My week in snapshots: week 44


Maandag: Laatste dagje vrij


Maandag was onze laatste dag van de vakantie, dus we genoten nog heerlijk van een dagje thuis rommelen. Ik werkte nog wat aan m’n blog, eerst vanaf bed en later zelfs nog in het zonnetje op het balkon ?.

’s Avonds aten we een superlekkere risotto met courgette, pijnboompitjes, tomaatjes en feta.

Dinsdag: back to normal life

Bleh, we moeten allebei weer werken en hebben er vrij weinig zin in! Ik vergeet zelfs helemaal foto’s te maken – al betekent dit vaak dat er weinig interessants te zien is. Gelukkig valt de eerste werkdag alleen maar mee, dat geeft weer energie voor de rest van de week.

Woensdag: Rainbows & presents

Wat een raar weer vandaag! Bijna de hele dag zijn er regenbogen te zien, langzaam draaien ze rond om ons kantoor heen. Het is een mooi schouwspel.

Een vriendinnetje van mij heeft een huis gekocht, dus samen met andere vriendinnetjes stellen we een cadeaupakket samen. Vrijdag is de housewarming, dus die staat alvast klaar!

Donderdag: De zoektocht naar de perfecte enkellaars

Na een dagje werken probeer ik ’s avonds leuke enkellaarzen te zoeken. Vorig jaar was dit al een ramp en heb ik uiteindelijk schoenen gekocht die niet eens heel erg lekker zitten (stom). Vandaag kom ik al gauw dit paar met ritsjes tegen van de Manfield. Ik denk dat ik die ga bestellen!

’s Avonds een torentje van rösti’s met vissticks en sperzieboontjes. Ik hou niet van sperzieboontjes (want: te Hollands (?) en te gezond), maar met een beetje basilicumolijfolie van de Oil & Vinegar wordt het echt superlekker.

Vrijdag: Housewarming

YES, WEEKEND! Na ’t werk doe ik eerst nog een klein borreltje met collega’s en daarna ga ik naar Utrecht, waar mijn vriendinnetje van de middelbare school (trouwens ook al van de peuterspeelzaal ?) een appartement heeft gekocht. We brengen bubbels mee, want zoiets moet natuurlijk gevierd worden!

De avond is hilarisch, ik denk dat ik 80% van de tijd alleen maar gelachen heb. Daar komt nog bij dat we filmpjes terug kijken die we vroeger gemaakt hadden. Voor school, of gewoon voor de fun (ja echt, wij maakten filmpjes voor de fun en zetten die dan op YouTube. Niet eens vlogs ofzo maar echt random dingen).

Zaterdag: KvK Startersdag KvK Startersdag

Woehoe, let the road to entrepreneurship begin! Er komen allerlei interessante onderwerpen aan bod op de KvK Startersdag die me hopelijk zullen helpen met die eerste stappen. Mijn broertje gaat met me mee omdat hij het ook een interessant idee vindt, een eigen bedrijf. Superleuk en gezellig! We leren over ‘de basisstappen’, maar ook bijvoorbeeld hoe je klanten kunt vinden en binden, hoe je je uurtarief kunt bepalen en waar je aan moet denken met betrekking tot belastingen. Echt heel leerzaam!

Zondag: Verassingsstoofpot & heel veel thee

Jasper heeft een beetje een rottige tijd (veel mensen in z’n omgeving die overlijden) en hij is vandaag een middagje weg. Daarom besluit ik om een lekkere stoofpot te maken voor als hij thuis komt. Met herfstbok erin! Op het moment van schrijven, is het al een paar uurtjes aan het pruttelen en het ruikt heerlijk in huis!

De rest van de dag ben ik lekker thuis aan het rommelen, fotootjes maken en aan m’n blog aan het werken. En natuurlijk nog meer nadenken over wat ik gisteren bij de KvK Startersdag allemaal heb geleerd.

Fijn om de week rustig te beginnen met een extra dagje vrij! En op m’n werk was het ook gewoon weer leuk. Aankomende week heb ik wat meer plannen ook doordeweeks: zo gaan we misschien naar een concert en ga ik woensdag met een vriendinnetje sushi eten. NU AL ZO VEEL ZIN IN ?! En vrijdag ga ik weer eens een weekendje weg, haha. Surprise! Wat heb jij deze week gedaan? En heb jij ook zulke leuke plannen voor aankomende week?

Liefs,
Benthe

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *