Friday Favourites #29

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van dit moment:

 

1. Favourite Hotspot: Werkspoorkathedraal


Afgelopen zondag bracht ik een bezoekje aan de Werkspoorkathedraal in Utrecht – bij ons op loopafstand. Ik was er wel eens geweest, maar het viel me nogmaals op: wat is dit een toffe locatie. De vorige keer dat ik er was, vond hier een food truck festival plaats. Dit keer het Flavourites feest – een evenement waarbij allerlei webshops zich ‘live’ komen presenteren in de vorm van een markt. Het rauwe, industriële pand van de Werkspoorkathedraal leent zich perfect voor evenementen als deze, waar juist de focus op strakke designs en schattige pastelkleuren ligt.


2. Favourite Jewellery brand: MIAB


Van mijn broertje en zijn vriendinnetje kreeg ik voor mijn verjaardag een ketting van het merk MIAB, wat staat voor “Message in a Bottle”. Een ontzettend blogwaardig sieradenmerk, alleen al vanwege de schattige verpakking! Het kettinkje kwam namelijk in een lief flesje met een kurk. Te leuk! Daarnaast is het kettinkje zelf ook heel fijn en mooi en heeft dit exemplaar steentjes in mijn lievelingskleur. Love it!?

3. Favourite Lunch: salades van de Appie


Op mijn nieuwe werk is de kantine helaas niet zo uitgebreid als op mijn oude kantoor. Prima eten, maar wat mij betreft niet genoeg gezonde opties. Des te blijer was ik toen ik zag dat Albert Heijn haar salade-assortiment aan het uitbreiden is! Mijn favorieten so far zijn de lunchsalade met parelcouscous en zongedroogde tomaat (op de foto), de dipsalade met falafel en humus en de courgettisalade met mozzarella ❤️.

4. Favourite Music video: Twirl


Wisten jullie dat MTV in de vroege ochtenduren gewoon nog videoclips uitzendt? Hier kwam ik dus laatst achter toen ik tijdens mijn ontbijt even aan het zappen was. Deze clip werd uitgezonden, en ik dacht: huh, is dat niet onze Dries? Het bleek inderdaad Dries Roelvink, maar op een manier waarop je hem nog nooit gezien hebt. Nieuwsgierig geworden vroeg ik aan mijn beste vriend Google hoe het zat. De video is gemaakt om homofobie tegen te gaan door een ontzettende machoman dus op een sierlijke manier te laten dansen. Tof, een clip die een maatschappelijk probleem aankaart! En de setting van de clip vind ik helemaal gaaf. Herkennen jullie deze locatie?

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

2 Reacties

  1. 27 mei 2017 / 23:32

    Klinkt als een gezellige week. En wat een leuk cadeautje! En dat van MTV wist ik niet. Ik zal eens kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *