De leukste Koningsdag inhakers

Het is weer inhaker-tijd! Julie zijn waarschijnlijk nog brak van Koningsdag (of nog steeds van Koningsnacht als je een heel erge burger bent) en/of je zit nog vol van die overheerlijke Oranje tompoucen. Prima moment om eens terug te blikken! En dan niet op de dag en festiviteiten zelf, maar op de manieren waarop bedrijven erop hebben ingehaakt. Whoop! Hier vind je weer een mooi overzicht.


De leukste Koningsdag inhakers 2017

Genoeg bedrijven hebben hun social media managers weer aan de gang gezet om iets leuks en creatiefs te bedenken. Onderstaande inhakers vond ik het leukst. Heb jij nog leuke inhakers gespot? Laat het me weten door een comment achter te laten.

 

Wereld Natuurfonds

Het WNF is bezig met een campagne over haaien. Deze afbeelding sluit daar perfect bij aan! Daarnaast altijd +1 voor woordgrapjes.

50 shades of orange

Oeh la la! Gewaagde inhaker van Stabilo met een spannend tintje. Stabilo is trouwens op de creatieve tour, want ze kwamen ook al langs in het overzicht met 1 april inhakers.

Chocomel

Net als Stabilo is ook Chocomel de inhaakkalender goed in de gaten aan het houden. Ook zij kwamen langs in het inhaakoverzicht van 1 april en nu weer!

Unox

Nou, een muts hebben we nodig gehad, want lekker weer was het helaas niet. Wel geinig dat ze er een Snapchat filter van hebben gemaakt, deze moest natuurlijk even worden getest:

Netflix

Wat mij betreft heeft Netflix ’t hem (woordgrapalert) geflixt! Geinig, relevant en ze herinneren mensen eraan dat vandaag een perfecte dag is om te Netflixen for life. Slim gedaan ?.

Dit vond ik de leukste inhakers op Koningsdag! Ik ben er wel meer tegengekomen, maarr wat mij betreft waren best wel wat inhakers ‘saai’. Een oranje vliegtuig of een feestende Willy, niet super origineel. Welke inhaker vond jij het leukst? En hoe heb je Koningsdag gevierd?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

8 Reacties

 1. 28 april 2017 / 10:27

  Haha, wat een leuk lijstje met creatieve slogans. Zo leuk bedacht! Ik vind die van Stabilo het leukst!

 2. 28 april 2017 / 14:28

  Haha, zo leuk dit! Ik vind die van Netflix en Unox erg leuk. 🙂

 3. 28 april 2017 / 18:37

  Ik vind die van wereldnatuurfonds en Unox wel erg leuk!:)

 4. 30 april 2017 / 23:25

  Hahaha super leuk! Vooral die van Stabilo, ik ga helemaal stuk hier hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *