My week in snapshots: mijn eerste webinar!


Wat is het heerlijk zonnig weer vandaag! Ik ga fijn op het balkon aan mijn blog werken. Mijn buffer van artikelen is namelijk redelijk op, dus dat wordt schrijven! Zijn er nog artikelen waarvan je denkt: daar wil ik er meer van!? Laat het me weten door een reactie achter te laten ??.

Zondag: snorfabriek &  barbeknoeien 

Zondag was er een vintage markt in de Snorfabriek. De Snorfabriek is een soort oude loods met allemaal creatieve bedrijven en… het zit ongeveer 200 meter van ons huis vandaan. We hadden er nog nooit een kijkje genomen, en eens moest natuurlijk de eerste keer zijn!

Wat een toffe locatie, het zag er allemaal zo gezellig en hip uit! Ik kwam ook nog een trainer van Frankwatching tegen die daar toevallig haar werkplek heeft, erg leuk ?. De Snorwinkel vond ik ook heel leuk, superleuke producten waar ik heel hebberig van werd. De vintage markt vond ik niet echt super, maar altijd wel leuk om doorheen te lopen.


’s Avonds gingen we naar Den Haag om daar te barbecueën met vrienden. Ze hadden het briljante idee om pizza op de barbecue te leggen, was heerlijk ?!

En: meet Ed! Binnen onze vriendengroep zijn konijnen erg populair als huisdier. Toen hij spontaan ging poseren voor de Den Haag poster moest ik dat natuurlijk even vastleggen, wat een modelletje hè ??


Er moest natuurlijk ook even een groepsfoto worden gemaakt ?.

Maandag

Maandag was een gewone maandag. Ik werkte en maakte een nieuw maandoverzicht in mijn bullet journal. Altijd best wel spannend want je moet er toch weer een maand tegenaan kijken ? haha. Maar ik vind ‘m best leuk geworden.

’s Avonds aten we een vet lekkere pasta met geroosterde tomaatjes en Ricotta, te lekker ❤️ ik hou van pasta.

Woensdag: broodje Gerry?

Woensdag vonden we het met de collega’s tijd om een nieuwe broodjeszaak uit te proberen. We zitten met ons kantoor aan het centraal station in Utrecht, dus genoeg keus! We gingen voor Broodje Gerry, het broertje van het welbekende Broodje Mario. OOH MAN wat was het lekker! En ook heel betaalbaar, dus we gaan daar nog vaak terug ? ze hebben namelijk ook nog vet veel opties, jamjamjam. Gotta catch them all.

Donderdag: mijn eerste eigen webinar

Donderdag had ik mijn allereerste eigen webinar! Daar moest ik dus zelf de presentatie doen. Ik vond het in het begin best spannend, maar het ging eigenlijk heel goed ?! Dus ik heb alweer zin in de volgende, die is aanstaande woensdag.

Vrijdag: feest & vrimibo

Vrijdag was het feeest! We waren namelijk in de top 3 geëindigd als top-opleider in marketing & communicatie. We namen een superfeestelijke video op, want het moest natuurlijk wel gevierd worden!

Na werk gingen we nog iets drinken bij de nieuwe bioscoop naast de Jaarbeurs, bij Speys. Het was natuurlijk groot, maar tegelijkertijd echt heel mooi ingericht! We zaten ons erover te verwonderen hoe knap het was om zo’n grote locatie zo mooi en sfeervol te maken, haha. Aan de muur hingen deze mooie oude Jaarbeurs posters, tof gedaan! (Foto credits voor mijn collega Maaike).

Altijd het proostmoment vastleggen ?.

Zaterdag: housewarming

Zaterdag ging ik ’s ochtends naar de kapper en daarna reden we naar Enschede. Vrienden van ons hebben daar een huis gekocht, dat moest natuurlijk gevierd worden ?!

Ze hadden superlekker voor ons gekookt en daarna kwam er als toetje ook nog deze verrukkkkkelijke perentaart op tafel. Oh man, ik zit nog steeds vol ❤️! Ook hier liepen trouwens twee hele lieve konijnen rond, maar daar ben ik vergeten een foto van te maken ? volgende keer maar weer.

Ik word zo blij als ik terugkijk naar de foto’s ?, het was weer een topweek! Aankomende week wordt ook gezellig want: IT’S MA BIRSDAY! Zaterdag vier ik het voor vrienden en familie, nu al zin in ?. Wat zijn jouw plannen voor aankomende week? Geniet van het zonnetje vandaag ☀️!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

12 Reacties

 1. 9 april 2017 / 13:09

  Wat een topweek heb je gehad! Ik ben nu wel heel benieuwd naar Broodje Gerry, ben wel bekend met Broodje Mario’s (natuurlijk…) maar deze ken ik nog niet. Wat fijn ook dat je eerste webinar goed ging :). Ik ga vandaag nog even genieten van het lekkere weer voordat er weer een nieuwe werkweek aan komt. Fijne zondag!

  • 10 april 2017 / 20:25

   Dat klopt helemaal. Oooh broodje Gerry was echt heel lekker ?! Oeh, en wat was het lekker weer hè gisteren? Hopelijk heb je een fijne zondag gehad!

 2. 9 april 2017 / 13:49

  Een webinar lijkt me ook wel leuk en inderdaad even spannend!

  Alvast gefeliciteerd voor je verjaardag.
  Hopelijk wordt het ook zo’n topweek volgende week!

  • 10 april 2017 / 20:26

   Dankjewel ? dat hoop ik ook, jij ook een heel fijne week gewenst ?!

 3. 9 april 2017 / 16:55

  Alvast gefeliciteerd! Wat superstoer dat je een webinar mocht doen! Die perentaart ziet er verrukkelijk uit, net als de pasta en pizza trouwens. Wat is Ed een schatje! Hij ziet er zo fluffy uit!

  • 10 april 2017 / 20:29

   Ooh, alle eetfoto’s waren superlekker! Hihi, lief is hij hè?

 4. 9 april 2017 / 22:20

  Wat een drukke week. En super gaaf van die webinar. Jammer dat ik die niet heb gezien. Mocht er nog een keertje eentje komen, kondig je het dan aan? Lijkt mij leuk om te zien. Of zijn ze niet vrij toegankelijk?

  • 10 april 2017 / 20:31

   Jaa je kunt er zeker eentje bijwonen! Ze kosten wel geld, maar misschien zit er een onderwerp voor je tussen waar je geld voor over hebt ? je kunt ze hier vinden: https://www.frankwatching.com/webinar/ . Zou leuk zijn als je er een keertje bij bent!

 5. 10 april 2017 / 19:51

  Perentaart?? Klinkt zalig zeg. Een webinar lijkt mij inderdaad spannend. Maar gelukkig ging het goed. Mijn plannen? Werken! Ik heb een drukke week met morgen een dag van 8.15 tot 21.30. Vanwege een cursus na het werk. Daar zie ik zo tegenop. Maar als ik eenmaal morgen en woensdag heb gehad, wordt het leuk. Dan is het zo weekend. Tijd om te genieten!

  • 10 april 2017 / 20:32

   Oooh de perentaart was echt heerlijk! Wow, dat is een lange dag zeg! Ja, dat is helemaal waar! Na woensdag krijg ik ook alweer weekendkriebels ?. Succes morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *