My week in snapshots: week 34

Maandag 22 augustus – Rain, work

De week begint met regen, not cool. Maar oké de rest van de week heeft het echt wel goed gemaakt dus ik ga er verder niet over zeuren.

Ik besluit ’s ochtends weer de trap te nemen naar de 11e verdieping om aan mijn 10.000-stappen-doel te werken. Dit – gecombineerd met mijn wandeling van het metrostation naar kantoor – heeft als resultaat dat ik om kwart over 9 al mijn trainingsdoel van 30 minuten per dag intensiever bewegen heb bereikt, nice!

Dinsdag 23 augustus – zomer, de domste actie ooit en wraps

Ik weet niet hoeveel extra uitleg ik moet geven bij het whatsappgesprek. Dit was gewoon vet dom. Ik zag de metro nog aan komen rijden en dacht nog: oh nee. Dus ik sprinten, duidelijk zonder resultaat behalve heul.veul.zweet. Haha. Note to self: geen sprintjes trekken in 30+ graden.

’s Avonds aten we lekker de burritos van Knorr.

Woensdag 24 augustus – jarige collega & zomer

Op woensdag was een van mijn collega’s jarig ?. Normaal bakt de jarige zelf een taart, maar mn collega had een gezonde snack met veel fruit, super cute en lekker!

Als het lekker weer is, heb ik vooral zin in salades als avondeten. We maakten deze zomerse salade met rucola, appel, gerookte kip, gorgonzola en pecannootjes.

Donderdag 26 augustus – DoMiBo & verlepte sushi

Oooh nog meer hitte! Na het werk vlucht ik met wat collega’s het terras op, vet gezellig. Eenmaal thuis had ik nog steeds honger dus ik maakte een ommetje naar de AH XL voor verse sushi, lekkerrrr. Door de wilde (?) fietstocht terug vind ik bij thuiskomst het bakje ondersteboven in mijn tas, vandaar de geplette mayo. Maar het was nog steeds verrukkeluk.

Vrijdag 27 augustus – weer een dag vol met meetings & Vorkje Prik


Om 18.00 verlaat ik eindelijk het kantoor, wat later dan ik normaal weg probeer te gaan maar oh well, het is weekend dus wat maakt het uit. We gaan naar het foodfestival Vorkje Prik en eten megalekkere dingen. Eerst een tapasplankje met echt MEGAlekkere aïoli❤️. Daarna probeerde ik een saladerol, normaal verkies ik een gefrituurde Vietnamese loempia boven deze gezonde variant (loempia love 4ever), maar dit keer vond ik toch dat ik een saladerol moest proberen. Het was een geslaagd experiment.


Daarna at ik nog een KEIlekkere pizza margherita❤️ en toen zat ik alweer proppievol, dus daar bleef het bij. Gelukkig hadden ze geen Frozen Yoghurt op het festival, anders had ik daar vast nog wel ergens een gaatje voor gevonden en dan had ik serieus rollend naar huis gekund.

Het was trouwens best wel een mooi uitzicht, ze zijn daar nogal wat aan het bouwen dus er waren veel hijskranen. Er was ook nog een band, Soulmade. Hun muziek paste perfect bij de sfeer van het festival ❤️ een heerlijk begin van het weekend.

Zaterdag 27 augustus – shopping spree & etentje


Yes, zonder wekker te zetten worden we alsnog lekker vroeg wakker. Dat betekent meer tijd om van het weekend te genieten! We willen op tijd in de stad zijn om Jasper zn cadeaubonnen te spenderen die hij voor zn verjaardag gekregen heeft. We kopen nieuwe placemats bij de Dille & Kamille, nieuwe theedoeken bij de Hema en een lekkere olijfolie met basilicum bij de Oil & Vinegar.

’s Avonds komen m’n ouders bij ons eten, ze nemen bloemen mee ? en we kunnen meteen onze nieuwe placemats testen.

Zondag 28 augustus -Voorbereidingen treffen voor m’n voetbalcarrière & de Lamzac testen

We beginnen de zondag met een ontbijtje vanaf onze nieuwe placemats, ik word er vrolijk van.

Daarna gaan we weer de stad in. Binnenkort ga ik meetrainen met een vrouwenvoetbalteam hier in Utrecht, daar had ik natuurlijk materiaal voor nodig! Ik vind m’n nieuwe voetbalschoenen best chique, jullie?


Daarna gaan we naar het park voor de rest van de dag. Jasper heeft voor zn verjaardag ook nog een Lamzac (via Fonq.nl) gekregen en die moesten we natuurlijk testen! Het vullen ervan hadden we redelijk snel onder de knie en hij zat ook heel fijn! Zeker een aanrader.

We zijn niet alleen in het park om te chillen, mijn voetbaltechnieken moeten ook even worden bijgeschaafd ?.

Wat een heerlijk weekend! De aankomende week heb ik weer een wat drukker programma, maar zeker niet ongezellig. Zin in!

Wat hebben jullie deze week meegemaakt? En nog plannen voor aankomende week?

Bloglovin button

Of volg nu mijn Facebookpagina!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *