Friday Favourites #21

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week 49:

1. Favourite Candy: sinterklaassnoep


Ik moet eerlijk toegeven: die pepernoten komen me inmiddels helemaal de neus uit. Maar gelukkig kregen zowel Jasper en ik afgelopen week van onze werkgevers nog wat heerlijke chocoladeletters (ik kreeg zelfs een chocoladehashtag, haha vet cool) en speculaaspoppen mee naar huis. Niet verkeerd, niet verkeerd ?.

2. Favourite Recipe: Courgetti Carbonara


Nog een food-related Friday Favourite. Waarschijnlijk heb je ’t al vaker langs zien komen, maar je hebt dus tegenwoordig vet handige tools waarmee je spaghetti van je groentes kunt maken. Zo word je maaltje ineens een stuk gezonder (al moet ik eerlijk erbij zeggen dat dit dan nog steeds een cholesterol-bom is, hoor). Zo probeerden wij dit afgelopen week met een spaghetti, uhhh… courgetti carbonara. En LEKKER dat het was!! Of in ieder geval, niet viezer dan de spaghetti-variant. Toegegeven: het zag er een stuk minder lekker uit dus in eerste instantie was ik verdrietig, maar toen ik eenmaal aan het eten was werd ik al snel weer blij. We gebruiken altijd dit recept van de appie, maar dan vervingen we nu dus de spaghetti met 1,5 courgette die we door zo’n unit haalden, en de slagroom met creme fraiche light.

3. Favourite activity: walking through a winter wonderland


Wat kan Nederland toch mooi zijn! Met een laagje wit ijs op de blaadjes en een blauwe lucht met zon. Heerlijk! Afgelopen zondag gingen we lekker wandelen bij de Maarsseveense plassen en ik vond het ZO fijn! Daar wil ik elk weekend wel tijd voor vrijmaken ?.

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *