My week in snapshots: gezelligheid ?


Wooeeh, wat is deze week voorbijgevlogen! Ik had allerlei gezellige dingen op de planning staan, kijken jullie mee?

Zondag: Dagje Lisse

Zaterdag had ik verse bloemen in huis gehaald. Die moesten natuurlijk wel even vastgelegd worden ?. Zo leuk ?.

M’n broertje vierde zijn verjaardag dus we gingen op weg naar Lisse. Net als ongeveer drie miljoen toeristen die een bezoekje aan de Keukenhof wilden brengen. Op de weg die wij altijd nemen, zijn meestal geen toeristen omdat die via een andere weg geleid worden. Maarrr helaas hadden de toeristen deze zondag ook onze geheime weg gevonden, bummers! Gelukkig hadden we maar een half uurtje vertraging, dus uiteindelijk viel het wel mee.

Eenmaal in Lisse aangekomen ging ik samen met m’n moeder een stuk wandelen. Ook zij is bezig met de 10.000 stappen per dag challenge, dus we konden elkaar lekker meesleuren ?. We kwamen langs de bollenvelden…

…en ook nog even langs de Keukenhof. Ik heb daar jarenlang gewerkt en ze hadden een nieuwe ingang, daar was ik wel even benieuwd naar. En het is altijd leuk om oude collega’s te zien en de toeristendrukte. Op de weg niet, hier wel ?.

We aten superlekkere nasi van m’n moeders recept. LEKKER! En ook loempia’s. Ik hou van loempia’s.

Na het eten speelden we nog spelletjes. Kennen jullie dotten? Te leuk.

Maandag: working @ home 

Maandag was het zo druilerig! Ik besloot om lekker thuis te blijven. Ik richtte ons kantoortje opnieuw in (normaal was dit meer een was-/ opslaghok) en vond het een heel fijne werkplek.

’s Avonds at ik een lekkere salade met kip, jamjam.

Woensdag: Sushi!

Woensdag ging ik – na thuis te hebben gewerkt – sushi eten met een vriendinnetje. Ooooh wat was het weer smullen, kan daar echt geen genoeg van krijgen! Heb nu al wel weer trek om sushi te gaan eten, haha. En het was megaaaagezellig, we kletsten lekker bij over onze mooie studentenstad en hoe we dat eigenlijk missen en maakten plannen voor een tripje voor aankomende zomer. Nu al zin in!

Ik liep naar huis – jaha mensen, ik probeer nog steeds zo veel mogelijk lopend te doen, #fitgirl) en genoot van de prachtige pastelkleurige lucht.

Donderdag: JIM borrel 

Het kantoor van Frankwatching maakt onderdeel uit van JIM – de Jaarbeurs Innovation Mile. Op onze verdieping in het Beatrixgebouw zitten allerlei andere bedrijven samen, met elk hun eigen gedeelte op de verdieping. Omdat het een redelijk nieuw concept is, worden er af en toe borrels georganiseerd waarin bedrijven zich aan elkaar voorstellen. Dus na werktijd gingen we daarheen! Eerst ging ik met twee andere collega’s naar een soort kennismakingsrondje waarin allerlei afgevaardigden van andere bedrijven iets gingen vertellen over hun bedrijf en hun rol.

Daarna was het vooral tijd voor bijpraten! Mijn collega maakte deze foto voor ons Instagram account. Grolsch ?!

Vrijdag: Confettioutfit & megalunch

VRIJDAG! Afgelopen woensdag voordat ik sushi ging eten, ben ik nog even gauw de winkels in gedoken. Ik vond dat ik te weinig lenteachtige kleren had. Daar moest verandering in komen! Ik vond dit leuke bomberjackje met confettiprint en trok ‘m aan. Perfect voor deze dag.

M’n collega’s en ik wisten niet zo goed wat we moesten gaan lunchen. Het eten in de kantine is vaak een beetje van hetzelfde, dus wilden we iets nieuws uitproberen. Bij ons aan de overkant zit Ruig en daar konden we gelukkig lunch bestellen. Ik at deze mega club sandwich met frietjes. OH MAN wat was hij huge! En lekker! Ik heb er nog steeds een vol gevoel van. Die avond had ik niet veel meer nodig ?.

Zaterdag: Vriendinnendagje

Zaterdag woeehoeee! Ik bedacht me dat het weer eens tijd werd dat ik op mijn gewicht ging letten. Daarom begon ik de dag met een broodloos ontbijtje. Bij het gezondheidsprogramma op mijn oude werk leerde ik dat je van vet eten langer vol zit, dus ik at ei met avocado. Ook begon ik weer mijn eten in een app te zetten, daardoor weet ik nu dat er redelijk veel calorieën zitten in een gebakken eitje. Onthouden voor de volgende keer maar weer ?. Het was in ieder geval smullen.

Na mijn ontbijt ging ik naar de stad. Ik wilde gewoon wat winkelen maar toen ik eenmaal in de stad was aangekomen, ebde die zin om te winkelen al gauw weg. Daarom ging ik maar random wat rondjes lopen en foto’s maken van dingen die ik tegenkwam en mooi vond.

’s Middags had ik met vriendinnetjes afgesproken. We gingen namelijk een escape room doen! Het was megatof, ook al zijn we nét niet op tijd ontsnapt. Wel altijd spannend hoor, zo’n room. Dat verhaal en die spannende muziek die ze altijd draaien. Mijn hart sloeg op hol!

Na de escape room gingen we het terras op want wat was het heerlijk weer! Echt genieten. We namen plaats bij Beers & Barrels in de haven van Utrecht. Daar hadden we een fijn plekje in de zon. Eventjes later verhuisden we naar binnen voor een zeer smakelijke burger. Met ruim 17.000 stappen op de teller was het een zeer geslaagde dag.

Ik word helemaal blij als ik mijn weekoverzichtje terugkijk! Zoveel gezellige dingen. Toen ik een tijdje geleden niet zo lekker in mn vel zat heb ik eigenlijk geprobeerd om zo min mogelijk afspraken te maken – naast m’n werk. Ik had het weekend echt nodig om weer op te laden en dat deed ik het liefst alleen, op de bank met Netflix. Ik ben zo blij dat ik nu merk dat ik echt weer graag dingen onderneem, is voor mij echt een teken dat het weer helemaal goed gaat ?. Aankomende week heb ik het druk: drie webinars moet ik hosten! En volgend weekend heb ik mijn allereerste blogger event, zo veel zin in!! Heb jij al leuke dingen op de planning staan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

6 Reacties

 1. 7 mei 2017 / 19:43

  Positief overzichtje. Vrijdagavond ga ik met mijn collega uit eten. Ze geeft mij dit voor mijn verjaardag!

 2. 7 mei 2017 / 21:54

  Woehoe, wat een gezellige week! Ik houd intens van loempia’s en lunches! Klinkt als een gezellige week 🙂

  • 8 mei 2017 / 19:12

   Dat klopt ? ooooh ja, loempiaaa’s! En lunches ook ?

 3. 8 mei 2017 / 17:03

  Wat een leuk verslag en wat een prachtige foto’s heb je weer gedeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *