Snapshot diary: #DIYmetViking bloggerevent

Hoi allemaal! In mijn vorige week in snapshots gaf ik het al aan: ik had vorig weekend mijn eerste blogger evenement. Het leek me leuk om daar een blogje aan te wijden, dus vandaar: een snapshot diary over dit event! Scroll scroll scrolllllll?.

Zaterdag 13 mei 2017 – #DIYmetViking

Een paar maanden geleden zat er ineens een superleuke uitnodiging in mijn inbox. Of ik een dagje naar Amsterdam wilde komen om daar creatief bezig te zijn met andere bloggers. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Mijn eerste blogger evenement was een feit, superleuk. En het werd alsmaar leuker toen er ongeveer een week van tevoren een Twitter list werd aangemaakt met iedereen die aanwezig zou zijn. Zo veel bloggers die ik al een tijdje volg waren er ook, daardoor had ik er alleen maar veel meer zin in!

Verzamelen met koffie & thee 

Ik reisde samen met Dinja vanuit Utrecht naar Amsterdam. Toen we binnenkwamen bij Studio Zeeburg (héle toffe locatie trouwens!), was het al gezellig druk! Dus we konden lekker bijkletsen met alle andere bloggers over onze blogger struggles. Te leuk dit, ik voelde me meteen op mijn gemak tussen alle gelijkgestemden ?.

Workshop 1: Scrapbooking

Na het thee- en koffierondje begonnen de creatieve workshops. Ons groepje begon met de workshop scrapbooking. In deze workshop gingen we een kaft maken voor een scrapbook door middel van stencils en een soort sponsjes met inkt. Best wel geinig om te doen, maar ik was niet al te blij met mijn eindresultaat ?. Later merkte een collegablogger op dat het wel op een strand leek. Toen vond ik het wel weer grappig. Het was in ieder geval heel gezellig tijdens de workshop, superleuk om zo gezellig te keuvelen met z’n allen ?.

Workshop 2: Handlettering

De tweede workshop was een workshop handlettering. Mirjam de Boer (check ook haar Instagram account, te vet) leerde ons alles over de mogelijkheden. Superleuk om te horen en om natuurlijk tips te krijgen! Die kan ik weer gebruiken voor mijn bullet journal, whoop whoop.

Workshop 3: Stempels maken

Ik zal even heel eerlijk zijn: hier verwachtte ik het minst van. Stempels maken, klinkt een beetje suf toch? Maar ik vond het echt de leukste workshop van de dag. Het resultaat vind ik vooral ook heel leuk. Het enige wat je nodig hebt is een grote gum en een gutssetje en je kan zo aan de slag ?!

We bestempelden witte mappen, vind het eindresultaat echt leuk geworden. Alle inspiratiecredits gaan trouwens naar Claire, zij had ook een vet mooie stempel in de vorm van een blaadje gemaakt. Dat wilde ik toen ook ?.

Wat was dit een leuke dag! Ik was gewoon een beetje sip toen het voorbij was, haha. De dag zat ook echt supergoed in elkaar, Viking had het heel goed georganiseerd (dus thanks!). Het leukste van de dag vond ik eigenlijk het ontmoeten van de andere bloggers, het was zo’n leuke groep mensen! Ben jij weleens op een blogger evenement geweest? En wat vond je ervan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

18 Reacties

  • 21 mei 2017 / 22:52

   Ja ze waren ook heel erg leuk! Dankjewel, ben er zelf ook blij mee ?!

 1. 21 mei 2017 / 08:50

  Je hebt echt gave dingen gemaakt, vooral die stempel! Het was inderdaad zo’n geslaagde dag, vooral omdat er zoveel bloggers bij elkaar waren. Echt heel tof! Mooi verslag heb je ervan gemaakt!

  • 21 mei 2017 / 22:50

   Aah dankjewel, ik vond mijn stempel ook goed gelukt! Jaa, het was één gezellige boel. Zo leuk dat je nu overal blogjes over het evenement ziet verschijnen, hihi.

 2. 21 mei 2017 / 11:42

  Leuk! Dit zou echt niets voor mij zijn, ik kreeg op de basisschool al onvoldoendes voor handwerk. De intentie is er, de uitvoering… not so much! Wel mega leuk om iedereen bij elkaar te zien zeg!

  • 21 mei 2017 / 22:49

   Haha, als je het maar leuk vindt, toch? Je hebt ook kunstenaars die er een onwijze kliederboel van maken die er vervolgens miljoenen mee verdienen. Misschien ligt dat voor jou ook nog wel in het verschiet ?. Het was inderdaad heel leuk om iedereen te zien!

 3. 21 mei 2017 / 12:17

  Ja, het was echt leuk! Ik had je scrapbookkaft nog helemaal niet gezien, maar hij lijkt inderdaad wel een beetje op het strand, haha. Oh, en ik vraag me nog steeds af waarom ik zo hard moest lachen op die ene foto…

  • 21 mei 2017 / 22:48

   Haha, dat vraag ik me ook af! Misschien vanwege de spinaziequote? Hihihi, leuk was het in ieder geval wel!

 4. 21 mei 2017 / 21:51

  Jaa zo leuk! Je scrapbook lijkt inderdaad best wel op een strand. Dat had ik er nog helemaal niet in gezien. Je stempel was ook heel tof geworden inderdaad. Zie ons daar eens ingespannen creatief doen trouwens. 😉

  • 21 mei 2017 / 22:47

   Jaa, echt heel grappig al die geconcentreerde koppies op de foto’s ?, zo leuk om terug te zien!

 5. 22 mei 2017 / 09:37

  Wat leuk om jouw verslag van deze dag te lezen! Ik vond het echt een geslaagde dag en super leuk je te ontmoeten!

 6. 22 mei 2017 / 22:29

  Leeeuk! En wat een super gave DIY projecten! Ziet er uit als een hele leuke dag!

  • 22 mei 2017 / 23:12

   Het waren inderdaad toffe workshops! Al met al een geslaagde dag ?

 7. 23 mei 2017 / 14:14

  Jaaa, het was zo’n leuke dag <3. Ik heb echt genoten van het event. En vond het zo leuk om je te ontmoeten. Het was ook echt een gezellige groep vond ik! Ennn jouw stempel is heel tof geworden! Yayyy :)!

  • 25 mei 2017 / 15:23

   Ik ook, kijk er met veel plezier op terug! En de groep was inderdaad gezellig, voelde meteen al heel vertrouwd!

 8. 11 juni 2017 / 21:36

  Wat leuk dat je naar dat evenement kon! Ik vind de cover van je scrapbook eigenlijk echt wel mooi hoor, hihi. En inderdaad, het lijkt een beetje op ’n strand! Dat maakt het nog cooler 😉 Leuke foto’s! Liefs 🙂

  • 20 juni 2017 / 22:42

   Jaa het was echt een tof evenement! Hihi, dankjewel ?. Hij ligt in de kast en ik heb er niet meer naar gekeken sindsdien, haha. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *