Friday Favourites #26

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week 3:

1. Favourite new album: The xx – I see you

Woehoe, the XX heeft een nieuw album! En hij is goehooed. Waar hun vorige albums wat dromeriger waren, zitten er nu hele fijne beats onder. Zeker het luisteren waard!

2. Favourite Product: Rituals geurkaars

Rituals geurkaars | BentheBemelman.com

IK HOU VAN RITUALS! De heerlijke doucheschuimen, scrubs en handcrèmes… ik kan er geen genoeg van krijgen. Laatst kregen we een Rituals geurkaars voor Sinterklaas, en die ruikt heerlijk! Ik vind het superfijn dat hij subtiel is en dus niet meteen op je keel slaat, maar dat je hem wel gewoon ruikt. Zelfs als de kaars uit is, ruik je hem de volgende dag af en toe in voorzichtige vlaagjes voorbij komen. Ik ben zeker fan!

Rituals geurkaars Sweet Sunrise – 18,50 bij de Bijenkorf

3. Favourite Fact: Dat er weer tulpen worden verkocht <3


Wanneer er weer tulpen in de winkel staan, geeft dat toch altijd weer een beetje hoop dat er ECHT WEL een einde komt aan die winter. Woehoe!! Al moet ik zeggen dat ik dit zonnige, koude weer van de afgelopen dagen ook wel heel fijn vind. Maarrrr lente blijft toch mijn favoriete seizoen. Ik kan niet wachten! De komende maanden hoop ik dus eigenlijk constant wel een bosje tulpen in huis te hebben staan.

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

5 Reacties

 1. 20 januari 2017 / 13:38

  Ja tulpen, heerlijk! Ik moet ze nog kopen, maar dat ga ik zeker binnenkort even doen 🙂

  • benthebemelman@gmail.com
   20 januari 2017 / 21:08

   Leuk, echt om vrolijk van te worden ?

 2. 21 januari 2017 / 15:06

  Hele leuke favorieten ! Heerlijk die geurkaars van Rituals. En Yes de tulpen zijn er weer, prachtig !

 3. 26 januari 2017 / 08:52

  Wat leuk dat jij de spotify lijst er in heb gezet. Ik ben nu gelijk aan het luisteren terwijl ik de rest van je artikel lees. Moet je vaker doen. De muziek klinkt ook lekker 😀

  • benthebemelman@gmail.com
   26 januari 2017 / 08:53

   Wat lief en leuk om te horen ?! Ga ik zeker vaker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *