Leer snoozen af met deze apps

Apps om snoozen af te leren - Benthe Bemelman
Een paar weken geleden schreef ik over waarom snoozen slecht voor je is en hoe je het af kunt leren. Mocht het je naar aanleiding van deze tips nog niet gelukt zijn om van je snooze-gedrag af te komen, heb ik hier nog een aantal apps voor je verzameld die je er wellicht wel bij kunnen helpen.

1. Wake N Shake Alarm Clock


De naam suggereert het al: met de Wake N Shake wekker moet je iPhone eerst flink door elkaar geschud worden om het alarm uit te zetten! Daarmee wordt snoozen dus verleden tijd. Je kunt een aantal standen uitkiezen die bepalen hoe lang jij de telefoon moet shaken voordat het alarm er elke keer mee ophoudt. De Wake N Shake Alarm Clock is een doorbijtertje, hij kan namelijk niet uitgezet worden via de homeknop. De enige manier om dus de stilte terug te krijgen, is flink schudden! Wedden dat dat je wel wakker maakt?

2. Math Alarm

Ben je minder van het bewegen, maar meer van de hersenkrakers? Dan is deze app iets voor jou! Los een rekensom op om je wekker uit te zetten. Niet alleen zal de activiteit in je hersenen je wakker doen voelen, je hebt ook al je eerste big acomplishment bereikt, wat je zal motiveren om ook de rest van de dag door te knallen en vooral niet meer te snoozen. Hey ho, let’s go!

3. Walk Up Alarm Clock

Ook voor deze app doet de naam je vast al iets vermoeden: om deze wekker uit te zetten, moet je echt je bed uit en een stukje lopen. Pas na een x aantal stappen wordt het alarm uitgezet. Daarnaast heeft deze app ook een aantal zeer ‘heftige’ wekgeluiden, zoals een gillende man of vrouw, of gebons op de deur. Lekker wakker worden is er misschien niet bij, maar wakker word je er zeker van.

4. Alarmy (Sleep if U Can)


Hou je veel van fotograferen en minder van hersenkrakers op de vroege ochtend? Wellicht is deze app dan iets voor jou. Als je wekker gaat, geeft deze app je namelijk opdrachten om foto’s te maken van bepaalde meubels of andere inboedel in je huis. Dat betekent dus dat je op zal moeten staan en rondjes moet lopen om deze items op de foto te zetten.

5. Freaky alarm

Met Freaky Alarm word je gewekt met een puzzeltje. Dit puzzeltje moet opgelost worden voordat het geluid uitgaat, dus je wordt heerlijk wakker met een hersenkraker. De app kent verschillende soorten puzzeltjes, zoals logische raadsels, sommetjes, maar ook foto-opdrachten. Eigenlijk is het dus de Math Alarm en de Sleep if U can in één, voor als je houdt van variatie :-).

Als mijn tips uit mijn vorige artikel over snoozen je niet hebben geholpen, moet het met deze apps wel lukken… toch?

Liefs & succes,
Benthe

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *