My week in snapshots: week 51


Maandag: Welcome back, sun

Toen ik ’s ochtends op kantoor aankwam, was dit het uitzicht. Een prachtige zonsopkomst! Ondanks dat ik die korte dagen inmiddels schijtzat ben, was dit toch wel weer leuk. Letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje.

Dinsdag: 2x een leuke verrassing 

Dinsdag zat ik in een vergadering toen Sarah me ineens belde. Ze kwam een kerstcadeautje langsbrengen van haar bedrijf aan een collega van me, dus of ik zin had om te lunchen. Supergezellig! Dat moesten we natuurlijk even vastleggen met een liftselfie.

Daarnaast was dinsdag ook de dag dat ik mijn kerstpakket mocht ophalen!! Ik wist dat ik een gin tonic pakket zou krijgen (duh, daar had ik zelf voor gekozen), maar toch altijd heel leuk om te zien wat er dan allemaal in zit. Er zitten dus vier soorten gin-tonic-combinaties in, met ook allemaal aparte garnering. Ik heb nog niks geproeft, sterker nog hij staat nog steeds op kantoor want ik heb nog geen zin gehad om hem mee naar huis te zeulen ?, maaarrr die gin tonicjes zullen gauw worden geproefd! Nu al zin in.

Woensdag: Thuiswerken

Woensdag werkte ik thuis, ik zat gezellig naast de kerstboom en had kerstmuziek aan op de achtergrond. Heel chill! En daarnaast kreeg ik ook nog heel veel gedaan, whoop! Word daar altijd zo blij van, als ik een productieve dag heb gehad

Donderdag: Kerstborrel


Toen ik donderdag weer op kantoor kwam, stonden er twee superschattige gebakjes op m’n bureau, gebracht door een collega. Lief! En ze waren verrukkelijk!

Ik had de afgelopen maanden meegedaan aan een intern kredietverzekeringsimulatiespel waar ik echt onwijs veel van geleerd heb. Als onderdeel van het Corporate Communicatieteam krijg ik niet te veel mee van wat er op de ‘core business’ afdelingen gebeurt, en ik zat voor dit spel in een team met een underwriter en een accountmanager, die me daar natuurlijk wel van alles over konden vertellen. Onwijs leerzaam en leuk om aan mee te doen! En wat bleek: we waren ook nog best wel hoog geëindigd. Daarom kregen we als cadeautje deze VR-bril, tof! Ik heb al wat achtbaan- en haaienfilmpjes gekeken, hilarisch! Kan echt niet stoppen met lachen/gillen.


’s Avonds hadden we kerstborrel bij ons op kantoor, altijd gezellig! Zelfs weer nieuwe collega’s ontmoet, want ja… in een bedrijf met 3,300 medewerkers en een gebouw met 500 medewerkers zijn er altijd nog wel mensen die je nog niet kent, zo blijkt.

Na de borrel besloten we nog met deze groep overgebleven collega’s iets te gaan eten in de Pijp. Een geslaagde avond met veel gezelligheid ?.

Vrijdag: Brak

Vrijdag was een heerlijk brakke dag. Niet te brak, maar net-goed brak. Zo’n ik-kan-de-hele-dag-door-eten-brak. En dat was prima. Ik had een katerpakket ingeslagen met cola, nootjes en second breakfast, en daarmee kwam ik prima de dag door. En het leukste van alles was dat ik ook nog hartstikke productief was, yes!

’s Avonds was ik alleen thuis en heb ik lekker de hele avond op de bank in m’n nieuwe pyjama doorgebracht. Dikke prima!

Zaterdag: Christmas eve

Zaterdag was een chille dag ? ik had ’s ochtends ineens enorme zin om te gaan hardlopen, dus dat heb ik gewoon gedaan. Een paar rondjes door het park, whoop! Helaas viel halverwege het eerste rondje mijn telefoon al uit, dus had ik én geen muziek meer, én ik kon ook mijn Nike Running app niet meer gebruiken om een foto als bewijs te maken. Dus jullie moeten me voor deze keer maar op mn woord geloven ?. Bij de lunch at ik crackers met avocado (favo combi van 2016) en las ik in de Volkskrant Magazine een interessant interview over Martin Garrix.

We wilden wat uitgebreider gaan koken met z’n tweetjes, dus moesten er boodschappen worden gedaan. Onderweg kwamen we een oliebollenkraam tegen, de rest is geschiedenis…? #lekkerrr

We aten heerlijk! Reefiletjes met een jus van bramen. Het vlees was best duur dus we waren heel blij toen bleek dat we ‘m goed hadden bereid en hij nog superlekker sappig en mals was❤.

Na het eten keek ik, zoals elk jaar, All You Need is Love ?. Wie heeft er nog meer gekeken?

Zondag: Eerste kerstdag


Merry Xmas! We begonnen Eerste Kerstdag met een ontbijtje bij ons thuis, daarna gingen we op weg naar de schoonouders.

Onderweg stopten we nog even bij het bouwproject waar we over een jaartje hopelijk komen te wonen. De parkeergarage was soort van af, dus nu is onze verdieping aan de beurt ?.


In Schagen aangekomen begonnen we eigenlijk meteen met koken. Het was gezellig druk in de keuken ?.

We maakten een trio van carpaccio: eentje van ossenhaas, eentje met bietjes en de laatste was met zalm. We vonden het zelf erg lekker ☺.


Het hoofdgerecht was kalkoen en was heeeerlijk! En het fijne was nog dat ik niet eens het gevoel had dat ik nou veel te veel gegeten had. Doel bereikt!

Elk jaar maken we een fotootje bij de kerstboom.

Heerlijk, die kerstdagen zo! Wat heb jij met kerst gedaan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *