5x goede voornemens voor 2017

Goede voornemens 2017

Woehoe, 2017 is aangebroken! Dat betekent een heel jaar met nieuwe kansen. Voelen jullie de energie al bruisen om nieuwe dingen aan te pakken? Misschien hebben jullie zelfs goede voornemens voor 2017 opgeschreven? In dit artikel hoop ik je nog wat inspiratie mee te geven voor het nieuwe jaar. Maak er wat van ?!

Inspiratie: goede voornemens voor 2017

 1. Lezen! En dan niet alleen spannende thrillers, maar ook fijne zelfhulpboeken. In dit artikel van Streets Ahead verschenen onder andere boeken voor betere ochtenden, boeken om de baas te worden over je eigen leven, boeken om meer overzicht te krijgen en boeken om gelukkiger mee te worden. Genoeg inspiratie dus voor een heel fijn en overzichtelijk jaar!
 2. Goede voornemens opstellen is één. Je er dan aan houden, is natuurlijk de grootste uitdaging. Daarom moet je het jezelf vooral niet te moeilijk maken! Wees realistisch, zorg voor genoeg slaap en focus je op je goede eigenschappen. Zo kan het niet meer misgaan ?!
 3. 2017 is een mooi jaar om gelukkig te worden/blijven. Maar hoe? Volgens Burgertrutjes door vooral niet te diëten maar toch af te vallen, door het naar je zin te hebben op je werk en door te genieten van het leven. Een prachtig streven voor dit jaar!
 4. Een nieuwe skill leren, een slechte gewoonte afleren of meer tijd spenderen met onze loved ones. Klinkt allemaal niet verkeerd, toch? Het zijn typisch van die dingen die altijd op ons to-do lijstje staan, maar die we maar niet gedaan krijgen. Gelukkig verscheen er op The Daily Muse een artikel met hoe je dit soort goede voornemens het beste kunt aanpakken. Succes gegarandeerd!
 5. Mijn eigen goede voornemens voor 2017? Dit jaar hebben ze vooral te maken met ff lekker op mezelf focussen. Dus: vaker voor mezelf kiezen, meer bezig zijn met mindfulness, en hopelijk uitvinden wat nu echt mijn passie is. 2017, bring it on!!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

3 Reacties

 1. Sarah
  3 januari 2017 / 19:58

  Benthie, je had het in een eerder artikel over een soort van notitieblok waarin je goede gewoontjes kon bijhouden door steeds weer een hokje in te kleuren, heb je daar nog een linkje van? 🙂

 2. 14 januari 2017 / 14:40

  Hee wat leuk dat je mijn artikel hierbij noemt, dankjewel nog! En succes met je goede voornemens voor dit jaar :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *