My week in snapshots: week 49


Maandag: 5 december 

Het is maandag en het is 5 december! Ik moet gewoon naar kantoor, maar daar ligt wel allerlei lekkers op me te wachten, woehoe ?!

We doen niks bijzonders vanavond, maarrr we eten wel lekker erwtensoep. Perfect voor bij het winterse weer!

Woensdag – Amsterdam Light Festival

We hebben een teamuitje en gaan eerst door Amsterdam wandelen om de lichtinstallaties die bij het Amsterdam Light Festival horen te bekijken. Zitten wel grappige dingen tussen, maar had er eigenlijk wel ietsje meer van verwacht.

Na onze wandeling gaan we eten bij Café in the City. Het is supergezellig en heerlijk eten, maar de service is echt ruk.

Vrijdag: work & gourmetparty


Frinally!! Na het werk word ik door een vriendinnetje opgehaald van werk en rijden we naar een ander vriendinnetje in Voorschoten, waar we lekker gaan gourmetten ? supergezellig en lekker.

Zaterdag: kerstboom opzetten


Tijd om de kerstboom op te zetten!! Elk jaar weer hebben we de discussie: moeten er nou ook nog rode ballen in of niet. Jasper houdt namelijk van rood en ik niet. We komen tot een soort van compromis: ik mag een foto maken voordat de rode ballen erin gaan, zodat in ieder geval de foto perfect is ?.


’s Avonds maken we verse Vietnamese springrolls, superleuk, makkelijk en lekker om te maken! Ik ben fan, dit gaan we sowieso vaker doen. Zoals op de eerste foto te zien is, moesten we in het begin een beetje oefenen met dat rijstvel netjes leggen ? later lukte dit gelukkig beter.

Zondag: winkelen @ Den Haag

Shopping time! Mijn twee nichtjes zijn mn beste shopmaatjes en vandaag gaan we naar Den Haag voor kerstoutfits. Supergezellig, maar ik kan weinig leuks vinden. Ik heb 3 pyjama’s gekocht. Dus dat wordt kerst in bed ?.

’s Avonds een mix & match pizza, lekkerrr.

Wat heb jij deze week gedaan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram

Share:

2 Reacties

 1. 12 december 2016 / 13:31

  Ziet er uit als een erg fijne week!
  Zonde dat het eten wel lekker was maar dat de service ruk was. Ik kan daar altijd erg slecht tegen, het maakt het totaalplaatje toch wel een stuk minder.

  • benthebemelman@gmail.com
   12 december 2016 / 14:26

   Jaa, klopt inderdaad! Ach ja, het lekkere eten is me toch het meest bijgebleven gelukkig ?. Wat een leuke blog hebben jullie trouwens, ik kende jullie nog niet! Jullie hebben er een Bloglovin’ volger bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *