My week in snapshots: week 21


Afgelopen week heb ik ontzettend veel leuke dingen gedaan. Hadden jullie ook zo’n vakantiegevoel door dat lekkere weer? Ik in ieder geval wel, en ik heb alleen maar leuke dingen gedaan om dat gevoel te versterken, kijk maar mee.

Zondag: Flavourites feest & Brouwerij Oproer 

Zondag was zo’n leuke dag ❤️! We hadden eigenlijk helemaal geen echte plannen tot ik op Instagram zag dat er een event gaande was in de Werkspoorkathedraal. Die is redelijk dicht bij ons huis, en het zag er leuk uit. Daarom besloten we om erheen te gaan. Het was een soort marktje waar allerlei soorten hippe webshops zich verzameld hadden. Het was een ontzettend fotogeniek geheel en ik heb ook nog leuke items gekocht, woehoe.

Op het Flavourites feest waren ook enkele food trucks waar we deze bruschetta vandaan haalden. LEKKER ❤️.

Op de weg terug van de Werkspoorkathedraal kwamen we langs brouwerij Oproer, vlakbij station Zuilen. Mijn vriend is mega speciaalbierfan dus na het vrouwenevenement waar ik hem ’s ochtends mee naartoe had gesleept, gingen we nu bierproeven. Ik moet heel eerlijk zeggen: dit waren niet de beste biertjes. Maar: bij de brouwerij was ook een Vegan restaurant en dat restaurant is uitgeroepen tot meest vegan friendly restaurant van Nederland. We gaan daar dus zeker nog eens heen voor een maaltijd ?.

Zelf aten we die avond Chinees want dat heeft een mens gewoon af en toe nodig in zijn leven. Ik was een gelukkig mens toen ik deze foto maakte.

Dinsdag: 10.000 artikelen op Frankwatching 

Surprise! Afgelopen week is het 10.000ste artikel gepubliceerd op de Frankwatching website! Daarom hadden mijn collega’s voor een verrassing gezorgd, een mooi aandenken die nu aan één van de muurtjes hangt.

Ook moest er natuurlijk getrakteerd worden. Er was een taart ontworpen met daarop het allereerste artikel dat ooit op Frankwatching verschenen is afgebeeld. Zo grappig om dat terug te lezen!

Woensdag: afstuderen van mijn broertje

Woensdag had ik een extra dagje vrij want mijn broertje had zijn presentatie van zijn scriptie! In de vroege ochted reden we af naar Delft, met 45 minuten speling vanwege alle verwachte files. Met 0 minuten vertraging kwamen we aan op de campus van de TU Delft ?. Ach ja, nu hadden we genoeg tijd om even rond te lopen en ons te verwonderen over de mooie gebouwen.

Om 9 uur was het zover: de presentatie begon. Ik vond het best spannend voor mijn broertje maar MAN wat ging hij lekker! Hij legde zijn onderzoek supergoed uit en stond heel zelfverzekerd te presenteren, ik zat me een partijtje trots te wezen ??. Ook omdat zijn onderzoek zo belangrijk is. Het ging namelijk over hoe ze “gerichter” chemotherapie kunnen uitvoeren. Met de huidige behandeling maakt chemotherapie heel veel meer stuk dan alleen de kankercellen. Met deze nieuwe methode die mn broertje onderzocht heeft, worden dus de kankercellen getarget en specifiek vernietigd. Supermooi onderwerp ❤️.


Nadat mn broertje zn cijfer had gekregen gingen we gezellig lunchen in Delft. Broodje carpaccio 4 life ❤️. En op het terras, wat wil een mens nog meer.

’s Avonds weer thuis keken mijn vriend en ik Ajax. Van tevoren was het nog wel spannend maar de wedstrijd was snel gespeeld.

Donderdag: summerfeeling 

Nóg een dagje vrij, wat een luxe! En dat weer erbij ❤️, het voelde echt als zomer en als vakantie! Hadden jullie dat ook? We gingen ontbijten bij Teds, een tentje in Utrecht waar je de hele dag kunt brunchen. We hadden een superfijn plekje op het terras aan het water, genieten!

Na veel te lang wachten (oké, het terras zat wel vol maar binnen zat letterlijk niemand) kwam daar dan eindelijk ons ontbijtje. Het was wel echt smullen ❤️. Door het warme weer had ik niet zo’n zin in een uitgebreid en vet ontbijtje, daaorm hield ik het bij yoghurt met fruit. Betekent dat we wel nog een keertje terugmoeten want de ontbijtjes met ei zagen er ook fantastisch uit.

Na ons ontbijtje gingen we nog even de stad in. Ik had ontzettend veel zin om te winkelen, maar bedacht me tijdens het bezoeken van de winkels dat ik alles al drie keer gezien had.

’s Avonds aten we tortizza’s, laf it!

Zaterdag: familiedag

Zaterdag hadden we familiedag van de familie van mijn vriend. Het was natuurlijk geweldig weer, dat kwam goed van pas bij het programma. We gingen namelijk een GPS-puzzeltocht doen op de Veluwe bij Arnhem. Wandelen en puzzels oplossen door een prachtig, heuvelachtig gebied. Was erg leuk!

Gelukkig ging het grootste stuk van de wandelroute door een bos, want het zonnetje deed wel errug zn best. Maar dit kleine stukje over de hei was ook mooi.


We sloten de dag af met een barbecue, daar hadden we allemaal veel zin in na de wandeltocht!

En natuurlijk moest er ook een groepsfoto worden gemaakt. Mooi aandenken van een gezellige en zonnige dag ?.

Yes, wat een topweek was dit! Veel mooie dingen en het weer ?, het mag van mij altijd zo blijven! Aankomende week is voor mij gewoon weer een werkweek (hellup, heb helemaal het gevoel alsof ik moet afkicken!) met weinig plannen nog. En jullie? Maak er weer wat moois van ?!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

15 Reacties

 1. 28 mei 2017 / 09:07

  Wat heerlijk dat je een paar dagen vrij had en zo te zien heb je inderdaad alleen maar leuke dingen gedaan 🙂 Echt genieten, zeker met dit weer erbij! Wat goed van je broertje trouwens dat de presentatie zo goed ging! Het klinkt inderdaad als een heel belangrijk (en ook lastig) onderwerp.

  • 28 mei 2017 / 13:59

   Jaa, het waren echt heel fijne dagen ?! Het zonnetje hielp daar inderdaad bij! Nou hè, ben heel trots op hem ?

 2. 28 mei 2017 / 09:19

  Wat een heerlijke week met gezellige dingen en lekker eten!! Ziet er inderdaad uit als vakantie, hihi. Wat fijn dat de presentatie van je broertje zo goed ging! Echt een mooi onderwerp. Ik wens je alvast een fijne week! <3

  • 28 mei 2017 / 14:00

   Dat klopt ?! Jaa, was echt onder de indruk van hem! Jij ook een fijne week ?

 3. 28 mei 2017 / 09:27

  En of ik een vakantiegevoel heb. Ik ben sinds donderdag vrij en met dit weer voelt het nog meer als vakantie. Jouw week ziet er ook heerlijk uit.

 4. 28 mei 2017 / 10:44

  Wat fijn dat je precies met het mooie weer een paar dagen vrij had! Wat een geluk. 🙂 Dat ontbijt bij Teds ziet er ZO goed uit, wauw. Lekker zeg! Die plek onthoud ik even haha. Wat een mooi onderwerp heeft je broertje gekozen zeg, ik heb zo veel bewondering voor mensen die zich me dat soort onderwerpen bezig houden en echt nieuwe dingen bedenken om zieke mensen te genezen/minder ziek te laten worden. Mooi!
  Fijne zondag!

  • 28 mei 2017 / 14:01

   Jaa, dat kwam even heel goed uit ?. Ja, zeker onthouden! Nou hè, ik vond het ook heel bijzonder ?. Jij ook een fijne zondag ?!

 5. 29 mei 2017 / 13:58

  Heerlijk he om vrij te zijn met dit prachtige weer!

  • 6 juni 2017 / 19:53

   Jaaa, love it! En dan gisteren nog zo’n extra vrije dag met prachtig weer, heerlijk!

 6. 3 juni 2017 / 12:40

  Flavourites feest, yaaaay! Ik wou dat ik erbij had kunnen zijn maar helaas! En oeh al die foto’s van eten, ik krijg er spontaan trek van haha!

  • 6 juni 2017 / 19:54

   Het was echt een tof event! Ja, als ik terugkijk krijg ik ook alweer honger, haha.

 7. 6 juni 2017 / 23:11

  Ik zie blije gezichten, leuke foto’s! Zo’n GPS puzzeltocht staat ook nog op mijn lijstje!

  • 20 juni 2017 / 22:37

   Hihi, het was inderdaad een vrolijke en gezellige boel. De GPS puzzeltocht was zeker leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *