De Good Morning playlist


Goedemorgen! Heb je lekker geslapen? Moet je vandaag naar kantoor of heb je lekker een dagje vrij? In ieder geval is het tijd om rustig wakker te worden, en hoe kan dat beter dan met superfijne en rustige achtergrondmuziek?

In de Good Morning playlist vind je heerlijke akoestische muziek – en soms een electronisch nummer – waarmee je heerlijk rustig kan genieten van je kop thee of cappuccino en rustig je dag kan starten. Of je nu een drukke of rustige dag voor de boeg hebt. Zet ‘m op vandaag, je kunt het!

P.S. luisteren nΓ‘ 12 uur ’s ochtends is ook heus nog wel toegestaan 😁.

Wat is jouw ideale nummer om ’s ochtends bij wakker te worden? Laat hem achter in een reactie en mogelijk voeg ik hem toe πŸ˜ƒ!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

Share:

4 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 22:32

  John Mayer! πŸ™‚ en dan niet de nummers met te veel jazzy invloeden want daar word ik zenuwachtig van. Maar wel de akoestische nummers.

  • 1 maart 2017 / 20:11

   Oooh ja, die heeft natuurlijk ook hele mooie rustige nummers! <3

 2. 5 maart 2017 / 22:28

  Bijna elke zondagochtend draai ik sindskort Bilal Khan met Save Me. Onbekend maar echt een erg mooi en rustig nummer. Benieuwd wat je ervan vindt! πŸ™‚

  • 6 maart 2017 / 18:17

   Ik kende het nummer nog niet, maar wat een mooi liedje! Ik kan me helemaal voorstellen dat het perfect is voor de zondagochtend πŸ˜ƒ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *