Friday Favourites #30

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week 16:

1. Favourite perfume: Dior – Addict


Even een ode aan mijn favoriete parfum. Voor mijn afstuderen in 2015 kreeg ik een Douglas cadeaubon. Daarmee wilde ik een ‘signature perfume‘ kopen, wat echt mijn geur zou worden. Natuurlijk weet je het nooit van tevoren wanneer je zoiets koopt. Voor hetzelfde geld ben je de geur binnen een paar maanden al zat. Maar voor deze parfum geldt dat gelukkig niet, vind hem nog steeds superlekker! Hebben jullie ook een signature perfume?

2. Favourite hotspot: Kloek


Voor een heerlijk hapje eten mét lekkere lokale biertjes ben je bij Kloek aan het goede adres. Ze serveren er kip. Een halve of een hele, marinade naar keuze. En LEKKER! En de biertjes zijn er ook heel fijn. Oja, en de inrichting is ook nog eens heel knus.

3. Favourite concert: Memphis Maniacs


Een paar weken geleden bezocht ik in Tivoli Vredenburg het concert van de Memphis Maniacs. Het was fantastisch. Een concert van de Memphis Maniacs is gewoon 1,5 uur lang luisteren naar een dikke vette mash-up. Alle vette nummers door elkaar heen gemixt. Laf it! Het was een heerlijk feestje.

Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

9 Reacties

 1. 21 april 2017 / 11:08

  Dat restaurantje ziet er super leuk uit! Mijn signature perfume is Daisy van Marc Jacobs ? Ik wilde dit luchtje een keer uitproberen omdat het hetzelfde is als mijn naam, en sindsdien wil ik niks anders meer, haha!

  • 22 april 2017 / 13:11

   Ooooh die vind ik ook zo lekker inderdaad!! Die staat eigenlijk nog steeds op mijn wishlist, om af te wisselen.

  • 22 april 2017 / 13:11

   Oh ja, die is ook heerlijk! Leuk dat je ook een signature perfume hebt ?.

 2. 22 april 2017 / 19:19

  Oeh, ik denk dat dit mijn volgende geurtje wordt. Was al op zoek naar een nieuwe :). En mijn favoriet van deze week is mijn nieuwe gele trui met een kersje erop. Word er zo vrolijk van!

  • 23 april 2017 / 12:07

   Ooh hij is echt heel lekker. Die trui klinkt fantastisch ?, lekker vrolijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *