In een slechte bui? Van deze filmpjes word je weer vrolijk

Met het verkeerde been uit bed gestapt of iets rots meegemaakt vandaag? Of gewoon zin om even je aandacht te verzetten en ergens om te lachen? Tussen deze filmpjes zit er geheid één die je leuk vindt.


10 feelgood filmpjes

Hieronder vind je 10 filmpjes om te kijken wanneer je je down voelt. Of wanneer je je goed voelt en gewoon even wilt lachen.

1: Ontploffende gnocchi

Wist je dat gnocchi ontploft wanneer je het frituurt? Nee? Deze man wist dat ook niet. En zijn reactie is hilarisch.

2: Action Movie Kid

Zet een fantasierijk jochie en z’n creatieve vader met video editing skills bij elkaar en wat krijg je? Masterlijke filmpjes zoals deze:

En oja, er is ook nog een vol 2 en een vol 3. WOEHOE!

3: Man herkent (eventjes) eigen vrouw niet meer na narcose

En het is ZO CUTE. Nouja, gewoon maar kijken:

4: Sophia Grace & Rosie

Sophia Grace en Rosie werden een tijdlang ingezet door Ellen DeGeneres als reporters vanaf de rode loper. Zo tof, op hun jonge leeftijd allerlei megasterren interviewen ? en ze deden het ook nog superleuk. Op YouTube zijn veel leuke filmpjes van hun te vinden.


En als je dan toch bezig bent, kijk dan ook even hun filmpje dat ze naar Disneyland gaan. Te enthousiast, laf it. “COTTON CANDYY!!”

5: Where the hell is Matt?

Niet per se grappig, maar wel een echt een feelgood filmpje. Waar is onze Matt? En dubbel leuk omdat mijn hometown er ook in voorkomt.

6: Voetballers in Ijsland

Deze mannen uit Ijsland zijn niet alleen voetballers, maar ook nog acrobaten! Bekijk het filmpje en je snapt waarom.

7: Gasstation Karaoke

Sta je nietsvermoedend te tanken, ben je ineens live in de uitzending. En blijk je nog te kunnen zingen ook ? MEGA feelgood filmpje.

8: BFFs met een dolfijn

Een dolfijn is helemaal onder de indruk van een meisje dat radslagen maakt. Zo schattig!

9: Kitten therapie

Een mooiere meditatiesessie dan deze kan ik me niet bedenken:

10: Te schattige prank

Ik hou helemaal niet van harde pranks waar mensen elkaar echt veel te hard in de zeik nemen. Dit is dan ook niet zo’n harde, maar daardoor niet minder leuk:

Vind jij het ook leuk om filmpjes te kijken wanneer je je down voelt? Wat zijn de leukste video’s die je ooit hebt gezien?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

2 Reacties

  1. 3 mei 2017 / 09:58

    Jaaa, die Sophia Grace en Rosie zijn zo cute, en mega bijdehand! Zulk soort filmpjes komen bij mij altijd wel op Facebook voorbij. Kijk er vooral naar voor het slapengaan. Nog even lachen, of huilen of awww-en op bed ;-). Ik vind die oudjes in de laatste video ook zo schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *