My week in snapshots: mijn tv-optreden

Omdat ik afgelopen zondag mijn snapshot diary van het #DIYmetViking blogger event had gepubliceerd, leek het me goed om mijn week in snapshots even door te schuiven. From there, een week in snapshots op de wi-wa-woensdag. Er is niet al te veel gebeurd, de meeste foto’s zijn van vorige week dinsdag. Maar dat was me meteen ook een mijlpaal, man man ?. Mijn eerste tv-optreden waar ik ook daadwerkelijk spreek! Haha. Veel leesplezier ??!

Zondag: Moederdag 

Op moederdag ging ik gezellig met mijn familie uit eten. Naast m’n moeder was ook m’n omaatje erbij en mijn ooms en tantes en nichtjes en neefjes. Was heel gezellig en ook het eten was niks mis mee ?.

Dinsdag: heel veel traktaties, Bier & Speijs en mijn tv-optreden

Dinsdag trakteerden heeel veel van mijn collega’s omdat die allemaal jarig waren of waren geweest. Eén van de traktaties waren deze schattige tompoezen, zijn ze niet cute? Blijkbaar kun je dus bij de Hema je eigen tompoucen laten bedrukken, te leuk.

’s Middags had ik heus nog wel een gaatje voor een ijsje.

’s Avonds ging ik met mijn vriend naar Kafé België, want daar werd – voor het eerst – een Bier en Spijsavond georganiseerd. 5 gangen verrukkeluk eten met 5 speciaalbiertjes die erbij waren gekozen. Voor elke gang legden de chef en het meisje dat bij de bar werkt uit waarom er voor deze ingrediënten en bieren was gekozen, en wat je zoal in het gerecht en in het bier kon proeven. Was interessant want zo kon je veel beter proeven!

Dit was één van de hoofdgerechten; hamburger met blauwe cheddarkaas. En het biertje erbij had een koffiesmaak. Was erg lekker ? en een aanrader voor iedereen die van eten en speciaalbier houdt.

Als toetje kregen we nog een kaasplankje – oh my kaas is echt mijn all time favourite. En zelfs de mosterd was hier van bier gemaakt. Tof! Na de laatste gang kon ik niet wachten om naar huis te gaan. Om iets over 9 uur was ik namelijk op tv geweest en daar kreeg ik heel veel berichtjes over binnen! Nu was ik natuurlijk wel heel benieuwd hoe het er dan uit zag.

Eenmaal thuis zocht ik dus gauw het programma op Uitzending Gemist op en scrollde ik door naar het stukje waar ik zou komen. Het was… kort, haha. Ik had een heel mooi betoogje voorbereid over mijn mening en daar is een ienimini stukje van gebruikt ?. Ik praatte het goed voor mezelf door te denken dat mijn andere argumenten waarschijnlijk te sterk waren waardoor mijn tegenstander geen schijn van kans meer maakte. HOE TOF trouwens dat daar gewoon “Benthe Bemelman – Blogger” staat. Haha, het wordt steeds echter.

Zaterdag: weekend!

Zaterdag begon ik de dag met een lekker ontbijtje en daarna een rondje hardlopen (yehess, niet teveel denken maar gewoon doen)! Daarna haalden we nog lekkere verse bloemen en vierden we weekend zoals het hoort.

Aankomende week wordt het GE-WEL-DIG weer heb ik begrepen, ik kijk er naar uit! Hebben jullie al zomerse plannen?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

 

Share:

5 Reacties

  1. 25 mei 2017 / 20:32

    ooh ik wil ook tompoezen personaliseren! Die zijn echt zalig! 😀

    • 27 mei 2017 / 10:44

      Echt he? Aahh klinkt als een fijn vooruitzicht, veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *