My week in snapshots: opnames tv-show


Zo gaaf wanneer je denkt een ‘gewone’ week tegemoet te gaan en wanneer er ineens iets heel tofs en spannends op je pad komt!

Zondag: Get healthy

Zondag begon ik de dag met het heerlijk lezen van blogjes in bed. Superfijne ochtend! Ik las onder andere dit artikel van Aylovelife.nl. Het artikel gaat over haar ontevredenheid met zichzelf en wat ze daar zoal aan ging doen. Het inspireerde mij ook om eens te reflecteren en – nog erger – om weer eens op de weegschaal te gaan staan. Dat was voor mij een goede motivatie om meteen maar weer eens te gaan hardlopen, haha. Dat zegt vast genoeg ?.

Meteen maar even een gezond ontbijtje daarna. Oja ik hou dus sinds deze dag ook weer alles bij in My Fitness Pal, even zorgen dat ik minder eet dan dat ik beweeg ? so far so good.

Dinsdag: Get healthy 2 & Instagram webinar

Dinsdag werd ik wakker en had ik weer zin om te gaan hardlopen. Dus dat deed ik dan maar gewoon, lekker in het zonnetje door het park. Eenmaal thuis had ik (zoals altijd eigenlijk) een hoofd in de kleur van een tomaat. Ik moest gauw afkoelen want om 10 uur hostte ik het webinar Instagram voor bedrijven.

Mn hoofd had gelukkig alweer een normale kleur toen het webinar begon. Het was een superinteressant webinar en de trainer deed het ook heel erg leuk! Heb er zelf ook nog veel van opgestoken ?.

Woensdag: lekker weer  

Woensdag was het MEGAlekker weer. Ik had ’s ochtends weer een webinar en werkte de rest van de dag thuis. Omdat het zo lekker was buiten, ben ik op een gegeven moment naar het balkon verhuisd. Superfijn werken in het zonnetje. Mijn laptop kan het prima aan gelukkig ?.

Als het lekker weer is, krijg ik altijd zin in deze heerlijke zomerse couscoussalade. Met gerookte kip, tomaat, avocado en feta ?.

Vrijdag: opnames ‘Dat wordt oorlog’

Donderdag vond er ineens een plottwist plaats. Waar ik eigenlijk vrijdag met collega’s naar het Fonteyn festival in Utrecht zou gaan, kreeg ik ineens de uitnodiging om naar de opnames van de Reünie van “Dat wordt oorlog” te komen. Ik had namelijk een ethische vraag gesteld op Twitter en ze wilden dat die vraag ook in het programma gesteld werd. Niet dat ik nou een volleerd ethicus ben, maar ik vond de vraag wel belangrijk. Dus natuurlijk ging ik daarheen! Ik werkte ’s ochtends thuis en ging ’s middags met de trein naar Amsterdam waar het programma werd opgenomen. Daar werd ik meteen in de make-up gezet.

Daarna begonnen de opnames. We keken eerst de laatste aflevering van het programma terug en praatten daarna met de deelnemers na over hun ervaringen. En op een gegeven moment kwam ik dus ook aan het woord over of dit nu wel of niet ethisch was. Ik vond natuurlijk van niet en hoop dat ik dit duidelijk heb kunnen verwoorden ?. Aanstaande dinsdag om 20.30 wordt eerst de laatste aflevering uitgezonden en daarna het stukje waar ik ook in voorkom. Dus, allemaal kijken! Ben heel benieuwd. Op NPO3!

Zaterdag: #DIY met Viking & Escape room in Schagen

Zaterdag had ik – heel leuk – mijn eerste blogger event ooit! Ik ga hier echter nog een apart fotoblogje aan wijden, dus stay tuned ?. 

Na het blogger evenement werd ik opgepikt en reden we door naar Schagen. Voor de verjaardag van Jasper zn moeder gingen we daar namelijk een Escape Room doen! We dronken eerst nog wat in de tuin en gingen daarna naar de escape room. Hij was supertof en we waren ook nog ontsnapt!! We wachten nog op onze overwinningsfoto, volgens mij hebben we allemaal rode wangen van opwinding haha.

Ik ben heeeeel benieuwd naar de uitzending morgenavond. Helaas kan ik hem niet ‘live’ bekijken omdat ik uit eten ga, maarrehh het eerste wat ik doe als ik thuis ben is even op uitzending gemist kijken. Ook het blogger evenement en de escape room waren heeeel gezellig! Aankomende week heb ik ook weer te veel leuke dingen, superveel zin in!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

18 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 07:51

  Klinkt als een fijne week! Hoe tof dat je op tv komt, ik ga zeker kijken. Ben benieuwd! En het blogevent was héél gezellig inderdaad. 🙂

  • 15 mei 2017 / 19:19

   Haha, ik ben ook heel benieuwd ?. Jaaa, kijk echt terug op een superleuke dag!

 2. 15 mei 2017 / 08:58

  Haha, wat geweldig zo’n plottwist! Dat maak je niet iedere week mee. Leuk dat je op tv komt! Lijkt me ontzettend spannend ook. Wat goed van je dat je weer bent begonnen met hardlopen! Liefs, Sija

  • 15 mei 2017 / 19:19

   Haha inderdaad, was ook echt even schakelen ?. Was heel spannend, ben erg benieuwd naar de uitzending. Jaa, was heerlijk rennen vorige week!

 3. 15 mei 2017 / 10:17

  Wat kan een mens gelukkig worden van mooi weer <3. Ik heb vorige week veel planten en potten gekocht voor in de tuin. Makes me so happy! Cool dat je op TV komt, ik ga kijken!

  • 15 mei 2017 / 19:20

   Klopt, ZO fijn! Kijk ook echt uit naar aankomende week, lekker chillen op mijn balkonnetje. Haha leuk, ben benieuwd hoe het zal zijn zo op tv.

 4. 15 mei 2017 / 10:34

  Oh Benthe! *bloost van blijheid* Wat goed dat je meteen ook helemaal zelf in startblokken ging door dat artikel! Leuk dat je werd gevraagd voor de opnames, ben heel benieuwd naar de uitzending. Het lijkt me zo lastig om een mening op die manier te uiten, en daar een discussie over te voeren. Ik ben echt altijd mijn woorden kwijt als ik praat, dus heel knap dat jij het wel kan!

  • 15 mei 2017 / 19:21

   Jaa, was heel inspirerend ?! Ik ben ook heel benieuwd naar de uitzending. Nou ik heb inderdaad ook weinig discussie gevoerd :P, ik gaf zegmaar mijn betoogje en daarna kwamen de deelnemers en de psycholoog aan het woord. Dus het was niet per se een discussie maar meer een uiteenzetting van mijn kant 😛 haha.

 5. 15 mei 2017 / 22:06

  Wauw, goed en gezond bezig! 🙂 En wat supertof dat je naar de opnames mocht dankzij je vraag. Ik ben heel benieuwd naar de uitzending! Het event was heel geslaagd inderdaad. Zo leuk om je eens in het echt te hebben ontmoet! 🙂

  • 20 mei 2017 / 12:40

   Haha, de foto’s in deze blog zijn ook meteen de enige van mijn sportieve bezigheden ? misschien dat ik straks nog even ga rennen. Jaa ik vond het ook zo leuk om jou te ontmoeten!!

 6. 17 mei 2017 / 06:14

  Wat gaaf dat je in een tv uitzending zit!! En dan helemaal professioneel in de make-up! Bijzonder dat je je hebt laten inspireren door een andere blog, en bent gaan rennen! Waar blogs lezen al niet goed voor is… Fijne dag!

  • 20 mei 2017 / 12:38

   Jaa, het was echt een toffe ervaring ?. Haha, klopt helemaal! Het lezen zelf is dan wel niet zo sportief, maar wat je eruit haalt misschien weer wel ?.

 7. 17 mei 2017 / 08:25

  Wat gaaf dat je naar een tv-opname mocht! Echt leuk dat je dan gelijk in de make-up wordt gezet 🙂 ik ben benieuwd naar het resultaat op tv!

 8. 17 mei 2017 / 21:09

  Wat gaaf dat je uitgenodigd werd om je vraag te stellen! Misschien kan ik het wel even terugkijken dan. Ben wel benieuwd, leuk! 😀 Gaaf dat je naar de bloggersevent mocht. Volgens mij was ik daar ook voor uitgenodigd, maar ik kon niet door m’n voet en ziek zijn. Die DIY middag toch? 🙂 Fijne week!

 9. 18 mei 2017 / 23:02

  Ik heb je stukje gezien hoor op tv, goed bezig! 😉 Wat een ontzettend leuke blog heb jij zeg! 🙂 En altijd leuk, zo’n weekoverzicht met foto’s!

  • 20 mei 2017 / 12:30

   Wat leuk om te horen ?, dankjewel! Hihi, jaa ik vind het altijd leuk om terug te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *