My week in snapshots: week 48


Maandag – donderdag: Worklife


Wat een prachtig weer hebben we gehad hè. Koud, maar prachtig. Ik heb lekker gewerkt van de week en onder andere:

  • Lekker generd met het testen van nieuwe features op de website
  • Veel vergaderingen gehad
  • Een videoworkshop gedaan en daarin een contentstrategie bepaald voor ons publicatieteam
  • Gezellig geborreld bij B. Amsterdam bij ons aan de overkant
  • Een hermeting gehad met mijn persoonlijke gezondheidscoach. Alles was nog steeds in orde ?. Hij adviseerde me alleen om minder koolhydraten te gaan eten, dus daar ga ik maar eens naar kijken de komende tijd.

Vrijdag: Workshop Mentale Kracht, Vrijdagmiddagborrel

Bij ons op kantoor zijn we anderhalf jaar geleden dus met een gezondheidsprogramma begonnen, waarbij je een persoonlijke gezondheidscoach toegewezen krijgt en verschillende workshops kunt volgen. Vandaag volg ik een workshop over mentale kracht, en die is ZO interessant! Ik zal binnenkort wat artikelen erover schrijven.

Na werk ga ik nog een klein borreltje doen met collega’s, maar ik maak het niet te laat. Tijd voor weekend, lekker thuis.

Zaterdag: Dagje alleen thuis

Whoep, weekend!! Ik ben lekker alleen thuis vandaag. Jasper moet eerst werken en gaat daarna door naar z’n ouders. Ik maak een lekker ontbijtje (met minder koolhydraten, zoals geadviseerd door m’n coach) en rommel de hele dag lekker thuis. ’s Avonds waag ik me maar eens aan Gilmore Girls waar iedereen het over heeft. En inderdaad, het is leuk.

Zondag: Winterwonderland

Wederom is het superrrmooi weer dus we besluiten lekker naar buiten te gaan, na het ontbijt en wat klusjes thuis uiteraard. We rijden een stukje naar de Maarsseveense plassen en maken een fijne wandeling, perfect voor op deze zondag.

Na de wandeling hebben we die warme chocomel natuurlijk wel verdiend ?.

We hangen een vogelhuisje op die we van Sinterklaas hebben gekregen, vet cute. Ik ben benieuwd of er wat op afkomt.

Enn we halen verse… ja wat zijn het, takken? Ik vind het in ieder geval heel leuk staan.

Wat heb jij deze week gedaan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *