Mijn 2017 in muziek

Mijn 2017 in muziek | BentheBemelman.com
Olaaaa! Ik ben begonnen met een muziekproject en dat wil ik megagraag met jullie delen. Op dit moment lijkt het nog nergens op, het wordt eigenlijk pas leuk aan het einde van het jaar. Maarrr als ik er pas aan het einde van ’t jaar iets over vertel, kunnen jullie niet meer meedoen. Mochten jullie dat willen. Dus daarom deel ik het nu alvast!

Het project waar ik mee bezig ben is om eigenlijk elke dag een nummer dat me op die dag veel bezig heeft gehouden, toe te voegen aan een playlist. Zo heb ik hopelijk aan het einde van het jaar een supermooie samenvatting van mijn jaar en doet elk nummer me aan een bepaalde periode, een gebeurtenis of aan een gevoel denken. Ik ben zo benieuwd!

Mijn 2017 in muziek

Ik kwam eigenlijk op het idee toen ik mijn bullet journal begon. Daar leek het me leuk om per dag een nummer op te schrijven waar ik me die dag mee bezig hield. Toen dacht ik: ik kan er ook gewoon een playlist van maken. Dus daar ben ik toen maar meteen mee begonnen.

De playlist so far

Ik ben pas halverwege februari begonnen met het bijhouden van deze lijst, dus het wordt niet een volledig overzicht van 2017. Daarnaast vind ik het op sommige dagen lastig om te bepalen welk nummer me het meest bezig heeft gehouden. Op sommige dagen luister ik minder muziek, of eigenlijk precies dezelfde nummers als die dag ervoor. Of ik luister er wel naar, maar het doet verder weinig met me. Op die dagen voeg ik ook geen nummer aan mijn afspeellijst toe. Er moet wel echt een betekenis achter zitten, anders wordt het gewoon weer een normale leuke playlist ?. Tot nu toe staan er veel liedjes in van La La Land, de film die me echttt lang heeft beziggehouden. En wat liedjes die ik bij de Musical Scratch heb gezongen. Ik ben benieuwd welke muziek 2017 nog meer gaat brengen ?.

Welke liedjes tekenen 2017 voor jou tot nu toe?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

10 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 12:00

  ♥♥♥ x 544932152 voor La La Land liedjes! Ik luister de hele playlist van die film zo vaak! Ik maak elke maand een playlist aan met liedjes die ik vaak luister. Oude, nieuwe. Alles door elkaar 🙂

  • benthebemelman@gmail.com
   27 februari 2017 / 16:04

   Leuk, dat is ook een goed idee! De liedjes die ik leuk vind zitten vaak verspreid door een aantal playlists, dus op deze manier heb ik straks een heel jaar aan muziek gewoon bij elkaar 🙂

  • 3 maart 2017 / 09:57

   Daar heb je helemaal gelijk in! Het verschil met die lijsten is dat ik deze liedjes niet per se vaak luister, maar dat ze me doen denken aan een bepaalde gebeurtenis in sommige gevallen. Daarom eindigen ze ook niet in die automatische playlist. Ben zo benieuwd hoe hij er aan het eind van het jaar uit ziet ?

 2. 27 februari 2017 / 15:42

  Wat leuk zeg, echt ideaal je hebt er een nieuwe volger bij!

 3. 28 februari 2017 / 13:51

  Absoluut deze: Calum Scot met Dancing on my own. Omdat ik me, in het ziekteproces van mijn man, soms echt eenzaam voel.

  • 1 maart 2017 / 20:15

   Zo’n mooi nummer! Vervelende situatie waar je in zit ?, hopelijk kan de muziek je steun geven.

 4. 2 september 2017 / 15:32

  Wat een leuk idee! Misschien net te laat om er nu nog aan te beginnen voor dit jaar, maar ga ik zeker onthouden! Denk dat voor mij sowieso 1 nummer heel 2017 getekend heeft en dat is Big Girls van Rachèl Louise!

  • 2 september 2017 / 21:41

   Dankjewel voor je reactie ?! Het was inderdaad een leuk idee, maar lastig vol te houden ?. Ik heb het al lang niet meer gedaan eigenlijk en deze reactie heeft me er weer aan herinnerd, haha. Leuk, dat liedje kende ik nog niet maar ik heb hem net opgezocht en vind hem wel heel mooi ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *