My week in snapshots: concert week


Wat was dit een fijne lenteweek ?. Kan niet wachten tot het echt helemaal doorzet! Naast dat ik heb genoten van het heerlijke weer en natuurlijk mijn stem heb laten gelden, ben ik ook nog naar twee concerten geweest. Dus eigenlijk was het gewoon weer een TOPweek ? #blessed (haha).

Zondag: Uitbrakdag

Zondag werden we wakker bij mijn ouders thuis, na het megaleuke Cuba Libre feest van vorige week. Oh men, ik had me wel eens beter gevoeld. Daarom deed ik niet zo veel. Terwijl mn broertje en neefje de boel aan ’t opruimen waren, vluchtten Jasper en ik weer richting Utrecht. ☺️ #bestsisterever . To be very honest, ik was niet heel veel waard die dag.

Eenmaal thuis kwam er dan ook niet meer zo veel uit mijn handen. Ik keek Modern Family (tussen mijn middagdutjes door) en kon nog nét mijn snapshot diary online zetten. Eigenlijk wel een fijn dagje met vooral veel nagenieten van de avond ervoor ❤️.

Maandag & dinsdag: work

Maandag en dinsdag waren normale werkdagen. Ik maakte een nieuw weekoverzicht in mijn bullet journal en voegde iets meer kleur toe voor mijn nummer-van-de-dag en om dagelijks het aantal volgers van mijn blog bij te houden. Ik denk dat ik deze constructie erin hou, vind het wel leuk staan ?.

Ook deed ik iets wat ik al lang wilde doen: mijn blog toevoegen aan mijn LinkedIn profiel, whoop! Ik vond gewoon dat het daar thuis hoorde. Ook al is het geen werk maar meer een hobby. Hmmz, nu ga ik weer twijfelen hahaha. Maarr het staat wel leuk op mijn profiel vind ik in ieder geval ?. Hebben jullie je blog op je LinkedIn profiel staan?

Woensdag: Stemdag!

Woensdag was de dag dat we allemaal naar de stembus gingen. Jullie toch ook? Ik vond het erg lastig dit keer en heb lang getwijfeld. Maar uiteindelijk heb ik toch een keus kunnen maken gelukkig. Google speelde leuk in met een heuse stembus-doodle. Ik vind dat altijd zo cute!

We aten die avond een vet lekkere curry met zoete aardappel en avocado, deze van Peek Inside om precies te zijn. Smullen! De avocado was echt een perfecte toevoeging.

Donderdag: Heerlijk lenteweer & concert nummer 1 

Ooooh wat was het donderdag heerlijk weer. Ik deed een nieuwe lenteoutfit aan, zo vrolijk was ik nog nooit geweest. We gingen heerlijk buiten lunchen, wat een topkeus. Zonder jas aan, lekker op een bankje in de zon voor de Jaarbeurs. Lekker eten en mensen kijken. Prima middag ?.

’s Avonds ging ik met Jasper naar het concert van The White Lies, dat was erg goed! Ik was al een tijdje niet meer naar concerten geweest, had gewoon niet echt zin om mee te gaan. Maar men, toen ik daar zo stond, kon ik die glimlach niet van m’n gezicht af krijgen. Ik had het gewoon gemist! En dat was goed want vrijdag stond er nog een concert op me te wachten, whoop! Het concert was trouwens in Tivoli, hoe chill. Dat is 5 minuutjes fietsen vanaf ons huisje ?.

Vrijdag: Kip eten bij Kloek & concert nummer 2

Vrijdag leek het ons leuk om na werk en voor het concert een hapje in de stad te eten. We kwamen uit bij Kloek, waar je vet lekkere kip kan eten. Ook de inrichting is er leuk vond ik, plantjes aan de muur +1 ?.

Ze hebben bij Kloek voornamelijk biertjes uit Utrecht en omgeving. Ik koos voor de Gulden Craen van De Leckere. Prima biertje voor de vrijdagmiddagborrel!

Daarna kwam de kip. En de friet. Ik ben geen megafrietjesfan maar deze smaakten me bijzonder goed ?! Ook de kip was trouwens fantastisch lekker.

Als toetje nog een Gin Tonic, moet kunnen. Hebben jullie (als jullie GT’ers zijn) al een favo gin & tonic combinatie? Ze vragen dan altijd: welke. En dan denk ik: boeien. Ik moet er maar eens voor gaan zitten en echt wat GT’s gaan vergelijken denk ik. Maar deze was in ieder geval smullen. Uiteraard ben ik alweer vergeten welke het was.

Vrijdag was het concert van de Memphis Maniacs. EPIC! Het is een bandje dat allerlei superbekende nummers door elkaar heen mixt. Ze maken dus 1,5 uur vol met mash-ups. Het was een groot feest. Vind het dan ook altijd zo bijzonder wat ze met die lichtshows doen, kan daar echt uren naar staren haha. Ook deze twee foto’s: het lijkt gewoon of het twee totaal verschillende concerten zijn.

Zaterdag: chilldag


Zaterdag was onze planloze dag. En dat was maar goed ook, want in dit weer wilde natuurlijk niemand naar buiten. Daarom deden we wat klusjes in huis en werkte ik weer lekker vooruit met blog ? oooh ik vind het nog steeds zo heerlijk om artikelen te schrijven! Tussendoor is een goede weekendlunch natuurlijk wel belangrijk.

Ennn ’s avonds maakten we deze verrukkelijke pizza. Ik heb nooit zin om een bodem te maken, dus we gebruikten Turks brood. Lekkerrr!

Wat een heerlijke week weer, met superleuke concerten en gelukkig ook genoeg ruimte om bij te komen. Vandaag ga ik naar een verjaardag en dinsdag komen vrienden bij ons eten, gezellig! Ik kijk er naar uit. En natuurlijk staat er weer een leuke werkweek voor de deur ??! Zin in! Hebben jullie al plannen gemaakt?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

6 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 21:44

  Mijn blog staat ook op linked in. Gewoon doen. Ik heb ook gestemd en genoten van dat zalige weer. Wat werd ik daar blij van zeg.. x

  • 19 maart 2017 / 21:48

   Oké leuk, bedankt voor je reactie ?! Jaaa, meer van dat heerlijke lenteweer!

 2. 20 maart 2017 / 16:54

  wat een heerlijk overzicht en oeh food! altijd welkom haha

 3. 22 maart 2017 / 11:15

  Heb jij dat ook, dat je maandenlang naar geen enkel concert gaat en dan opeens BOEM! alle goede artiesten komen in dezelfde week?! Memphis Maniacs klinkt leuk, ga ik even luisteren 🙂

  • 22 maart 2017 / 20:56

   Haha ja klopt, dat is heel vaak! Maart is voor ons altijd eigenlijk een drukke concertmaand. Oooh de Memphis Maniacs was live echt een feestje!

 4. 22 maart 2017 / 21:46

  He, hoi! Ik ben vandaag voor ’t eerst op je blog en vind dat je leuk schrijft en een mooie blog hebt. Ik heb genoten van dit weekoverzicht. Leuke dingen heb je gedaan afgelopen week. Ik vind ’t ook heerlijk om concerten te bezoeken, daar haal ik zo veel geluk en energie uit. Ik heb ik maart 0 concerten gepland maar volgende maand staan er verschillende dingen op ’t programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *