Friday Favourites #28

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week 11:

1. Favourite buy: New Sneakers <3

Sneakers are a girl’s best friend ?

Een bericht gedeeld door Benthe Bemelman (@benthebemelman) op


Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb volgens mij nog geen ode gegeven aan de nieuwste toevoeging aan mijn sneakerfamilie. Ik heb nieuwe New Balance sneakers gekocht. Ik zocht ‘wintersneakers’: sneakers die niet te wit waren en een beetje warm voor in de koudere maanden. En die vond ik, tijdens een shopping rush op een random donderdagavond, op het station in Utrecht. Ze zitten echt megalekker én zijn heerlijk warm voor op de koude dagen. Ik heb er zelfs mee door de sneeuw gelopen zonder koude voeten te krijgen. Dus, een grote shoutout naar deze makkers!

2. Favourite movie: La La Land

Hoe origineel! Nee oké, ik weet dat heel veel mensen totaal in de ban zijn van deze film. En dat verbaast me niks want ik vond het ook ZO’N GEWELDIGE film. Zo geweldig dat ik bang ben om hem nog een keer te kijken, in de angst dat hij de tweede keer tegenvalt. Normaal heb ik geen problemen met een film vaker dan één keer kijken. Dat zegt dus een hele hoop. Ik heb ook heel veel naar de soundtrack van de film op Spotify geluisterd. Mijn halve afspeellijst over 2017 is in het thema van La La Land, haha. Ben jij ook niet gek van een beetje musicalfilm? Dan is La La Land ook echt iets voor jou.

3. Favourite hobby: bullet journalling

Good morning! Klaar voor de nieuwe week ?. Wil jij je week ook productief beginnen? Kijk op mn blog voor tips!

Een bericht gedeeld door Benthe Bemelman (@benthebemelman) op


Sinds ongeveer een maand ben ik begonnen aan bullet journalling. Ik wilde eigenlijk beginnen met handlettering omdat ik daar – net als 8 miljoen andere mensen in Nederland – voor Sinterklaas een boek over had gekregen. Toen kwam ik achter het feit dat je handlettering en bullet journalling supergoed met elkaar kunt combineren, dus zo gezegd zo gedaan. Ik heb er ook een artikel over geschreven, zo vol ben ik ervan ?.

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

6 Reacties

  • 17 maart 2017 / 23:32

   Ooooh ja <3 ondanks dat ik een no-buy challenge ben begonnen heb ik alweer 2 nieuw paar op het oog die ik graag aan mijn collectie zou toevoegen. Ik ben benieuwd naar de Ted Bakers, die zie ik vast gauw op jullie blog verschijnen ?

 1. 18 maart 2017 / 07:52

  Wat een gave sneakers heb je gekocht! En La La Land moet ik ook nog steeds echt een keer gaan kijken. Mijn favoriete ding van deze week was de fotoshoot die ik gisteren had voor mijn blog. Zo tof!

  • 18 maart 2017 / 09:38

   Dankjewel, ze zijn ook nog eens heel comfi ?. Waaauw wat gaaf, ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Vast binnenkort op je blog? ?

 2. 18 maart 2017 / 11:12

  Super leuk zijn die NB sneakers! Ik heb zelf ook een paar die al een hele tijd ongebruikt in de kast liggen, maar nu ik dit zie denk ik dat ik ze ook snel maar weer eens ga dragen. Fijn weekend!
  -Florentine

  • 18 maart 2017 / 11:31

   Dankjewel ?❤! Oooh doen hoor, ze staan zo leuk en ze zitten ook echt lekker. Jij ook een fijn weekend ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *