Nieuwe baan bij Frankwatching


Zoals jullie al in verschillende artikelen hebben kunnen lezen, ben ik inmiddels begonnen bij mijn nieuwe baan! 1 maart was mijn eerste werkdag, en het leek me leuk om jullie iets meer te vertellen over wat ik precies ga doen in deze nieuwe rol.

Ik ben dus begonnen met werken bij Frankwatching. Als je toevallig in de (online) marketing werkt, zal deze naam je bekend voorkomen. Het is namelijk een groot kennisplatform waar je alles maar dan ook álles kunt leren over online onderwerpen. Dagelijks worden er artikelen gepubliceerd op de website en daarnaast organiseert Frankwatching evenementen, trainingen en webinars. Dat laatste, daar ga ik me vooral mee bezig houden!

Ik word verantwoordelijk voor het organiseren en hosten van webinars. Mocht je dus wat trainingsbudget over hebben voor dit jaar en er staat hier een interessant onderwerp voor je tussen, dan is de kans groot dat je mij gaat zien en horen! Naast de webinars ga ik me ook bezig houden met online webcare, dus een stukje klantenservice via de online kanalen.

Waarom deze overstap?

Ik werkte eerst ook al in de online marketing, maar dan voor een grote en internationale verzekeringsmaatschappij. Dat was leuk en interessant omdat ik met veel collega’s in het buitenland in contact was. De rol die ik daar vervulde, was die van een online communicatie expert. Het was dan ook mijn verantwoordelijkheid om te zorgen dat iedereen getraind was en goed wist waar hij/zij online activiteiten op social media en de websites kon verbeteren. Dat was heel interessant, maar tegelijkertijd vond ik het jammer dat ik als dè expert van het bedrijf werd gezien. Het was voor mij ook maar m’n eerste baan, dus ik vond dat ik nog zo veel meer kon leren!

Bij Frankwatching zit ik middenin de kennishub met betrekking tot online marketing. Waarschijnlijk zal ik al een boel leren van het hosten van de webinars, maar ook van het lezen van alle artikelen die worden gepubliceerd. Ik kijk er ontzettend naar uit, het lijkt me echt de perfect plek om nog meer kennis te vergaren over online marketing en communicatie, het onderwerp dat ik ZO ONTZETTEND tof en interessant vind.

Ben jij onlangs van baan veranderd? Zo ja, hoe heb jij die overstap ervaren? Of ben je op het moment op zoek?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

28 Reacties

 1. 8 maart 2017 / 07:21

  Wauw, wat gaaf dat je bij Frankwatching gaat werken! Ik volg hun website regelmatig en ze plaatsen altijd zulke interessante artikelen. Het klinkt als een hele toffe baan! Heel veel plezier 🙂

  • 8 maart 2017 / 20:53

   Jaaah, ik ben er echt heel blij mee ?. Leuk dat je ons al volgt! Hoe gaat jouw banenzoektocht? X

 2. 8 maart 2017 / 09:22

  Aaah! Zo tof dat je bij Frankwatching gaat werken. Ik vind het altijd hele interessante artikelen. Succes!

 3. 8 maart 2017 / 09:44

  Wat leuk! Ik kende deze website nog niet, dus ik ga er zeker even naar kijken. Online marketing interesseert me enorm mede dankzij het bloggen. Succes met je nieuwe baan 😀

  • 8 maart 2017 / 20:54

   Leuk, hopelijk vind je de artikelen interessant ?. Dankjewel!!

 4. 8 maart 2017 / 10:51

  Ooh wat een ontzettend gave functie! Heel veel plezier gewenst!

 5. 8 maart 2017 / 12:05

  Wat onwijs gaaf dat je bij Frankwatching bent gaan werken. Gefeliciteerd!
  Ik had het laatst nog met iemand over de site en hun blog. Benieuwd wat je ervaringen zullen zijn!
  Liefs! X

  • 8 maart 2017 / 20:56

   Woehoeee, leuk dat je het al kent ?! Ik ook, maar ik vermoed dat het superleuk gaat zijn.

 6. 8 maart 2017 / 19:36

  Oh ik ga meteen de site eens bekijken. Lijkt me heel boeiend werk! 🙂

 7. 8 maart 2017 / 22:49

  Dat klinkt echt als een hele leuke functie! Ik wens je heel veel plezier! En hoop dat je er veel van opsteekt 🙂

  • 9 maart 2017 / 18:45

   Jaah, ik ben er echt blij mee :). Dankjewel, dat gaat vast lukken ?

 8. 8 maart 2017 / 23:16

  Wat super leuk! Klinkt echt heel interessant. Ik lees heel vaak de website ook, staan goeie stukken op. Veel succes daar.

 9. 9 maart 2017 / 15:57

  Wauw gefeliciteerd! Heel gaaf! Ik ben nu opzoek naar ander werk.

  • 9 maart 2017 / 18:38

   Dankjewel ?! Spannend dat je op zoek bent, wat voor werk zou je willen gaan doen?

 10. 9 maart 2017 / 17:50

  Wat gaaf dat je bij Frankwatching werkt! Ik lees er altijd artikelen en kijk nu ook bij het tabje banen, want ik ben sinds kort helaas weer op zoek. Veel succes daar!

  • 9 maart 2017 / 18:36

   Ooh wat goed dat je de site al regelmatig bezoekt! Frankwatching heeft inderdaad een heel fijn vacatureoverzicht. Hopelijk zit er gauw iets voor je tussen, succes met solliciteren!

 11. 11 maart 2017 / 15:12

  Heel tof dat je bij frankwatching werk! Zeker een toffe website, ik kijk er zelf ook elke dag even op (en het helpt me m’n studietijd door haha).

  Verder leuke blog heb je; ga ik zeker volgen.

  • 12 maart 2017 / 17:20

   Jaaah, ik ben er ook echt blij mee! Leuk dat je ons al volgt ?! En leuk dat je mij ook gaat volgen ?, woehoe!

 12. 17 maart 2017 / 10:20

  Wat tof dat je bij Frankwatching werkt. Ik lees daar bijna dagelijks wel artikelen van. Ik doe de studie Media, Informatie en Communicatie en voor mijn minor Internetmarketing was het echt een fantastische bron van info <3 Heel succes bij je baan!

  • 17 maart 2017 / 23:40

   Oooh ja, dat klinkt echt alsof Frankwatching daar perfect op aansluit! Leuk dat je onze artikelen al leest ? en dankjewel voor je berichtje!!

 13. 1 april 2017 / 18:02

  Wat een super gave baan Benthe! Zelfs voor journalistiek is Frankwatching super handig. Veel succes!

  • 1 april 2017 / 21:14

   Dankjewel ?! Jaaa, dat is natuurlijk ook zo :).

 14. Irma
  29 april 2017 / 22:35

  Wat gaaf Benthe! Frankwatching… lijkt me n toffe werkgever. In ieder geval n platform waar veel informatie te halen valt. Ik kom er vaak.
  Nog collega’s nodig? ?
  Heel veel succes! YouGo

  • 1 mei 2017 / 18:51

   Wat leuk om te horen ?, het is inderdaad een heel toffe werkgever. Hihi op het moment hebben we geen vacatures, maar als we er wel eentje hebben zie je dat vast op mijn Twitter account langskomen ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *