My week in snapshots: hello sun!


Yes, de zon is terug! Het gaat nu echt de goede kant op ?. Overal lees ik dat mensen zich vrolijker voelen nu de lente weer bezig is. Voor mij geldt dat ook! Maar ik denk ook dat mijn nieuwe baan een grote rol daarin speelt – waar ik dus inmiddels een maand zit! Time flies ?. Afgelopen week stond in het teken van zon en vrolijkheid. Terwijl ik niet eens onwijs veel interessante dingen heb meegemaakt, haha. Het is dus een redelijk saai overzicht – be warned ?.

Zondag: klusjesdag 

Zondag moesten er weer wat klusjes gedaan worden! Zoals mijn nieuwe weekoverzicht. Ik ging dit keer voor een iets minimalistischer overzicht met weinig poespas. Heel simpel om te maken, en dat straalt het eigenijk ook wel uit. Prima voor als ik wat minder tijd heb om een uitgebreid weekoverzicht te maken.

Daarnaast moesten we nog wat internetdingetjes regelen. Voor mijn nieuwe werk heb ik een kabelverbinding nodig, en met behulp van dit kleine monstertje is dat eindelijk te regelen, whoop!

Maandag 

Maandag werd ik wakker met megakeelpijn, dus de Strepsils, Trachitol en dropjes waren mijn beste vrienden die dag. Ging gelukkig heel snel over ? #boffen.

Natuurlijk moest er wel lekker gegeten worden. Veel groenten = extra vitamientjes.

Dinsdag: paasbezoek

Dinsdag kwam Judith langs die voor ons vaak trainingen (en binnenkort ook een webinar – stay tuned!!) verzorgt. Ze kwam een mega-paasei brengen, jammie! Daar moesten we natuurlijk even mee op de foto.

Het paasei werd al snel geslacht en er is inmiddels nog maar weinig van over. Lekker!

Woensdag 

Woensdag was een normale werkdag. We hebben een nieuw boekje uitgebracht over Affiliate Marketing, dus daar kregen we allemaal een exemplaar van mee. Ben erg benieuwd ?.

’s Avonds aten we lekkere gnocchigratin, JAM! Deze om precies te zijn.

Donderdag

Donderdagochtend ging ik naar Den Bosch om bij een collega thuis te werken. Het station van Den Bosch doet me toch altijd een beetje aan de Efteling denken ?, en dat op een werkdag!

’s Middags ging ik weer terug naar kantoor en werd onze nieuwe lunchtafel bezorgd. We waren het er allemaal over eens dat het een vet hippe tafel is.

Vrijdag 

Vrijdag werkte ik lekker vanuit huis. Om 8 uur zat ik superoptimistisch in mijn zomerjurkje te wachten tot de zon zou gaan schijnen. Viel dat even tegen! Dan eerst maar binnen werken. Maarrr op een gegeven moment kwam hij toch echt tevoorschijn en verhuisde ik snel naar het balkon. Heerlijk!

’s Avonds aten we hamburgers ? lekkerrr!

Zaterdag: lazy saturday 

Hebben jullie ooit de combinatie ontbijtspek, cheddar en avocado uitgeprobeerd? Dat is namelijk echt VET lekker.

Zaterdag waagde ik me ook aan mijn eerste paaseitjes. Maar tot nu toe vind ik ze eigenlijk niet zo lekker, beetje chemisch. Wat zijn de lekkerste paaseitjes volgens jullie?


’s Avonds bakten we nog chocoladekoekjes uit een weck pot, ze waren vet lekker ??.

Nu ik terugkijk naar mijn week zie ik dat ik echt niks spannends heb gedaan, haha. Maar het was echt heel fijn, de zon maakte me zo vrolijk! Voor aankomende week staat er veel gezelligheid op het programma: vanavond ga ik lekker barbecueën, donderdag heb ik mijn eerste eigen webinar (SPANNEND! en zin in ?) en zaterdag heb ik een housewarming. Ik kijk er naar uit! Wat staat er bij jou op de agenda?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

8 Reacties

 1. 2 april 2017 / 20:41

  Ik hoop dat je keelpijn inmiddels minder is. Dit mooie (maar toch frisse) weer is verraderlijk. Je denkt lekker in je t-shirt naar buiten te kunnen maar de volgende dag word je achtervolgd door keelpijn, ik herken het helaas. De nieuwe eettafel bij jullie op kantoor is prachtig. Zoiets zou ik ook graag bij ons in de woonkamer willen.

  • 3 april 2017 / 19:57

   Lief, dankjewel! Mijn keelpijn was gelukkig al gauw weg. Jaa ik denk inderdaad dat ik daar iets te veel risico heb genomen ?. Mooi is de tafel hè? Ik hou ook heeel erg van die stijl!

 2. 2 april 2017 / 21:30

  Ik moet werken en op mijn vrije dagen zal ik sporten, lekker koken en thuis rommelen. Zo heerlijk!!

  • 3 april 2017 / 19:57

   Oooh dat is ook echt fijn ?! Ik hou van rommelen ? en koken ook!

 3. 3 april 2017 / 00:03

  Zo te horen heb je het in ieder geval echt naar je zin bij je baan. Wat fijn dat je ook thuis kunt werken, zeker als het zonnetje er ook even bij komt kijken! Wat zijn die chocoladekoekjes trouwens goed gelukt. Ze zien er alleen al zo fotogeniek uit 🙂

  • 3 april 2017 / 19:58

   Jaaa klopt, echt heel fijn ?. Ooh de chocoladekoekjes waren (en zijn!) echt heel lekker inderdaad ?.

 4. 3 april 2017 / 10:03

  Wat een fijn weekoverzicht meis. Zolang je er plezier in hebt is het een geslaagde week zeg ik altijd. En het plezier straalt er vanaf. Word helemaal blij van je overzicht. Ik wens je een hele fijne week natuurlijk toe <3

  • 3 april 2017 / 19:59

   Dat is helemaal waar ?, dan hoeft er niet eens iets spectaculairs te gebeuren. Dankjewel, lief! Jij ook een heel fijne week ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *