My summer in snapshots

HALLOOTJES! Zoals jullie hier kunnen lezen, ben ik langzaamaan weer begonnen met bloggen. Ik heb in de zomer veel nagedacht over wat ik wilde met mijn blog. Een vraag die ook in mij op kwam was: wat doe ik met de snapshot diaries? Aan de ene kant vind ik mijn foto’s leuk om te delen namelijk voor die personal touch, maar aan de andere kant voegen ze ook weinig toe en lezen jullie ook genoeg persoonlijke dingen in de meer inhoudelijke posts. In ieder geval leek het me leuk om een overzicht te maken van de leuke dingen die ik in de zomer heb gedaan, voor de rest kijk ik nog even wat ik met mijn diaries ga doen ?. Geniet er in ieder geval van en oja, laat natuurlijk ook even in de comments weten wat jij ervan vindt!

summer in snapshots

Ook al ben ik niet op vakantie geweest afgelopen zomer, ik heb genoeg leuke dingen gedaan. Eén van die dingen is een ticket geboekt voor een vakantie in november; Thailand here we come!! Maar daar heb ik geen foto’s van, van het ticket-boek-moment. Haha. Van deze momenten heb ik wél beeldmateriaal:

Jip uitlaten via Hondjeuitlaten.nl


Zijn er meer hondenliefhebbers hier? Ik vind honden echt geweldig en kan uren op YouTube kijken naar filmpjes van honden en hun baasjes. Maar met een fulltimebaan is het onzin (zielig zelfs) om zelf een hondje in huis te nemen. Gelukkig kwam ik een artikel tegen over Hondjeuitlaten.nl . Daar kun je je dus aanmelden als je graag met honden wandelt, om vervolgens met mensen te connecten die af en toe iemand nodig hebben die hun hond uitlaat. Superleuk! En iedereen die ik erover vertel in mijn eigen kringen, wordt ook echt enthousiast. Op die manier werd ik gelinkt met Jip, een hondje dat één straat verderop woont. Ik heb haar nog niet heel vaak uitgelaten, maar word wel echt vrolijk van het idee alleen al ?.

Bootje varen in Utrecht


Ik heb het al vaker gezegd: Utrecht is echt prachtig vanaf het water. Met een grote vriendengroep huurden we weer een sloepje om de Utrechtse grachten te verkennen. ’s Ochtends regende het die dag, maarrr gelukkig was er rond een uur of 14.00 geen donkere wolk meer te zien en kwam zelfs af en toe de zon tevoorschijn.

Reünietje


Spreken jullie nog vaak af met vriendinnetjes van vroeger? Ik ben na mijn middelbare schooltijd uit het dorp verhuisd waar ik woonde (net als al mijn vriendinnen), dus iedereens leven ziet er inmiddels heel anders uit. Toch (of wellicht júist daarom) was het ZO LEUK om elkaar weer te zien! We spraken af in het dorp, eerst bij een restaurantje waar we vroeger ook graag samen aten en later zaten we heerlijk op het terras bij te kletsen. En het grappige vind ik ook dat je dan weer zoveel andere bekenden ook ziet. Dan lijkt het toch een beetje alsof de tijd heeft stilgestaan.

Karaoke


KARAOKEEEE! Wie is er nog meer fan? Als ik een avondje karaoke heb gezongen, heb ik voor een week lang een constante energiestroom. Wat word ik daar blij van ?. Ik was met collega’s die ook nog eens megakaraokefan bleken te zijn. En dat terwijl ik dacht dat mijn nieuwe baan niet leuker kon worden. Boffen met zulke fijne collega’s ?.

Middelburg


Voor Valentijnsdag had ik van Jasper een weekendje weg gekregen (yayyy, lief!), en in de zomer was het dan zover. We gingen een weekendje naar Middelburg, met het idee van: daar kom je anders ook nooit. We wandelden door het prachtige oude stadscentrum, dronken lokale speciaalbiertjes op het terras van de Vliegende Hollander en gingen heerlijk uit eten. Aanrader!

Dagje Leiden


Een paar keer per jaar spreek ik met mijn lieve nichtjes af, dit keer gingen we een dagje naar Leiden. Vroeger kwam ik hier vaak omdat ik er in de buurt woonde, inmiddels bijna nooit meer. Dus altijd leuk om er dan terug te zijn en de veranderingen in de stad te zien. En om natuurlijk bij te kletsen met m’n nichtjes! We hadden heerlijk weer dus hebben het grootste deel van de dag op het terras gezeten ?.

Vast contract


Deze zomer kreeg ik ook het topnieuws dat ik bij Frankwatching mag blijven werken ?, me so happy! Blijft toch altijd spannend als je met een tijdelijk contract ergens wordt aangenomen (al geef ik bedrijven die dat doen gelijk, je moet toch ff weten wat je binnenhaalt). Dus YES, dat was een mooie opluchting. Ik ging met Jasper aan de bubbels en kocht als cadeautje voor mezelf een nieuwe zonnebril. Ik wilde altijd al eens een ‘echte’ Ray Ban enne dit is hem geworden ?. Thoughts?

En verder?

Tsja, verder heb ik gewoon 40 uur per week gewerkt ?. Wat op zich wel heel relaxed was. Voor het Nederlandse weer had ik geen vrij hoeven nemen. En we hebben natuurlijk een mooie reis in het verschiet, want 4 november vliegen we naar Bangkok en gaan we een mooie rondreis maken door Thailand. Zin in! Oja, als je alvast tips hebt –> pls gimme! Ik ben heel benieuwd en duik alvast in de Lonely Planet.

Hell yes! Nu ik weer een foto-overzicht aan het typen ben, merk ik dat ik het toch wel erg leuk vind om terug te blikken op de leuke momenten. Wellicht hou ik ze er dus nog even in, maar misschien niet meer wekelijks. Ik denk er nog even over na in ieder geval ?. Bedankt voor het lezen en tot gauwww!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Share:

6 Reacties

 1. 3 september 2017 / 08:40

  Wat leuk om zo een kijkje te krijgen in je zomer! En wat een toffe dingen zijn er allemaal gebeurd. Gefeliciteerd met je vaste contract! Supergoed nieuws! Echt een leuk initiatief trouwens, een hond van een ander uitlaten. Ik kan me voorstellen dat dat een ideale oplossing is voor als een eigen hond nemen geen optie is 🙂

  • 4 september 2017 / 22:49

   Dankjewel voor je reactie ?, jaa ik ben echt megablij met mijn vaste contract! En dat hondjeuitlaten.nl is echt een goede uitvinding, ik ben fan!

 2. 3 september 2017 / 15:52

  Oooh, Thailand is zo leuk! Wij zijn er twee weken met de backpack op uit geweest, en sliepen telkens in guesthouses. We hebben vooraf niets geboekt, enkel onze eerste en laatste nacht in een hotel dichtbij de luchthaven van Bangkok. We zochten wel vooraf altijd wat reviews op van de guesthouses waar we graag naar toe wilden, en dat is altijd héél goed meegevallen.

  Chiang Mai, Sukothai en Ayutthaya waren onze favoriete stops. En als je de kans hebt: zeker een paar nachtjes naar een eilandje gaan voor het ultieme vakantiegevoel 😉 wij gingen naar Koh Samet omdat dat vrij dicht bij Bangkok ligt, en je gewoon met de bus en boot er naar toe kan, in plaats van nog een extra vlucht te moeten nemen… Geniet!!!

  • 4 september 2017 / 19:15

   Dat klinkt leuk, die guest houses! Goede tip om vooraf reviews op te zoeken en om er daarna heen te gaan ?. Ah leuk, tot nu toe staan Chiang Mai en Ayutthaya ook op ons lijstje ?. Ook fijn om zo’n eiland in de buurt van Bangkok op te zoeken, goede tip! Dankjewel voor je uitgebreide reactie ?.

 3. 4 september 2017 / 13:43

  Altijd lastig he, wat te doen met dat blog. De ene keer dit en de andere keer dat. Als het maar van jou blijft, toch? Ik zag je hong-uitlaat-service al op insta, echt zo leuk!
  Wat een fijn vooruitzicht, Thailand! Ben er meerdere keren geweest, je gaat het fantastisch hebben!

  • 4 september 2017 / 19:07

   Dat is ook weer waar, als het persoonlijk blijft is het altijd leuk om te lezen ?. En leuk dat je ook in Thailand bent geweest, heb er zo veel zin in ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *