My week in snapshots: week 4

Maandag: mistaaagh


Terwijl ik ’s ochtends naar kantoor loop, zie ik echt amper iets van de gebouwen in de buurt. Het is wel vaker mistig, maar zó mistig..?!

Als ik ’s avonds thuis kom, word ik herinnerd aan de kledingcrisis die ik ’s ochtends had: allemaal verschillende outfits over het bed verspreid. Hebben jullie dat ook wel eens? Het kledingstuk dat je aan wil, zit ineens in de was en niks anders lijkt lekker te zitten voor die dag. #firstworldproblems. Gelukkig heb ik uiteindelijk nog wel iets leuks gevonden, maaarrr ik moest er wel een treintje later door nemen ?.

Dinsdag: chocolate, baby

Een collega uit de UK is deze week bij ons op kantoor en ze neemt ALTIJD chocola mee. Deze van Cadbury zijn echt goddelijk ? en was dan ook binnen no time op.

Donderdag: filmen & nieuw contract

Donderdag is weer een drukke dag met veel back-to-back meetings. Na de lunch interview ik een aantal directeuren voor een nieuw filmproject, altijd heel tof om te doen.

’s Avonds is mijn nieuwe contract gearriveerd ? die moest natuurlijk wel even getekend worden, duss dat heb ik gedaan.

Vrijdag: Vrimibo


Woehoe, vrijdag ?! Van een vriendinnetje krijg ik een berichtje of ik mee wil gaan stappen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. We borrelen eerst wat bij een restaurant in de buurt van haar kantoor en daarna gaan we eten in de stad. We zaten bij Stan & Co in Utrecht, superleuke tent met heerlijk eten! Ik moest wel voor Sjaak Afhaak spelen want ik zat bij het eten al bijna te slapen. Iets met een burgerritme. Op vrijdag ben ik altijd megamoe, jullie?

Zaterdag: biosje

Voordeel van Sjaak Afhaak spelen: niet al te brak op zaterdag. En daarom lekker veel kunnen rommelen in huis. ’s Middags gingen we naar de bios: Fantastic Beasts and where to find them. Prima film, vond het een leuke aansluiter op de Harry Potterfilms ?.

Zondag: chilldag

Ook zondag was een fijne dag. Ik begon voorzichtig aan met handlettering, keek La La Land (gaat hem zien mensen, ben helemaal van slag door de romance en de boodschap die ik eruit heb gehaald). We sloten de dag af met hamburgers en ik was gelukkig ?.

Wat een chille week. Ik probeer ze wat rustiger te houden ’s avonds en dat lukt me eigenlijk aardig. Meer me-time! Wat heb jij deze week gedaan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *