Shoplog herfst 2017 / Friday Favourites #30

img_2248

Zo’n Friday Favourites heb ik eigenlijk nog niet eerder gedaan. Deze FF is namelijk ook meteen een shoplog van mijn asociale shopping spree van vorige week ?. Ken je dat gevoel? Dat je 20x de stad bezoekt, op zoek naar leuke kleding voor het nieuwe seizoen. En de eerste 19 keer dat je er bent, zie je niks leuks. Misschien één paar sokken bij wijze van spreken. En dan de 20ste keer is het alsof alle kleding speciaal voor jou ontwikkeld is. Je loopt met 15 dingen de kleedkamer in – wat al uitzonderlijk is – en dan staat alles je ook nog als gegóten. Nou, dat overkwam mij dus vorige week. En ik besloot het er maar lekker van te nemen. In dit artikel dus een overzicht van mijn favoriete aankopen voor de herfst, whoop!

Kleding herfst / winter 2017 2018

1. Bikerboots – Manfield. HELLO BEAUTIES! Ik vind de bikerboots/veterlaarsjestrend superleuk, maar al gauw vond ik dit soort schoenen te lomp bij mij staan. Dit was het eerste paar waarvan ik dacht: YES, precies goed! Ze sluiten mooi aan en door de ietwat glimmende studs en vetergaten staan ze een stuk vrouwelijker. Me happy! Ze moeten wel even worden ingelopen: op dit moment ben ik herstellende van blaren omdat ik twee dagen achter elkaar op mijn nieuwe stappers heb gelopen. Iets met koppig en te verliefd zijn op mijn nieuwe laarsjes.

2. Zwarte blouse met gouden borduursels – Sissy boy. Yayy, eindelijk een blouse die niet te strak zit (the struggle is real: perfecte aansluiting bij de schouders, wijd openstaande ruimtes rondom de decolleté bij ongeveer alle andere blousen die ik aanpas) én die ook niet zo’n achterlijk lange achterkant heeft. Deze blouse heeft een heerlijk zacht stofje en een vet mooie pasvorm en ik ben er dan ook heel blij mee ?. Oja en niet te vergeten: die lieve gouden libelles erop maken het heel cute.

3. Megastoere jeans – Tommy Hilfiger @ De Bijenkorf. Ik wilde echt al heel lang een wat stoerdere jeans. Ik had namelijk alleen maar skinny jeans en ja, dat ging toch wel echt vervelen. Tijd voor verandering. En dees is zeker anders, ben er heel blij mee.

 

Shoplog herfst 2017
4. Glittertrui Sissy boy. More glitter, please. Ik heb een zwak voor glittertruien! En helemaal als ze zo zacht zijn als deze ?. Hij valt een beetje oversized en kan zo mee voor kerst met een zwarte broek. Maar ook casual staat hij leuk.

5. Jurkje met sterretjes – Airdate @ Men at Work. Love dit jurkje. Ik heb hem nog niet in real life aangehad, maar dat gaat zeker gebeuren. Ik denk dat ‘ie heel leuk zal staan met mijn veterlaarsjes. Meestal draag ik wat simpelere jurkjes zonder printje of roesjes. Deze staat weer iets vrouwelijker, wat ik ook weer heel leuk vind.

6. Holografische trui – Opus @ Bijenkorf. Een comfortabele trui die ook nog eens iets zakelijker te dragen is, yes! Altijd fijn om naar kantoor iets te dragen wat ook gewoon fijn zit (en een beetje voelt als een pyjama, muhaha).

Heb jij al herfstinkopen gedaan? Wat is jouw favo winkel om kledinginkopen te doen?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

2 Reacties

  1. 27 oktober 2017 / 12:12

    Het is zooo fijn als alles leuk staat wat je past in de winkel! Ik wou dat ik dat ook eens had, haha. Super in ieder geval dat je al deze leuke dingen hebt kunnen scoren. 🙂 Ik vind die broek van Tommy echt heeeel tof! Top ook dat je eindelijk een goed passende blouse hebt kunnen scoren. Hij is leuk! 😀

    • 27 oktober 2017 / 18:08

      Jaaa, superfijn! Al kreeg ik het ook wel een beetje warm toen ik achteraf alle bedragen bij elkaar optelde ?. Maargoed, af en toe mag het. Dankjewel voor je berichtje, de broek is ook echt mijn favoriet ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *