My week in snapshots: verjaardag!


Zo relaxed om een extra dagje weekend te hebben! En mij kwam het extra goed uit, want ik vierde gisteren mijn verjaardag. 2 dagen dus om op te ruimen en bij te komen ?! In dit artikeltje dus onder andere mijn partyverslag, maar ook een superleuke verrassing op het werk. Lees gauw verder ?!

Zondag: superlekker weer

Met de kou van dit Paasweekend kunnen we het amper bevatten: weten jullie nog hoe warm het afgelopen zondag was? Ooooh man, wat was het genieten. Alleen al het feit dat ik de was buiten kon zetten, werd ik heel vrolijk van. Maar dat je ook gewoon in korte broek op het balkon kon bivakkeren zonder kou te vatten, dat waren wel echte weekend goals!

Ik spendeerde deze dag vooral met mijn boekje waarin ik blogjes schrijf. Soms vind ik het lastig om mijn gedachten meteen te typen en gebruik ik de tussenstap van schrijven op papier. Het helpt!

Dinsdag: Paasverrassing

Dinsdag werd er ineens een superleuke verrassing bij ons gebracht. Een levensgrote chocoladepaashaas! En dat niet alleen, ook al onze gezichten waren (in chocola!) op de paashaas geplakt. Echt superleuk, we stonden er denk wel een kwartier lang naar te kijken en foto’s te maken voordat we het eerste stukje chocola durfden af te breken. Want eigenlijk was hij wel gewoon te mooi om op te eten.

Nog even een close-up om te bewijzen dat ook ik er op stond, haha ?.

Hier zie je hoe ik met chirurgische precisie alle chocoladehoofden van mijn collega’s van de paashaas probeerde af te halen. Niet iedereen heeft het overleefd, helaas ?.

Woensdag webinardag

Woensdag had ik weer een webinar! Dit was mijn tweede keer dat ik het zelf deed, en het ging weer goed ?. Ik zit wel heel uitgebreid uitgestald wanneer ik dat doe, haha. Ik gebruik mijn iMac als extra scherm en een extra laptop om er een schermopname van te maken (voor het geval dat onze andere opnames het niet goed doen).

’s Avonds at ik alleen en had ik mega-erge zin in friet. En in plaats daarvan maakte ik een salade. Ooh ik vond het zo knap van mezelf, hahaha. En het was ook echt wel lekker.

Donderdag: oeps…

Waar ik woensdag dus een goede avondmaaltijd had, was ik donderdag niet te houden. We hadden eigenlijk boodschappen in huis voor een Aziatisch recept (zie de foto’s bij vrijdag ?), maar hier had ik ZO geen zin in. Ken je dat? De hele dag zie je er dan tegenop omdat je ’s avonds iets moet eten waar je geen zin in hebt. Dus ik nam een gok en appte naar Jasper of hij toevallig ook zo’n zin had in Grieks. En hij zei ja ?. Dus kreeg ik alsnog mijn friet. En gyros, want daar had ik ook vet veel zin in. De friet ziet er trouwens een beetje bleekjes uit, ik was ook eerst teleurgesteld. Maar ze waren echt de perfecte mate van knapperigheid en smaak ?.

En oja… ik zwichtte ook voor de baklava als dessert. Dubbel slecht. Maar LEKKER!

Vrijdag: bday preppings

Vrijdag had ik lekker op tijd weekend dus had ik ’s avonds tijd om alvast wat boodschappen voor mijn verjaardag te doen, woehoe! Gelukkig was de Grolsch in de aanbieding, want dat is denk ik wel mijn favo bier. Ik weet het eigenlijk niet, ik proef weinig verschil om eerlijk te zijn. Maar ik heb in Enschede gestudeerd, daar staat natuurlijk de Grolschfabriek. Dus volgens mij hoort het er een beetje bij dat ik de rest van mijn leven Grolsch drink. ?

En daar was hij dan: het Aziatische gerecht met kip waar ik echt geen zin in had op donderdag. Vrijdag had ik er eigenlijk nog steeds niet echt zin in, maarrr het was uiteindelijk toch wel lekker ?.

Zaterdag: BIRSDAY

Oh yes, zaterdag was het dan zo ver! Het is een tijdje geleden dat ik echt een feestje gaf voor mijn verjaardag, dus ik vond het best wel spannend maar ik had er ook veel zin in! De hele dag was ik bezig met de boodschappen en ons huis opruimen. Taart, borrelhapjes, stoelen aan de kant, statafels ophalen, hapjes maken. Prima voorbereidingsklusjes. ’s Avonds trok ik dan eindelijk mijn partyoutfit aan, daar keek ik al weken naar uit. Je ziet het niet eens heel goed op de foto, maar volgens mijn oma was het “een heel snoezig jurkje”, haha.

En natuurlijk slingers ballonnen ophangen! Ons huisje was er klaar voor.


Ooh wat ben ik verwend! Aan het eind van de avond had ik ineens een tafel vol met cadeaus ?. En het was zo gezellig! Allemaal lieve en leuke mensen die ik echt niet had willen missen op deze dag ?.

Ik zit nu heerlijk omringd door allemaal verse bloemen dit blogje te schrijven. Het ruikt hier super! En ik kijk terug op een megaleuke verjaardag ?. Vandaag ga ik verder niet echt iets speciaals doen, ookal is het Eerste Paasdag. Er moet nog wat opgeruimd en schoongemaakt worden en vanavond willen we graag asperges eten (ooh daar kijk ik nu al naar uit). Morgen gaan we naar ons nieuwe huisje, kijken hoe ver ze al zijn met de bouw ? en daarna gaan we naar mijn ouders voor een paasbrunch. Zin in!!! Hoe ziet jouw aankomende week eruit?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *