My week in snapshots: week 1-3


Ola! Met het nieuwe jaar had ik eigenlijk bedacht om geen wekelijkse snapshot diaries meer te doen. Ik merkte dat ik vaak toch niet al te veel te melden had, aangezien ik alleen maar aan ’t werk was doordeweeks. Daarom wilde ik eigenlijk mijn wekelijkse snapshot diaries vervangen door maandelijkse. Het begint nu echter zó te kriebelen, ik heb zo veel leuke foto’s gemaakt de afgelopen tijd! En een snapshot diary van megaveel woorden en foto’s zitten jullie denk ik ook niet op te wachten. Dus daarom terug naar de wekelijkse dagboekjes, met dit keer dan eenmalig een heeuulle lange.

Zaterdag 31 december: Oud & Nieuw!


Oké, dit lijkt dus al vet lang geleden. Het was fantastisch. We begonnen de avond met heerlijk gourmetten! Mn vriendinnetje Sarah had SUPERVEEL boodschappen gedaan en alles voorbereid. Man, wat een werk was daarin gaan zitten! Het was dus eigenlijk een megaluxe gourmetavond met superlekker eten.

We dronken, maakten leuke foto’s…


We deden de polonaise, maakten nog meer leuke foto’s….

Uiteindelijk gingen we naar een feest in Den Haag in het Paard van Troje. Daar kwamen we nog veel meer vrienden tegen, één en al gezelligheid! Echt een prachtig begin van het nieuwe jaar <3.

Zondag 1 januari: Nieuwjaarsreceptie


Op 1 januari gaan we altijd standaard naar mijn hometown voor een nieuwjaarsreceptie met mijn familie. Dit jaar was hij bij ons thuis. Ook hier was weer superveel en lekker eten. Iedereen kon zijn kater prima verbloemen met alle lekkere hapjes die er waren.

Maandag 2 januari: Back2work


2 januari moesten we allemaal weer terug aan ’t werk… men, viel dat even tegen!! Ik had er niet al te veel zin in. Maar er stonden weer belangrijke taken op me te wachten dusss heb ik er toch maar aan toe gegeven.

Eenmaal op werk kregen we allerlei lekkers: van gelukskoekjes tot geluksbiggetjes. Dit verzachtte de pijn wel, moet ik eerlijk zeggen ?.

Vrijdag: 6 januari: La Cubanita


Na de eerste werkweek van het jaar ging ik met Jasper eten bij La Cubanita. We waren er eigenlijk nog nooit geweest maar hadden er wel veel over gehoord. Toen we bij onze tafel waren afgezet, kwamen we erachter dat de foto die daar hing, precies dezelfde was als die wij een jaar geleden hadden gemaakt, toen wij in Havana waren. Wat een toeval!

Ik dronk een heerlijke cocktail. Wat een heerlijk eten trouwens! Ik was een beetje bang dat, aangezien het all-you-can-eat is, het eten van mindere kwaliteit zou zijn. Maar niets was minder waar ? het was allemaal echt superrrrlekker.

Zaterdag: 7 januari: sneeuw!


Toen we zaterdagochtend – na een uitslaapsessie – wakker werden, was de hele wereld wit ? We gingen naar het park om te kijken hoe dat erbij lag.

En dit was een prima zaterdagavondbesteding ? #kaas #love.

Donderdag 12 januari: Nieuwjaarsborrel & Karaoke


Op 12 januari hadden we op kantoor een nieuwjaarsborrel voor het hele bedrijf. Het begon als een onschuldige borrel met een superlekker buffet en een toespraak van één van de directeuren.

Toch lag ik pas om 4 uur in bed. Iets met een ritje naar het centrum en een karaokebar die ineens dicht ging. Het was het waard ❤️.

Maandag 16 januari: Nasi & onze robotstofzuiger


De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat Chinees mijn absolute lievelingseten is. Afhaalchinees, maar ook van zelfgemaakte nasi kan ik erg blij worden. Dus dat was wel een fotootje waard, vond ik.

Maandag was ook de dag dat onze robotstofzuiger was bezorgd, woehoe! We zijn echt megafan van dit ding. Er zit een timer op dus we kunnen hem gewoon opdracht geven om op maandag, woensdag en vrijdag (als wij allebei op kantoor zitten) even een rondje te doen. Heerlijk, thuiskomen in een schoon huis! Nu zijn we nog op zoek naar een wasrobot, een strijkrobot en een afwasrobot. #bringiton

Woensdag 18 januari: ijs & feest


Woensdag was de wereld ook mooi! Overal zo’n mooi ijslaagje. Deze foto maakte ik op Amsterdam Zuid, terwijl ik stond te wachten op de metro.

Woensdag was de wereld ook spannend. Ik had namelijk de dag ervoor te horen gekregen dat ik een baan aangeboden kreeg bij een nieuw bedrijf, SUPERRRRRLEUK ? ben echt heel blij! Maar dat betekende natuurlijk wel dat ik woensdag het nieuws aan mijn huidige collega’s moest gaan vertellen. Toen dat eenmaal gebeurd was, vond ik het tijd voor sushi. Veel sushi. Volgens mij is mijn maag die avond enorm opgerekt, haha.

Vrijdag 19 januari: nog een nieuwjaarsborrel


Vrijdag had ik nog een nieuwjaarsborrel, dit keer met mijn directe collega’s van mijn afdeling. We gingen naar een hipstertent in de buurt van kantoor, Radion. Daar dronken we heerlijke Texelse Skuumkoppen en aten we bittergarnituur.

Zaterdag 20 januari: nieuwe sneakers!


WEEKEND! Eindelijk tijd om door mijn tijdschriftjes te bladeren en boeken te lezen, relaxed!

Ik maakte tijd om mijn nieuwe sneakers op de foto te zetten. Sodeknetter, wat kan ik blij worden van nieuwe sneakers!

Wauwzie, het is uiteindelijk alsnog een vet lang artikel geworden. Maar hiervan kon ik echt niks laten schieten, vandaar. Vanaf volgende week gewoon weer wekelijkse snapshot diaries!

Wat heb jij deze week gedaan?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Instagram | Pinterest

Share:

9 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 14:05

  Gezellig allemaal! En die sneakers zijn top!

  • benthebemelman@gmail.com
   23 januari 2017 / 14:08

   Dankjewel ? ben er ook erg blij mee!

 2. 23 januari 2017 / 14:20

  Die 7 januari dat plankje met die 3 kazen welke is die voorste? die ziet er mega loperig en lekker uit haha! liefs

  • 23 januari 2017 / 14:27

   Oh jee, hij was inderdaad superlekker maar hoe die heet zou ik even niet meer weten… Ik zal het vanavond nog even navragen bij mijn vriend, wellicht dat hij het heeft onthouden ?.

  • benthebemelman@gmail.com
   23 januari 2017 / 20:34

   M’n vriend weet het helaas ook niet meer ?. We hebben hem gekocht bij Familie van Rijk in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg, dus mocht je daar een keer in de buurt zijn… ze hebben heerlijke kazen en nog veel meer lekkers!

  • benthebemelman@gmail.com
   24 januari 2017 / 19:38

   Het was ook één en al gezelligheid ?

 3. 24 januari 2017 / 20:51

  Mooi he hoe je ontwaakt en de wereld helemaal wit is, blijft toch iets magisch of sprookjes achtig. Wat een gezelligheid daar met oud & nieuw bij jullie 😉

  • benthebemelman@gmail.com
   24 januari 2017 / 21:34

   Jaa, echt heel bijzonder! Klopt, Oud en Nieuw was een groot feest ? hopelijk heb jij ook een leuk O&N gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *