My week in snapshots: lente!


Zijn jullie ook zo aan het genieten van het heerlijke weer? Oooh ik word er zo blij van! Net als van dit weekoverzicht: heel veel zon, heel veel nieuws en veel gezelligheid. Lees gauw verder ?!

Zondag: verjaardagsfeestje

De zondag begonnen we met een mega schoonmaak. Iets met de lente die eraan kwam waardoor ik ontzettend de behoefte had om ons hele huis schoon te maken. Zelfs de ramen werden gelapt! Na gedane arbeid maakte ik Instagramfoto’s, waaronder deze van ons cadeautje voor mijn nichtje die zondag jarig was.

’s Middags gingen we naar het verjaardagsfeestje van mijn nichtje die ineens 18 jaar geworden was. Waar blijft de tijd! Het was echt vet gezellig, met allemaal leuke mensen die ik al heel lang niet had gezien.

Maandag: Work

Maandag was weer de eerste dag van een normale werkweek. Daarom maakte ik weer een nieuw weekoverzicht in mijn bullet journal. Ik ging dit keer voor een iets modernere look dan vorige week. Wat vinden jullie hiervan?

Na werk maakte ik mijn lievelingseten ? nasiiii! De maandag is toch altijd een beetje zwaar (al is hij wel een stuk minder zwaar nu ik ZO’N LEUKE BAAN heb ?), dus dan mogen we onszelf best een beetje extra verwennen.

Dinsdag: Nieuwe werklaptop

Dinsdag was de dag waar ik stiekem al een tijdje naar uit keek, mijn nieuwe laptop werd namelijk bezorgd ?. Als jullie me langer dan vandaag kennen, weten jullie dat ik daar heel blij van kan worden.

Ik kreeg de nieuwe Macbook Pro met touch bar en 15 inch scherm, en ik ben natuurlijk helemaal verliefd ?. Hij is ook supermooi dun: op de rechterfoto zie je links mijn oude Macbook Pro uit 2012 met dus mijn nieuwe ernaast. Wat een verschil hè?

Woensdag: Thuiswerken

Woensdag werkte ik een dagje thuis, nog steeds überblij met mijn nieuwe laptop.

’s Avonds aten we couscous met onder andere avocado. Dit exemplaar liet me zo lachen, zo’n megading met een minipit. Ik weet niet, vond het er gewoon heel grappig uitzien.

Donderdag: lekker weer & externe afspraak

Ik loop nog steeds elke dag naar werk, goed hè? Enkele reis 30 minuten ?, vind het echt fijn om woon-werk verkeer met beweging te combineren. Donderdag stond de zon zo laag ’s ochtends dat ik echt een zonnebril op moest. #selfie

Met m’n nieuwe laptop kan ik eindelijk aan een groter scherm gekoppeld worden op werk, whoop!

’s Middags had ik een externe afspraak in de buurt van Rotterdam, dus ik pakte lekker het treintje en kon heerlijk naar buiten kijken en genieten van het lekkere weer. Relaxed! Het was een heel leuke afspraak.

’s Avonds aten we kipburgers, jammie ?.

Vrijdag: Vrimibo

Vrijdag was een vet drukke dag op kantoor, voor een vrijdag dan. Daarom besloten we lekker te gaan vrimibo’en na werk, supergezellig! We pikten zo nog even een uurtje in de zon mee, zo fijn!

Dit was trouwens de eerste borrel met m’n nieuwe collega’s, een ook dát onderdeel is goedgekeurd ?, zo veel gezelligheid!

Zaterdag: shopping spree & spring

Zaterdag was ik al vet vroeg wakker doordat het zonnetje al zo fijn door ons slaapkamerraam scheen ?. Daarom stond ik maar op, werkte ik eerst wat aan m’n blog en ging ik daarna lekker naar de stad om te winkelen. Wat een heerlijk warm weer! Ik liep naar de stad en had het echt gewoon vet warm. Ik kocht slechts drie items, dat vond ik helemaal niet slecht van mezelf.

Toen ik weer naar huis gelopen was, zag ik dat de bomen in onze straat vol stonden met bloesem ? zo vrolijk en lenteachtig!

Deze twee paar Adidasjes voegde ik toe aan mijn sneakercollectie ?.

Daarna ging ik gauw de zon in, chillen op het balkon. Man, van mij mag het altijd zulk weer zijn ?!

Terwijl ik dit typ zit ik in het zonnetje op het balkon en denk ik: I’m #blessed. Wat kan een mens toch blij worden van een beetje zon. Aankomende week heb ik doordeweeks niet zo veel op de planning. Zaterdag gaan we een dagje naar Limburg, op bezoek bij familie van Jasper. Daar gaan we dan een jeeptour doen in het thema van de Tweede Wereldoorlog, ben heel benieuwd! Wat hebben jullie voor plannen?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

13 Reacties

 1. 26 maart 2017 / 10:08

  Wat een leuke week heb je gehad. Super dat je het ook zo naar je zin hebt op je werk. Ik heb volgende week niet heel veel gepland. Volgend weekend hoop ik wat aan de tuin te doen want met dit mooie weer wil ik leuke plantjes hebben #lekkerburgerlijk.

  • 26 maart 2017 / 20:32

   Jaa klopt, heel fijn ?. ooh ook wel relaxed, weinig plannen! Jaa, lekker in de tuin werken, geeft zo’n voldaan gevoel altijd ?. Leuk, veel plezier alvast!

 2. 26 maart 2017 / 18:22

  Aaah wat een leuke week! En wat fijn dat je naar je werk wandelt! Ik zou dat ook wel doen moest hetvdichterbij zijn maar ik denk dat ik er nu wel een uur (minstens) over zou doen en dat is toch wat ver :p

  • 26 maart 2017 / 20:33

   Oeh, een uur is wel pittig inderdaad! Een half uurtje is inderdaad net goed, heel veel langer moet het denk niet zijn. Dan voelt het al gauw inefficiënt ?

 3. 27 maart 2017 / 14:20

  Heerlijk he, de lente schoonmaak. Ik ben ook druk ermee. Ik word zo happy van de lente. Fijne week gewenst!

  • 27 maart 2017 / 20:21

   Echt ZO fijn ?! Yesss, jij ook een heel fijne week ?!

 4. 27 maart 2017 / 21:27

  Wat heb je een lekkere week gehad! En wat goed dat het zo leuk is op je werk. Dat is trouwens wel de vreemdste avocado die ik ooit heb gezien… maar je hebt tenminste wel waar voor je geld, haha!

  • 31 maart 2017 / 14:57

   Jaa, het was inderdaad een fijne week ?. Haha, ik moest er echt gewoon om lachen! En inderdaad, zeeer veel avocado voor dezelfde prijs als een grote pit 🙂

 5. 29 maart 2017 / 09:56

  Wat heb je een heerlijke week gehad! Ik vind je schoenen erg leuk, ik loop ook heel graag op de Adidas

  • 29 maart 2017 / 18:57

   Ooooh dankjewel, ik ben er ook zo blij mee ? tof dat je ook adidasjes hebt ?

 6. 31 maart 2017 / 11:03

  Aah ik kan ook echt enorm van dit weer genieten. Zo LEKKER!

  Hahah wat snij jij je avacado trouwens grappig door! Horizontaal ipv verticaal 😀

  • 31 maart 2017 / 14:59

   Hahaha ?, nu je het zegt! Ik begon ooit wel verticaal, weet eigenlijk niet meer zo goed waarom ik geswitcht ben… misschien omdat het zo beter paste op mijn crackers voor ontbijt? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *