Ga ik de iPhone 7 bestellen of niet?

Oooh mensen, ik krijg het heen en weer van mezelf. Ik heb dus met mezelf afgesproken dat, nu ik een fulltime baan heb en dus geld verdien, ik nooit meer mezelf hoef in te houden als het gaat om Apple gadgets. En dus keek ik ook al een aantal maanden uit naar de komst van de nieuwe iPhone 7. Daar komt bij dat mijn abonnement binnenkort afloopt, dus qua timing komt het eigenlijk wel heel goed uit. Toch heb ik hem nog niet besteld, en ik weet niet zo goed waarom. Ik heb wat twijfels dus ik dacht: ik schrijf ze op en dan kijk ik wel waar het me brengt. Lezen jullie mee?

Waarom ik wel de iphone 7 zou kopen

  • Mijn huidige iPhone is niet echt super betrouwbaar meer. En dan heb ik het met name over mijn batterij. Soms valt hij uit als hij nog 40% heeft en soms doet hij het dan na een tijdje ook weer. Soms haalt hij gewoon de 0%. Soms staat hij een hele dag op 0% en dan blijft hij het gewoon doen en kan ik er ook alles mee doen en valt hij niet uit. Kortom, niet te vertrouwen!
  • De verbeterde camerafunctie spreekt me heel erg aan. Sinds ik bezig ben met mijn blog maak ik nóg meer foto’s en video’s dan voorheen. Ik ben dus ook erg benieuwd naar de nieuwe camerafuncties en wat voor foto’s ik daar wel niet mee zou kunnen maken.
  • Ik word vet blij van nieuwe Apple gadgets.

Waarom ik niet de iPhone 7 zou kopen

  • Als ik de nieuwe iPhone wil, wil ik de zilverkleurige iPhone 7 Plus. En de Plus is natuurlijk nóg een stukje duurder dan de normale iPhone 7. Maarja, ik ben juist zo benieuwd naar die dubbele cameralens en de kwaliteit die het met zich meebrengt. Dus áls ik hem besluit te kopen, wordt het wel weer een flinke investering.
  • De iPhone 8 komt volgend jaar uit en die schijnt echt revolutionair te worden. Ga ik daarop wachten?

Conclusie over het iphone 7 dilemma

Eigenlijk kan ik niks anders meer bedenken met betrekking tot voors en tegens op dit moment. Dus de vraag is: wil ik bijna 1000 euro uitgeven voor iets waar ik maar 3 redenen voor kan bedenken om hem te kopen? En dat ik er misschien maar een jaar gebruik van ga maken? Maar wat als de iPhone 8 echt vet lelijk is en je daar niks mee kan…

Nou, de echte conclusie is dus: ik weet het nog steeds niet. Ik slaap er nog wat nachtjes over, denk ik. Of heb jij dé argumenten om de iPhone 7 wel of niet te kopen?

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *