Mijn favoriete momenten van 2016

Deze Friday Favourites staat in het teken van mijn favoriete momenten van het jaar. Ik heb onwijs veel moeten schrappen van mijn eerste draft omdat hij anders veulsss te lang werd, maar ALSNOG vind ik echt dat ik een onwijs tof jaar achter de rug heb. Zo veel mooie dingen gezien en gedaan en met zo veel lieve mensen ?! Kijken jullie mee?

Mijn Favoriete momenten van 2016

1 januari 2016: Nieuwjaarsdag


Ik vierde Oud & Nieuw met een superleuke groep mensen, dus dat maakte het begin van 2016 al leuk!

2-23 januari 2016: Vakantie Cuba


De tweede dag van dit jaar was ook een geweldige dag – toen gingen we namelijk op vakantie naar Cuba! Heerlijk, na een veeel te drukke winter (livegang van een megaproject vlak voor kerst) was dit echt een toffe beloning. Meer over Cuba weten? Lees verder ove onze tour door Cuba en over onze 10 tips voor als je naar Cuba gaat.

12 maart 2016: Huis gekocht!


We hebben een huis gekocht, woehoee ??? het wordt een prachtig appartement in Diemen, aan de gracht. We moeten nog tot eind 2017 wachten tot het af is, maar dat wordt het dubbel en dwars waard.

1-3 april 2016: weekendje Zeeland


Het eerste weekend van april was ik een heerlijk weekendje weg met vrienden en vriendinnen naar Zeeland – waar de familie van één van de vriendinnen een huis heeft. We hadden heerlijk weer, dus dat was echt een perfect begin van de lente! Superfijn gechilld op het strand, lekker gegeten en zelfs nog wezen stappen in Renesse. Een weekend vol geluk!

8-9 april 2016: Weekendje Keulen


Ook het tweede weekend van april was awesome, toen ging ik namelijk met mijn collega’s naar Keulen voor het jaarlijkse internationale voetbaltoernooi! Eerst dus wat potjes gevoetbald tegen teams van andere Europese kantoren, daarna met z’n allen schnitzell eten en stappen. Het was echt een prachtweekend, als ik eraan terugdenk voel ik zoveel liefde voor m’n collega’s!

15 april 2016: Birthday


Mijn verjaardag! Normaal haat ik het om jarig te zijn, maar vandaag was een leuke dag. Ik had een vet mooie taart gemaakt (al zeg ik het zelf), en na werk ging ik borrelen en feesten met collega’s. En wat is nou leuker dan op een borrel binnenlopen en dat iedereen voor je gaat zingen ?, heb me in jaren niet zo jarig gevoeld!

23-25 april 2016: Weekendje Brugge


Jeeh, wat is Brugge een mooie stad! We hebben heerlijk gewandeld en lekkere speciaalbiertjes gedronken. En we sliepen in een prachtige bed & breakfast, dus zelfs slapen was een genot ?.

12-16 juli 2016: Offsite Rome


Ik werk bij een internationaal bedrijf en mijn directe collega’s zijn over verschillende landen verspreid. Regelmatig gaan we daarom op ‘offsite’, om buiten kantoor workshops te volgen en samen te vergaderen. Afgelopen zomer hadden we wel een heel bijzondere bestemming: Rome ?. En wat het vetst was aan deze trip, was dat we een rondleiding gingen doen in Fiat 500s waar we zelf in mochten rijden. Ik heb de hele rit gezongen en gelachen, was ZO gaaf! Verder was het natuurlijk ook heel gezellig en hebben we heerlijk Italiaans gegeten.

16 juli 2016: Roomie reünie


In Enschede (waar ik heb gestudeerd) woonde ik in een onwijs gezellig studentenhuis met alleen maar meiden. Regelmatig zien we elkaar nog, dit keer spraken we af in Apeldoorn voor een high beer ?.

 

22 juli 2016: Highschool reünie


Op deze mooie, zomerse dag had ik met mijn middelbare schoolvriendinnetjes afgesproken in ons ouwe dorpie. Ook al was het weer even geleden dat we elkaar hadden gesproken, het was weer heerlijk vertrouwd ?.

19 augustus 2016: WEDDING!!


Jeeh, het eerste stel uit onze vriendengroep trouwde afgelopen jaar ?. Het was een prachtig feest, en net zo fijn was het weekend erna zonder plannen en dus lekker brak op de bank.

7-9 oktober 2016: weekendje paasloo


Het is alweer veel jaar geleden dat ik met mn ouders en broertjes op vakantie ben geweest, en dit jaar leek het ons leuk om weer een weekendje weg te gaan, met vriendjes en vriendinnetjes. We hadden heerlijk herfstweer en maakten mooie wandelingen en vaar- en fietstochten ?.

14-16 oktober 2016: weekendje Gent


Oktober was een reismaand: na het weekendje weg met mn ouders naar de Weerribben, gingen we het weekend erna naar Gent voor een weekendje weg met de schoonfamilie. Weer veel gezelligheid en prachtig weer, en wat is Gent een prachtige stad ?! Met heerlijke speciaalbiertjes!

21-29 oktober 2016: vakantie Gambia


Na de drukte met de vele weekendjes weg en ook nog een business trip tussendoor, gingen we heerlijk op vakantie. Het was een week lang chillen in een prachtig resort met dito weer ❤ zou zo weer teruggaan.

Wauwzie, superleuke dingen gedaan dit jaar ?. Op naar 2017! Wat waren jouw favoriete momenten van 2016?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

1 Reactie

  1. 30 december 2016 / 09:26

    Wat een heerlijke momenten allemaal! Rome, Brugge en Gent zijn alle drie zulke leuke steden! Toevallig ben ik drie maanden na jou ook in Brugge geweest dit jaar 🙂 Wat spannend dat jullie in 2017 in jullie nieuwe huis kunnen. Iets moois om naar uit te kijken in 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *