De ultieme lente playlist

JAAA! Het zonnetje begint zich af en toe weer voorzichtig te laten zien, de vogeltjes fluiten een andere melodie en het ruikt… anders. Het is LENTE! Met deze playlist wordt jouw lentegevoel enorm versterkt. Dubbel genieten! Maar niet te hard zetten, anders hoor je de vrolijke vogels niet meer. Of wel, waarom ook niet.

De ultieme lente playlist | BentheBemelman.com

De ultieme lente playlist

Waarom is deze playlist nou zo perfect voor de lente, hoor ik je vragen? Nou, zet ‘m maar gewoon op. Dan begrijp je wat ik bedoel. Je krijgt ineens zin om het hele huis een lenteschoonmaak te geven (dus opzetten op eigen risico), je hebt de neiging om alle deuren en ramen open te gooien en al je zwarte en grijze kleding ver weg op te bergen. Winter is nu zo ver weg! Dát is het ultieme lentegevoel ? wat mij betreft dan.

Deze ultieme playlist voor lentegevoel bestaat uit heerlijk vrolijke liedjes die lente schreeuwen! En mocht je nou zoiets hebben van: DIT is mijn ultieme lentenummer maar hij staat er niet bij! Laat het dan even weten in de comments, als hij bij de rest past, krijgt hij natuurlijk een gouden plek in de lijst ?!

Luister de playlist hier:

Wat is jouw lente-anthem? Of luister je het hele jaar door naar dezelfde muziek? Ik ben heel benieuwd!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

20 Reacties

 1. 29 maart 2017 / 07:21

  Ahhh Yellow sun van de Christel Fighters is tof!! Muziek maakt me blij. Ik ben jaren lang naar Lowlands geweest en daar kwamen ze altijd optreden. Super vrolijke muziek!

  • 29 maart 2017 / 18:54

   Jeej, leuk dat je die ook leuk vindt ?. Ooh wat tof, ik heb ze nog nooit live gezien. Inderdaad heel vrolijk ?!

 2. 29 maart 2017 / 07:54

  Wat leuk, veel van deze liedjes ken ik nog niet! Ik ga ze eens opzetten tijdens het werken 🙂 Zelf luister ik eigenlijk het hele jaar door dezelfde muziek, haha.

  • 29 maart 2017 / 18:55

   Ooh leuk, helemaal nieuw! Ben benieuwd wat je ervan vond ?. Ja, ik heb ook lijsten die ik het hele jaar door luister, maar af en toe een andere playlist die bij een bepaald gevoel past vind ik ook heel fijn ?

 3. 29 maart 2017 / 08:05

  Ik hou werkelijk van alle muzieksoorten. Maar in de lente houd ik wel van lichte tonen!

  • 29 maart 2017 / 18:55

   Leuk! Ja, denk dat ik inderdaad vooral lichtere en vrolijkere muziek in deze lijst heb geplaatst ?.

 4. 29 maart 2017 / 08:34

  Leuk Benthe! Ik moet een hoop doen in huis vandaag, dus ik zet hem meteen even op!

 5. 29 maart 2017 / 10:44

  Ik ben zelf ook al een tijdje bezig met een lente afspeellijst, en door jou heb ik nu weer een heleboel liedjes erin staan. Thanks 😀

  • 29 maart 2017 / 18:56

   Wat leuk zeg ?, tof dat je ook een lenteplaylist hebt!!! Ben ook heel benieuwd naar jouwe ?

 6. 29 maart 2017 / 19:00

  Leuk!! ♥ Ik ben momenteel helemaal into het album van Drake en van Boef. Ghaha, niet perse lente muziek, maar wel muziek die ik op het moment erg fijn vind! Veel liefs, Florentine ♥ ♥ ♥

 7. 29 maart 2017 / 21:50

  LEEEEEUK! Ik hou van nieuwe liedjes ontdekken! Heb eens snel gelezen en de meeste ken ik niet. Alleen Bazart en dat is a l t i j d altijd goed! Ga morgenochtend eens luisteren! 🙂

  • 29 maart 2017 / 22:23

   Jaaa, Bazart ?!! Leuk, ben benieuwd wat je ervan gaat vinden.

 8. 30 maart 2017 / 14:27

  Oeh jaaaa leuk! Ik ga hem zo even in mijn favorieten zetten want hallooo ik hou van vrolijke muziekjes 🙂

  • 31 maart 2017 / 15:00

   Oooooh, als het goed is staan er inderdaad alleeeen maar vrolijke liedjes in deze lijst ? passend bij dit vrolijke seizoen!

 9. 30 maart 2017 / 16:02

  Wat een super toffe play-list! Ik ga hem in mijn favorieten zetten. Hopelijk wordt het werken dan ook iets leuker haha.

  • 31 maart 2017 / 15:00

   Jeeej, wat leuk ?. Haha, ik hoop dat dat inderdaad het geval is!

 10. 3 april 2017 / 19:32

  Leuk! Ik ga ze eens luisteren 🙂 Zelf ben ik op het moment fan van het vrolijke liedje I love me van Meghan Trainor, vind het deuntje zo lekker vrolijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *