My week in snapshots: Work & roadtrip


Woehoe, mijn weekoverzichten in mijn bullet journal worden steeds mooier ?! Afgelopen week stond in het teken van werk, kleine beetjes lente, een afscheidsdiner, een tripje naar België voor wel heel speciale biertjes én het Cuba Libre feest van mijn broertje en neefje. Heel veel gezelligheid.

Zondag: lente & belastingaangifte 

ZONDAG ✨! We worden wakker en… ze sun is shining, LENTE! Ik ga voor een zonnig ontbijtje, megalekkere combi <3.

Na het ontbijt gauw het park in, want voor het eind van de dag voorspellen ze alweer regen. De crocusjes stonden heerlijk in bloei!

Eenmaal thuis gingen we aan de slag met de meest exciting task ever: belastingaangifte, whoooooop. Oké een simpele “jeuj” is misschien beter op zijn plaats. Aangezien we nu fiscale partners zijn (jaha, heftuggg) doen we de belastingaangifte samen. Normaal vind ik belastingaangifte heel makkelijk aangezien het allemaal simpel voor je wordt ingevuld, maar dit jaar is het iets minder simpel omdat we vorig jaar een huis hebben gekocht. Maar uiteindelijk zijn we er helemaal uitgekomen, chill!

Soepje for dinner, lekkah.

Maandag: work & grootste bord spaghetti ooit

Weer tijd voor work, woehoe! De quote boven de liften houdt ons al een aantal dagen bezig. Snappen we de zin niet of is er een woord weggelaten? We vragen ons ernstig af wie de marketeer hier is geweest en zouden graag het verhaal achter deze banner horen. Anyone?

’s Avonds kook ik deze vet lekkere spaghetti en ik bedenk me dat ik waarschijnlijk nog nooit zo’n groot bord spaghetti heb gezien. Ja, ik heb portioning issues. Gelukkig kon ik me inhouden en heb ik niet alles opgegeten.

Dinsdag: meetings & afscheidsdiner

Hoe leuk is deze mok? ?

Ik probeer met zo veel mogelijk nieuwe collega’s kennis te maken. Op dinsdag heb ik maar liefst 6 kennismakingsgesprekken. Superleuk om iedereen te ontmoeten en persoonlijk te leren kennen ?.

Verder werd er op dinsdag van alle nieuwe collega’s een foto gemaakt voor op de website van Frankwatching. Ik ben superblij met mijn foto, gemaakt door mn collega Larissa! Check trouwens even haar Instagram, this girl’s got talent ?!

En daarna werd ik meteen op de website gezet, whoop! Het wordt steeds officiëler.

Na werk ging ik naar Amsterdam voor een afscheidsreceptie van een oud collega. Eerst ging ik naar mn oude kantoor, waar de borrel plaatsvond. Daarna gingen we naar Hotel Ramada. Op de 17e verdieping zit daar Restaurant Floor 17, waar we superlekker hebben gegeten en hele leuke speeches werden gehouden.

Vanuit het restaurant had je heel mooi uitzicht over Amsterdam. Het was nu wat koud, maar in de zomer lijkt het dakterras me een heerlijke plek!

Oja, wat ik ook nog even wil highlighten: toen ik thuiskwam van deze gezellige avond, kwam ik erachter dat ik in dit artikel was genoemd en daardoor vet veel bezoekers had gekregen ?. Supermegathanks to Sandra!!

Woensdag & donderdag: work

Woensdag! Dat betekent dat ik al een volle week aan het werk ben bij mijn nieuwe baan. Aangezien ik verantwoordelijk word voor de webinars, ben ik me flink aan het voorbereiden door opnames terug te kijken.

Van een leverancier van mijn oude werkgever kreeg ik een superlief kaartje waarin ze me veel succes wensten met mijn nieuwe baan. Echt vet leuk ?.

En nog meer leuke kaartjes! Met een collega had ik het net over onze liefde voor Despicable Me toen ze ineens dit kaartje op mn bureau legde. BANANA!

Verder ging na een mistige ochtend ineens de zon schijnen! We hebben vanuit ons kantoor best leuk uitzicht op het station en de stad. Check de Dom van Utrecht shinen ?.

Vrijdag: Work & Weekend

Vrijdag werkte ik een dagje vanuit huis, heerlijk relaxed begin van het weekend!

’s Avonds gingen we uit eten bij de pizzeria bij ons aan de overkant. Kenners zeggen dat dit ‘de eerste echte pizzeria van Utrecht’ is omdat ze traditionele pizza’s hebben. Dat betekent dat er ook geen Pizza Hawaii op de kaart staat ?. Heerlijk gegeten ?.

Zaterdag: Roadtrip & PARTAYYY


Zaterdag ging ik met Jasper op roadtrip naar België. Mn vriend houdt van speciaalbiertjes en Westvleteren 12 zou het allerlekkerste speciaalbier ter wereld zijn. Daarom gingen we op roadtrip om deze biertjes op te halen. Ze worden slechts beperkt geproduceerd dus je kunt ze niet zomaar bij de Gall & Gall kopen. Sterker nog: je moet ze telefonisch bestellen en daarna kun je ze bij de abdij ophalen, op basis van je nummerbord. Slechts twee kratten per keer, eens per 60 dagen. Bijzonder toch? Ik was wel benieuwd hoe dit in z’n werk ging dus ik ben gezellig meegegaan.

Bij de abdij zat een café waar we konden lunchen. Het was ZULK lekker weer, dus we zaten heerlijk op het terras.

Om 14.30 was het zo ver: onze afspraak om het bier op te halen. De bierflesjes zaten in deze prachtige kratten. Vind ze zo fotogeniek!

Met een auto vol met bier reden we door naar Lisse voor het feest van mijn broertje en mijn neefje.

Het was onwijs gezellig ❤️. We eindigden zelfs in een kroeg waar iedereen als 16-jarige altijd kwam, maar met zo’n grote en gezellige groep maakt dat natuurlijk niks uit. Zo leuk om met je broertjes en nichtjes en neefjes te gaan stappen ??! Op het moment van schrijven zit ik dan ook lekker brak op de bank.

Wat een heerlijke week was dit! Superleuke dagen op mijn werk, veel gezelligheid en ook heel veel blogverkeer ? jippie!! Oh en het begon al echt op lente te lijken, woehoeee. Aankomende week zit weer vol met werk en ik ga naar twee concerten, ZIN IN! Wat zijn jouw plannen? En heb je een leuk weekend gehad? ?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

 

Share:

4 Reacties

  1. 12 maart 2017 / 19:29

    Meid, wat een gezellige foto’s! En het klinkt misschien gek, maar ik dacht dat jij zelf uit België kwam. Geen idee waarom!!?? Wat heerlijk dat je het zo naar je zin hebt op je werk! Xx

    • 13 maart 2017 / 18:37

      Oooh wat grappig! Nope, ik ben een Hollander ?. Het was inderdaad een fijne week, ook op ’t werk ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *