Friday Favourites #7

img_2248

Vrijdag is altijd een leuke dag (casual Friday op kantoor, bijna weekend, vrijdagmiddagborrels, New Music Friday op Spotify, etc.) en wat een leuke dag nóg leuker maakt, is om dan te kijken naar mijn favorieten van deze week. Hier mijn lijstje van week 35 :

1. Favourite plans made 1: ik word voetbalvrouw!


Wat de meesten van jullie niet weten, is dat ik vroeger de Hyve “Ik word later voetbalvrouw” heb opgericht. We hadden destijds aardig wat leden, en ik ben er zelfs mee op Radio 538 geweest ?. Het fragmentje staat trouwens nog steeds op YouTube en kunnen jullie hier terug luisteren.

Nu lijkt het dan eindelijk waarheid te worden… Alleen dan wel een ander soort voetbalvrouw dan ik destijds voor ogen had. Ik ga namelijk zelf voetballen in een vrouwenteam hier in Utrecht ?. Aanstaande maandag is de eerste training en ik heb er veel zin in! Dus, to be continued…

2. Favourite plans made 2: oudbesturendag

In 2011 heb ik een jaar bestuur gedaan voor mijn studievereniging en nu organiseert diezelfde vereniging een oudbesturendag ?! Wordt superleuk om iedereen weer te zien en op de mooie campus te zijn, woehoe!

3. Favourite printable: Habit Tracker

Ik ben aan het proberen om mezelf wat goede gewoontes aan te leren – zoals dagelijks 10.000 stappen nemen, niet snoozen, oefeningen voor mijn rug doen etc. Nu las ik laatst iets over de app Strides, waarin je netjes bij kan houden of je die activiteiten elke dag gedaan hebt. Dat heb ik een tijdje geprobeerd, maar dat werkte niet echt voor mij. Volgens mij kwam het voornamelijk doordat je niet achteraf nog dingen kunt invullen (zoals: ik heb gisteren 10.000 stappen gedaan). Toen las ik een paar dagen later iets over een Habit Tracker printable. Het dient hetzelfde doel, behalve dat je het dus op een papiertje invult in plaats van op de app. Vind ik een stuk beter en het is ook leuker om te doen natuurlijk! Je vindt hem de free printable hier. Niet helemaal jouw stijl? Er zijn nog zat ander designs! Even op Pinterest zoeken op “Habit Tracker Printable”, daar dit vast iets voor je tussen.

4. Favourite news: iPhone 7!

Op woensdag las ik dit artikel van Dutch Cowboys over de iPhone 7! Op 7 september zal hij zeer waarschijnlijk worden aangekondigd, whoop! En laat ik nu net mijn abonnement moeten verlengen rond die tijd ?… Exciting!
Wat zijn jouw favoriete dingen van deze week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *