Friday Favourites #29

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week 13:

1. Favourite series: Modern Family

Ohohooo mensen. Ik maakte nooit echt veel tijd voor Netflix, maar sinds ik mijn nieuwe liefde Modern Family heb ontdekt, wil ik eigenlijk elke dag wel een afleveringetje kijken. En in het weekend 5. Per dag. Zo leuk vind het. Eerder had ik al wel wat afleveringen gezien, maar nooit sloeg de vonk echt over. Nu dus wel. Modern Family, yaayy ??! Zijn er nog meer fans in tha house?

2. Favourite song: Ziet em Duun van Van Echepoel


Enkele weken geleden reed ik samen met Jasper richting België voor een speciale bestelling speciaalbiertjes. Altijd als we naar België aan, zetten we Studio Brussel op. Een superleuke radiozender, maar eigenlijk zijn de reclames tussendoor minstens zo leuk ?. Zo ook deze dag tijdens onze roadtrip. We stonden vast op Ring Antwerpen (heeft er iemand daar ooit lekker doorgereden?) toen dit pareltje langs kwam. Ik kon niet stoppen met lachen, het klinkt eerst hilarisch en daarna gewoon episch. Aanrader!

3. Favourite hotspot: Speck @ UtrechtHamburgers eten in iets wat verdacht veel lijkt op een charmante slager en waarbij biertjes en vlezen worden geserveerd door dames in slagersjassen. Wie klinkt dit nu niet als muziek in de oren? Alle vegetariërs natuurlijk. Maar daarbuiten? Oja alle veganisten ook. Maar DAARbuiten? Jaha, dat dacht ik ook! Bij Speck eet je heerlijke hamburgers voor een goede prijs én serveren ze ook nog eens prima biertjes. Laf it!

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

16 Reacties

 1. 31 maart 2017 / 08:21

  Heerlijk hoor die hamburgers! Modern Family zet ik op m’n lijstje. Ik heb mezelf beloofd om na mijn afstuderen Netflix aan te schaffen.

  • 31 maart 2017 / 15:20

   Dat is een mooie beloning aan jezelf ?! Het is een ontzettend leuke feelgood serie. En de hamburgers waren inderdaad goddelijk ?

 2. 31 maart 2017 / 08:53

  Ja, Modern Family! Ik heb een paar jaar geleden alle seizoenen tot dan toe gekeken, maar wil ze zeker nog eens opnieuw gaan kijken. Eerst ook maar eens Netflix aanschaffen 🙂

  • 31 maart 2017 / 15:21

   Oeh, leuk leuk! Jaa, Netflix is een heel goede investering ?!

 3. 31 maart 2017 / 09:18

  Hahaha, wat een meeega random liedje en clip! Maar wel heel leuk!! Hij mag hier ook wel op de radio van mij 🙂

  • 31 maart 2017 / 15:22

   Jaaa, van mij ook! Op Spotify staat trouwens de lange versie, hier is hij best wel kort! En nog beter: je kunt er ook de karaoke-versie vinden ? hahaha.

 4. 31 maart 2017 / 13:37

  Wow die hamburgers laat ik maar even staan! (probeer aan de lijn te doen). ^^; Ze zien er wel heel lekker uit natuurlijk. Mijn favoriet van deze week is bakken denk ik. Ik wacht momenteel tot mijn deeg klaar is met rijzen.

 5. 31 maart 2017 / 15:11

  wauw die hamburger ziet er echt mega lekker uit! JAM!

 6. 31 maart 2017 / 18:51

  Modern Family is geweldig! Ik kijk ze rustig een paar keer, verveeld nooit!

  • 1 april 2017 / 14:35

   Oooh nice, lijkt me inderdaad heel fijn om het hierna gewoon nog een keer te kijken ?

 7. 31 maart 2017 / 23:04

  Haal je in België ook Shouffe? Dat is mijn favoriet. Mijn absolute favoriet was de badkamer. Die werd opgeleverd. Me so happy! Xxx

  • 1 april 2017 / 14:36

   Nee, eigenlijk alleen deze omdat die hier niet in de supermarkt of slijterijen te koop zijn ?. Ooh lijkt me ook heel fijn zeg, genieten!

 8. 1 april 2017 / 21:14

  Die hamburger ziet er zeker niet slecht uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *