My week in snapshots: laatste werkdag


Wat een vreemde week! De week van onder andere mijn laatste werkdag bij mijn (nu dus oude) werk. Kijken jullie mee?

Vrijdag 10 februari: Vrimibo&di @loetje

Eeeven een stukje terug naar vorige week vrijdag. Ik had een verjaardag van een ex-collega. Voordat we naar die verjaardag gingen, moest er natuurlijk nog wel even gegeten worden. We gingen naar Loetje aan ’t IJ. OH MAN wat een goddelijkheid! Ik was nog nooit bij een Loetje geweest, en weet nu al dat ik vaste klant zal worden. We begonnen met een lekker biertje en wat lekkers voor bij de vrijdagmiddagborrel, smullen!

Daarna kwam de hoofdprijs. Ik ben geen megabiefstukfan, maar OH MY LORD het was heerlijk! Ik ben er nog steeds van onder de indruk, zoals jullie kunnen lezen. Ook de jus was echt vet lekker. En de locatie was trouwens ook heel gaaf, in een industriegebied aan ’t water, dus je kon allerlei grote gave schepen voorbij zien varen. Tof!!

Zaterdag: sneeuw & stoofpot

Zaterdag moest ik een aantal klusjes doen ter voorbereiding van mijn afscheid op mijn (inmiddels oude) werk. Het was best hard aan het sneeuwen en ik deed mijn klusjes lopend (want meer stappen = meer beter), en daarom kwam ik er dus zo uit te zien. Zo leuk hoe de wereld dan zo snel verandert! En het was ook superrustig op straat, terwijl ik normaal in een best wel druk stukje van Utrecht woon.

Stoofpot is de beste maal voor een koude dag als dit. Jasper maakte een stamppot met bruin kasteelbier. Blij dat hij zo goed kan koken ?!

Dinsdag: Valentijnsdag!


Op dinsdag werd ik er even op gewezen dat dit alweer onze zesde Valentijnsdag samen is… Time flies when you’re having fun ?. ’s Avonds gingen we uit eten bij LE:EN in Utrecht, waar je allerlei Aziatische (maar niet Babi Pangang-style) gerechten kunt proeven. We begonnen met bubbels en oesters van ’t huis omdat het Valentijnsdag was (thank you!) en daarna kwam er nog veel meer lekkers. Aanraderrr!

Donderdag: Laatste werkdag ?

Donderdag was daar dan echt mijn allerrrrrlaatste werkdag. De afgelopen maand was ik superdruk met het afronden van projecten en het overdragen van taken, dus ik werkte echt al lang naar deze dag toe. De hele week werkte ik aan afscheidscadeautjes voor mijn collega’s. Ik vond het echt vet lastig om iets leuks te bedenken en twijfelde ook vet lang over of ik een algemeen cadeautje moest geven, aan iedereen iets persoonlijks of iets voor de hele groep. Uiteindelijk besloot ik om iedereen hyacinten te geven met een handgeletterd kaartje. Zelf kwam ik ook thuis met een hele tas vol cadeautjes, zo lief! En allemaal leuke kaartjes met lieve woorden. In ieder geval een heel fijne manier om afscheid te nemen!

Zaterdag: Musical Scratch

Zoals je misschien al wel ergens eerder gelezen hebt, hou ik veel van zingen. Vooral karaokezingen, maar eigenlijk zing ik de hele dag door. Dit heb ik van mijn moeder. Daarom leek het ons leuk om samen een dagje te zingen. We deden – samen met nog wat vrienden en collega’s van m’n moeder – mee aan een scratch. Op zo’n scratch krijg je alle stukken van tevoren opgestuurd en moet je zelf je partijen instuderen. Dan kom je één dag samen om alles samen met het orkest te repeteren, en ’s avonds is dan meteen het optreden. Het was echt ontzettend leuk om te doen ?.

Aankomende week heb ik heerlijk vakantie, met welgeteld 3 plannen voor alleen op donderdag. Dat betekent dus 6 dagen lang niks doen! Oh men, ik kijk er best wel naar uit. Ik ga lekker naar de kapper, hoop een nieuw blogdesign toe te passen en wil nog wat gaan winkelen. En dat zijn ongeveer mijn enige drie doelen, haha. Genieten dus! Heb jij leuke plannen voor aankomende week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

2 Reacties

 1. 26 februari 2017 / 11:00

  Lieve foto, van jou in de sneeuw!! Hopelijk had je een fijne vakantie! En veel succes op je nieuwe werk! 😉

  • benthebemelman@gmail.com
   26 februari 2017 / 11:17

   Wat een lieve reactie, dankjewel ?! Jaaa, mijn vakantie was heel fijn. Ben helemaal tot rust gekomen ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *