toe is dat altijd goed gegaan. Ik denk dus dat ik het wel aandurf om hem een rondje te laten doen als we er een keer niet zijn. Soms komt hij vast te zitten onder een kast, dus daar moeten we dan even iets voor zetten. Verder lijkt alles gewoon goed te gaan!

Ik ben fan van onze stofzuiger. We noemen hem liefkozend Robbie, en ik zal eerlijk zijn… de eerste keer dat we hem aanzetten, zaten we er ook echt naar te kijken alsof we een leuk huisdier door de kamer zagen lopen ? #confessiontime. We hebben er inclusief invoerrechten (t beestje moest uit China komen) ongeveer 150 euro voor betalen, wat mij betreft een prima investering. Ik ben klaar voor de ramenlaprobot, de dweilrobot en de was- en vouwrobot.

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

6 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 07:59

  Wauw hoe cool is dit! Ik wil dit nu ook.. 😀

  • 2 maart 2017 / 08:14

   Het is echt superhandig ? en inderdaad ook cool

 2. 4 maart 2017 / 01:06

  Wauw, dat klinkt leuk! Dat je hem ook een bijnaam geeft Hahaha. Geweldig! Dat zou ik ook zo doen. Ik denk wel dat mijn katten het geweldig vinden. Hebben ze er een nieuw speeltje bij.

  • 4 maart 2017 / 09:56

   Haha, ja katten zullen het wel fantastisch vinden! Hij maakt ook een stuk minder geluid, dat is misschien ook wel fijner voor ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *