My week in snapshots: vakantie!

Wat heb ik een heerlijke week achter de rug! Zoals jullie vorige week konden lezen, heb ik nog even vakantie voordat ik 1 maart aan mijn nieuwe werk begin. Ik heb expres zo weinig mogelijk gepland en ik heb er ontzettend van genoten ? . Hier vind je mijn foto-overzicht van deze heerlijke week.

Maandag

Maandag was de eerste echte dag waarop ik niks hoefde te doen. Ik hing wat in bed met mijn laptop (zo fijn!) en ging naar de kapper.

Meestal maak ik wel een goede after-pic, maar maandag was het zulk droevig en donker weer! Ik denk dat er geen enkele selfie goed uit de verf zou komen op zo’n dag. Met mijn haar is dat trouwens wél goed gelukt ?.

Dinsdag

Op dinsdag had ik een spannende dag. Ik ging namelijk een nieuw thema op mijn blog installeren énnnn mijn nieuwe logo lanceren! ’s Ochtends had ik eigenlijk alles al heel snel klaargezet, daarom vond ik dat ik wel een goede lunch had verdiend. Hallo rookkippetje van onze lieve buren Bagels & Beans! ?

Na de lunch was het dan zo ver: de lancering van mijn nieuwe design en logo! Ik had eigenlijk wel whatsappjes, reacties en berichtjes van bekenden verwacht die me zouden vertellen hoe mooi ze ’t wel niet vonden, maar dat gebeurde niet echt haha. Ach ja, ik ben er zelf in ieder geval echt heel erg blij mee ❤! En ik kreeg wel heeeeel veel lieve reacties op mijn artikel over mijn nieuwe ontwerp, liefde voor jullie!

Na mijn spannende lancering ben ik lekker gaan wandelen door het park, want het was echt geweldig lenteweer! Na een paar rondjes van 1km was ik moe en ging ik weer naar huis. Thuis keek ik de film “Annie”, die stond nog op mijn to-watch list. Best wel een geinige film voor als je een keer niks te doen hebt. Er komt volgende week een review van online.

Ondertussen kreeg ik ook eindelijk mijn bestelling van AliExpress binnen, woehoe! Deze zeshoekjes had ik eind januari besteld. Het duurt dus wel even, maar ik vind ze wel heel leuk staan ?.

Donderdag

Donderdag ging ik alvast naar mijn nieuwe kantoor voor een kennismaking met mijn nieuwe collega’s ?. Het was eigenlijk onwijs gezellig, ik voelde me er meteen thuis!

Na mijn kennismaking bij Frankwatching reed ik naar Lisse. Mijn lieve omaatje was maar liefst 88 jaar geworden, daarom gingen we uit eten. Heerlijk gegeten en ook onwijs gelachen ?, een zeer geslaagde avond.

Vrijdag


Ik besloot donderdag om in Lisse te blijven slapen aangezien mijn vriend een weekendje weg is met vrienden. Ik was al lang niet in ’t dorp geweest, dus ik ging even lekker winkelen. Eerst met mezelf, daarna gezellig met mijn moeder. Superleuk om daar weer te zijn ? en ik heb ook onwijs veel leuke items gescoord.

’s Avonds had ik met mijn nichtjes afgesproken voor een pizza- en Netflix date. We keken eerst Pitch Perfect 2, daarna nog een paar afleveringen van Modern Family. Zo heerlijk knus ?.

Zaterdag


Zaterdag was een drukke maar ook weer onwijs leuke dag ?. Mijn broertje werkt al een tijdje bij de slager van mijn ooms samen met heel veel nichtjes en neefjes, dus ik ging erheen (ook voor vlees natuurlijk, maar ook om mn broertje aan t werk te zien). Oh ik kon wel de hele dag blijven, zo gezellig en leuk om te zien ??. Toen ik weer thuis kwam had mn moeder kibbeling gehaald (hence the pic), MEGAlekker. Ik heb nog in geen enkele andere stad zulke lekkere kibbeling gevonden.

Daarna ging ik nog even met mn moeder verse bloemen kopen. Kent er iemand een toffe bloemenwinkel in de buurt van Utrecht? Een beetje een trendy winkel? Alles wat ik ken is nogal… kitsch ?.


’s Middags had ik een housewarming/verjaardag van mijn oud-huisgenootje die met haar vriend een huis in Scheveningen heeft gekocht. Ze hebben onwijs veel geklust en het ziet er nu echt heel mooi uit ? een lekker cadeautje kon daarbij niet ontbreken.

’s Avonds thuis in Utrecht keek ik nog wat Modern Family afleveringen. Ik ben echt fan ?.

Oooh wat een fijne week was dit! Ik heb echt het gevoel dat ik heeeelemaal zen ben geworden, klaar om vanaf woensdag te knallen voor een nieuwe baan. Ik had ook pas vandaag voor het eerst een verveeld gevoel, dus heb al die dagen bijkomen echt nodig gehad! Heb jij nog leuke plannen voor aankomende week?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

12 Reacties

 1. 26 februari 2017 / 20:45

  Ik heb komende week vakantie (krokus of carnaval vakantie in België) en ik heb hem zooooo hard nodig.
  Ik hoop dat ik net zo zen ben als jij straks!

  • benthebemelman@gmail.com
   26 februari 2017 / 20:49

   Ooooh wat fijn! Dat hoop ik ook, geniet ervan ?✨!

 2. 27 februari 2017 / 09:48

  Dat ziet er uit als een heerlijke week! En leuk dat het meteen zo goed beviel met je nieuwe collega’s! Ik ga ze vrijdag ontmoeten, spannend!

  • benthebemelman@gmail.com
   27 februari 2017 / 09:54

   Dat was het inderdaad ?. Oeh spannend! Alvast heel veel plezier en succes ?!

 3. 27 februari 2017 / 10:53

  Hé spannend, ik begin ook op 1 maart aan mijn nieuwe werk! Heb helaas geen vrij vooraf. Haha. Ik werk nog vandaag en morgen op m’n “oude” werk.
  Je logo is heel mooi! Heb natuurlijk het vorige niet gezien dus ik kan niet vergelijken, maar het ziet er goed uit! Lang leve Aliexpress voor mooie oorbelletjes. Ik vind er ook altijd wel weer iets nieuws. Hihi 🙂

  • benthebemelman@gmail.com
   27 februari 2017 / 11:18

   Ooh leuk!! Jeetje, wel pittig om meteen door te knallen zeg ?. Ahh, lief! Ik ben er ook nog steeds heel blij mee ?, hiervoor had ik nog geen logo. Jaa, ik wacht nu nog op één ander paar oorbelletjes, zo fijn en goedkoop! Succes alvast voor woensdag ??.

 4. 27 februari 2017 / 16:21

  Heeeeerlijk voor je. Ik had laatst ook twee weken vakantie en had slechts 1 ding gepland. Ik hou er zo van. Omdat ik niet zo hou van al dat gemoet.. Geniet nog even!!

  • benthebemelman@gmail.com
   27 februari 2017 / 16:30

   Ooh, heerlijk! Je kunt ineens echt allemaal dingen doen waar je anders geen tijd voor hebt. Of geen energie voor hebt. Het was echt heel fijn ?. Dankjewel, morgen nog één dagje genieten en daarna kan ik helemaal uitgerust aan mijn nieuwe baan beginnen ?.

 5. 28 februari 2017 / 11:33

  Wat een leuk overzicht heb je gemaakt, heel leuk om te lezen. He je was in de buurt (ik woon nu in Hillegom 🙂
  Leuk, een nieuw thema. Ik ben ook al een paar weken bezig de boel op te schonen en aan te passen. Voelt als mega veel werk maar niemand merkt het echt haha! Maar je site ziet er top uit!
  Liefs Josine

  • 28 februari 2017 / 13:55

   Wat een lieve reactie, dankjewel! Ooh wat leuk dat je in Hillegom woont ?. Succes met het opschonen van je blog!

 6. 28 februari 2017 / 19:48

  Ohh ik ben ook toen aan vakantie, maar goed niet zeuren, straks een jaartje ‘vakantie’. Leuke oorbelletjes trouwens!

  • 1 maart 2017 / 20:18

   Wauw, een heel jaar ?! Dankjewel, ben er ook heel blij mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *