My week in snapshots: Pasen!


Oja, Pasen! Op het moment van schrijven lijkt het alweer zo lang geleden. Superfijn, zo’n extra dagje vrij. En de korte werkweek die daarop volgde natuurlijk ook! Kijken jullie mee?

Zondag: Post-birthday uitbrakken

Zondag was een uiterst geschikte dag om bij te komen van mijn verjaardagsfeestje van die avond ervoor. Ik ruimde m’n cadeaus op en bewonderde de onwijs mooie bossen bloemen die ik kreeg.

’s Avonds aten we asperges, wantt het aspergeseizoen was weer begonnen ? het was ZO lekker!

Maandag: Paasbrunch & langs ons nieuwe huisje

Maandag was het Tweede Paasdag en gingen we brunchen bij mijn ouders thuis. Mijn moeder had er echt weer een feestje van gemaakt ?, zo’n uitgebreide brunch! De rest van de dag hoefde ik eigenlijk niet meer te eten (who am I kidding, heb ik natuurlijk wel gedaan). Na de brunch hebben we nog paaseieren gezocht en gezellig spelletjes gedaan, lekker kneuterig en perfect voor Tweede Paasdag.

Op weg terug naar Utrecht reden we nog even langs de bouwplaats van ons nieuwe huis. Ze waren weer een aantal verdiepingen verder! Het kan me niet snel genoeg gaan, woehoe.

Dinsdag

Dinsdag maakte ik een foto van mijn nieuwe weekly spread in mijn bullet journal. Vind hem heel schattig geworden met al die vrolijke kleurtjes ?.

’s Ochtends trakteerde ik taart op kantoor en kreeg ik van mijn collega’s deze superleuke en -lieve kaart!! Check ook even die logootjes op de tuinpakjes, komt ‘ie bekend voor ??? Hihi.

Woensdag

Woensdag had ik weer een webinar ’s ochtends en bleef ik thuis werken. Heerlijk plekje zo!

’s Avonds aten we een vet lekkere ovenschotel met courgette, tomaat, feta en knoflook. Veel knoflook. Lekkâh!

Donderdag

Donderdag had ik een heel leuk pakketje ontvangen! Ik had meegedaan aan een winactie van Just Live en kreeg daarom deze cd van Kalulu opgestuurd. Erg leuk en heeel fijne muziek ?. Ze staan ook gewoon op Spotify, dus zeker even luisteren!

Voor mijn verjaardag had ik Tombow brushpennen gekregen van mijn broertje. Die wilde ik natuurlijk even uitproberen! Dit was mijn eerste creatie. Ze werken best fijn en makkelijk! En ik heb de pastelkleurtjes, heel fijn voor deze lente. Thoughts?

Vrijdag: broodje Gerry & Bazart

Vrijdag was een rustig dagje op kantoor, we waren met z’n zesjes! Voor de lunch gingen we broodjes halen bij Broodje Gerry op het station van Utrecht Centraal. KIJK HOE GROOT!! Te lekker. Ik ging voor het broodje Caprese, niet wetende dat ik ’s avonds uit eten ging bij de Italiaan… oeps. Hij was wel echt god-de-lijk lekker.

’s Avonds gingen we naar Amsterdam voor een concert van Bazart. Voor het concert gingen we nog even iets eten. In pizza had ik geen zin vanwege het heerlijke broodje waar ik nog steeds vol van zat, maaarr een pasta ging er zeker wel in. Perfect begin van het weekend.

Het concert van Bazart was in Paradiso, altijd een toffe locatie. Ze waren echt ontzettend tof live! Er werd zelfs nog gesprongen ??!

Nieuwsgierig? Zeker het luisteren waard! “Echo” en “Kloon” zijn mijn favorieten.

Zaterdag

Zaterdag was een vet chille bijkomdag. Ik keek veel Modern Family afleveringen, las de Linda, las veel blogjes en typte er ook nog een paar. Perfecte zaterdag ?.

Dat was een fijne week ?, ik geniet ook nog steeds na van het concert van vrijdag. Aankomende week heb ik eigenlijk nog weinig plannen, ook wel eens fijn. Donderdag is het natuurlijk Koningsdag, heerlijk weer zo’n extra dagje vrij! Ik heb nog geen plannen gemaakt maar denk dat ik hier gewoon de stad in ga. Nadat ik het spektakel op tv heb gekeken natuurlijk ?. 

Wat zijn jullie plannen voor Koningsnacht en -dag?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

4 Reacties

 1. 23 april 2017 / 13:43

  Ik denk dat ik met Koningsdag lekker binnen blijf, haha. Heb helemaal geen zin om naar buiten te gaan met die van deze week! Heeel misschien dat mijn vriend en ik nog even kijken hoe deze dag gevierd wordt in Heerenveen, want voorheen woonde ik altijd in Groningen (waar het een megafeest is). ‘Al’ die muziek die je noemt heb ik trouwens nog nooit van gehoord. Ben ik oud of is het logisch dat mensen er nog niet eerder van hebben gehoord? 😉

  • 23 april 2017 / 16:41

   Ooh, ik denk het eigenlijk ook. Lekker tv kijken ’s ochtends naar de koning en dan misschien inderdaad nog even de rommelmarkt op. Haha, nou ik heb inderdaad best wel een specifieke muzieksmaak. Ik vind het leuk om naar kleine bandjes te gaan die (nog) niet zo bekend zijn, omdat die vaak in kleinere zaaltjes spelen. Dat is zo veel leuker vind ik dan in dat grote, onpersoonlijke Ziggo Dome!

 2. 23 april 2017 / 21:21

  Klinkt als een fijne week. Ik heb geen plannen voor Koningsdag en -nacht. Soms komt het dan toch nog tot een spontaan plan, zo niet dan wordt het niet wilder dan oranje tompoucen eten.

 3. 24 april 2017 / 14:01

  Oeh Bazart, die moet ik ook nog eens luisteren. Ik ga deze zomer naar Rock Werchter en daar komen ze ook. Ben benieuwd! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *