Friday Favourites #22

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week :

1. Favourite Broodbeleg: Beleg met een kerstthema

Kerst broodbeleg - Friday Favourites | BentheBemelman.com
Ik weet het, vet random, maar als ik kaasplakken in de vorm van een rendier in de supermarkt zie liggen, word ik zeer gelukkig. Net als roomboter in de vorm van een kerstklokje en worst in de vorm van een denneboom. CUTE! Het blije gevoel komt natuurlijk van de achterliggende gedachte dat de kerstdagen eraan komen, maar dat maakt het niet minder leuk.

2. Favourite Cover: Jolene by The Voice USA


Laten we voorop stellen dat ik Jolene echt een topnummer vind. De versie van Ms. Parton zelf, de versie van Miley Cyrus in haar acoustic backyard sessions, en deze combinatie van Dolly, Miley én deelnemers van the Voice USA deed het hem he-le-maal voor mij.

3. Favourite website: GeoGuesser

Verveel je je echt totaaal de pletter? Of zoek je gewoon naar een leuke site waarmee je de tijd sneller kunt laten gaan? Dan is Geoguessr.com de oplossing voor jou. Je ziet een scherm in Google Street View en vervolgens mag je gaan raden waar je je op dat moment bevindt. Echt heel erg leuk om te doen, test je wereldkennis! Meestal kun je de richting wel een beetje raden, maar ik wacht nog steeds op het moment tot ik een locatie krijg waar ik daadwerkelijk geweest ben. Lijkt me zo grappig om dingen te herkennen! Welke website bezoeken jullie als jullie je vervelen?

4. Favourite Christmas song: All I want for Christmas, Carpool karaoke versie

All I want for Christmas is natuurlijk al één van de vrolijkste kerstnummers die er bestaat, maar helemaal als hij niet alleen door Mariah Carey, maar ook nog door Adele, Chris Martin, Selena Gomez, Lady Gaga, Demi Levato, en veeeel meer andere superartiesten wordt gezongen… kijkuhhh!

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *