My week in snapshots: bullet journaling


Maandag: La La Land aftermath

Ik heb dus vorige week La La Land gekeken en ben sindsdien best wel obsessed ?. Ik kan niet ophouden met het luisteren van de muziek, zo vrolijk maar ook zo bitter sweet… Hebben jullie de film al gezien en wat vonden jullie ervan?

Woensdag: Bullet journaling

Ik heb weer eens een nieuwe hobby gevonden. Voor Sinterklaas kreeg ik het doe-het-zelf boek dat ongeveer heel Nederland al in z’n bezit heeft: het grote boek der handlettering. Ik besloot het kunstje van handletteren te combineren met het bijhouden van een Bullet Journal. Superleuk om creatief bezig te zijn. Zoals jullie aan de vlekken kunnen zien, moet ik nog wel wat oefenen ?.

Donderdag: Lente!

Wat is het heerlijk warm ineens! De lente komt weer in zicht. Toch fijn na al die weken zonder zon. Ik krijg spontaan trek in mijn lentepasta en die maak ik dan ook maar gewoon. Smullen!

Vrijdag: Friyay & pizza


Ik heb al de hele week zin in pizza dus vrijdag besluit ik om gewoon maar pizza te gaan bestellen. OH MAN wat was ik hier aan toe. Vet (en) lekker.

Zaterdag: nieuwe bullet journal & verlaat kerstdiner

Zaterdag ga ik even naar de stad met Jasper. Hij wil nieuwe schoenen, ik ga mee voor de gezelligheid. Ik kom een winkel met kantoorartikelen tegen en koop daar een ‘echte’ bullet journal zodat ik mijn nieuwe hobby naar een nieuw niveau kan tillen, whoop!

Meteen even oefenen in mijn nieuwe boekje. Het fijne aan dit boekje van Leuchtturm vergeleken met mijn oude Moleskine notitieboekje, is dat hier allerlei kleine puntjes in staan. Daardoor is het veel makkelijker om letters even groot te maken en hoef ik niet met mijn geodriehoek in de weer om nette, rechte lijnen te tekenen. SCORE!

Samen met m’n moeder ga ik een koorproject doen. Het idee is dat iedereen de liedjes van tevoren oefent en dat we dan over twee weken samen komen (als ik het goed begrepen heb met meer dan 1000 man) om samen te zingen. Superleuk, maarrr ik moet me natuurlijk wel goed voorbereiden. Dat heb ik dus gedaan. Sorry buren!

’s Avonds gaan Jasper en ik weer naar de stad want er staat een zeer verlaat kerstdiner op de planning met mijn lieve bestuurtje + aanhang! We drinken eerst wat en daarna gaan we lekker tapas eten. Het was superrrmegagezellig ?.

Zondag: Nog meer journaling & a walk through the park

Zondag ?. Ondanks dat we gisteren genoeg gedronken hebben, is de kater redelijk afwezig. Chill! Dat betekent dat mijn hoofd helder genoeg is voor wat creativiteit. Ik vrees voor jullie dat er redelijk wat bullet foto’s gepost zullen worden de komende tijd, haha. Het ziet er gewoon heel leuk uit, vind ik!

Omdat het superlekker weer is besluit ik lekker naar het park te gaan. De lente zit echt in de lucht! Je voelt het, je ruikt het en je hoort het aan het fluiten van de vogels. Jammer dat het aankomende week nog flink gaat vriezen ? haha. Ach ja, ik heb er vandaag flink van genoten door een mooi stuk door het park te wandelen. Love it!

Het was weer een heeel fijne week. Ook een week met confrontaties. Zo werd ik ineens geconfronteerd met het feit dat ik nog maar 1,5 week bij mijn huidige baan werk ?. Dat wordt nog even knallen, daarna heeeeerlijk vakantie vieren en daarna weer knallen bij mijn nieuwe uitdaging. Aankomende week ben ik dus druk op mijn werk, maar in het weekend heb ik weer veel leuke plannen. Hoe ziet jouw week eruit?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *