Vlog 12: Prepping for Christmas

Vlog 12: sinterklaas & kerst! | BentheBemelman.com

Mijn eerste vlog terug in Nederland! En men, wat lijkt mijn leven ineens saai nu ik geen beelden meer heb van de meest prachtige landschappen en het lekkere eten van Thailand. Al moet ik ook zeggen dat ik in deze vlog ook best wel leuke dingen heb gefilmd, veel feestelijkheden vooral! Eerst vieren we Sinterklaas en de dag daarna versieren we de kerstboom 🎄. It’s the most wonderful time of the year! En toegegeven, met die sneeuw is ook Nederland best wel een beetje prachtig.

Ben jij al klaar voor de kerst? Maak er iets moois van 💕! P.s. abonneren op mijn kanaal kan hier en is GRATIS 🤗.

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *