Snapshot diary: vakantie & nieuwe baan


WOEHOE! Mijn eerste werkweek zit erop en volgens mij gaat het helemaal goedkomen. Superleuke mensen en ik ben ook echt blij met mijn functie! Zo zag mijn week eruit:

Maandag & dinsdag: laatste dagjes vakantie

Maandag en dinsdag had ik nog lekker vrij. Mijn dagen spendeerde ik met mijn bullet journal – mooi maandoverzicht hè ?!

Daarnaast keek ik veel tv ☺, ik wisselde af tussen TLC en Netflix, haha. Je begrijpt, het waren zeer inhoudelijke dagen ?.

Woensdag: eerste werkdag

Yes, 1 maart! En dus begin ik aan mijn nieuwe werk. Mijn eerste dag was een superrrleerzame dag, heb veel geleerd over het bedrijf en mijn nieuwe functie. Het lijkt wel alsof ik elk uur bevestigd krijg dat dit bedrijf en deze baan beter bij me past, ZO fijn!!

Nieuwe visitekaartjes, whoop whoop! ?? Ik mag mezelf nu “Productmanager Webinars & Webcare” noemen. Klinkt best aardig, vind ik zelf ?. Binnenkort komt er een artikel online over wat mijn nieuwe baan precies inhoudt.

Toen ik thuis kwam had ik een superlief pakketje ontvangen van vrienden – gelukschocola! ? Het pakketje was van Chocstar, ik kende het eigenlijk niet maar je kunt er dus chocoladepakketjes mee versturen. Echt heel leuk! En op het kaartje stond mijn nieuwe lijfspreuk: “Life’s too short to eat boring chocolate”. Haha, hoe leuk is dat?

Het ziet er niet alleen leuk uit maar het is dus echt vet lekkere chocola, met stukjes stroopwafel en mini-klavertjes vier.

Donderdag: werrrk!

Ik werk gewoon weer 40 uur bij deze nieuwe baan, wat betekent dat er wat minder variëteit in mijn weekoverzichten zal zitten dan tijdens mijn vakantie. Ik maakte deze foto van het kantoor. Zo gaaf en industrieel!

Vrijdag: werk & vrimibo

Ook vrijdag ging ik naar kantoor. Elke dag mogen we een ander plekje uitzoeken, dus elke dag ziet mijn werkplek er ook anders uit. Ze hebben futuristische stoelen die echt vet lekker zitten.

En HALLO! Over bevestiging gesproken. Blijkbaar is elke vrijdag KIBBELINGDAG ?❤️. Kan het nog beter?


’s Avonds had ik met vriendinnen afgesproken voor een Beer & Burger date. We gingen naar Speck in Utrecht, supertoffe hotspot. Het was een beetje ingericht in slagerstijl, ook de bediening liep in witte slagersjassen.

Daarnaast waren de burgers ook nog eens vet lekker. Voor herhaling vatbaar dus! Helemaal met mijn lievelingsbier Vedett on the side ?.

Zaterdag: <3


Voor de rest van het weekend had ik niet al te veel plannen gemaakt. Het leek me wel fijn om na mijn eerste halve werkweek rustig aan te doen. Zaterdag chillde ik veel op de bank met mijn twee liefdes: Jasper en Modern Family. En superlekker brood dat we op de markt hadden gehaald.

’s Avonds gingen we kaasfonduen, ook megalekker. Een TOP zaterdag. ?

En toen was het maart en begon ik aan mijn nieuwe baan! Die eerste week is supersnel gegaan, ik heb nu al zin om morgen weer aan de slag te gaan eigenlijk, haha. Aankomende week staan er ook weer allemaal leuke dingen op het programma. Zo heb ik een afscheid van een oud-collega die met pensioen gaat, gaan we naar België om heel speciale biertjes op te halen en geeft mijn broertje een feest. Zin in! Heb jij al leuke plannen voor aankomende week? Eerst nog maar flink genieten van je zondag ?!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

15 Reacties

 1. 5 maart 2017 / 14:12

  Wat fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe baan! Het klinkt ook erg leuk wat je doet. Mag je zelf ook webinars gaan maken en houden?

  • 5 maart 2017 / 17:41

   Jaa, vond het best spannend maar volgens mij gaat het helemaal goedkomen ?. In eerste instantie organiseer en host ik webinars samen met trainers, maar wie weet… Lijkt me leuk om dat in de toekomst zelf te doen!

 2. 5 maart 2017 / 14:50

  Superfijn dat het zo goed meevalt op je nieuwe werk! Het is toch altijd nog even afwachten hé 🙂

  • 5 maart 2017 / 17:42

   Ja hè, spreekt mij ook enorm aan. En die burger was inderdaad fantastisch ?.

 3. 5 maart 2017 / 20:46

  Wat een heerlijk weekoverzicht. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Super benieuwd hoe je werkweek eruit ziet. Ik ga je volgen. Fijn weekend nog! Liefs! x

  • 5 maart 2017 / 21:30

   Dankjewel ?! Jeej, superleuk! Jij ook nog een fijne avond ?

 4. 7 maart 2017 / 10:15

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En wat een leuke week heb jij gehad.

  • 8 maart 2017 / 00:11

   Dankjewel ??! Het was inderdaad een hele leuke week.

 5. CHOCSTAR
  7 maart 2017 / 12:06

  Succes met je nieuwe baan Benthe! groetjes en een fijne dag namens de Oempa Loempa’s van CHOCSTAR

  • 8 maart 2017 / 00:11

   Dankjulliewel lieve Oempa Loempa’s ? de chocola is inmiddels op en hij was echt HEERLIJK! Ik ga jullie onthouden ?.

   • CHOCSTAR
    8 maart 2017 / 08:40

    Leuk! Tot de volgende keer dan Benthe!

 6. 11 maart 2017 / 23:47

  Succes met je nieuwe baan! Wat een onwijs leuke blog heb je <3
  Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *