Vlog 5: Ons nieuwe huis & piercings!

Vlog 5 | BentheBemelman.com

Joehoe! Tijd voor een nieuwe weekvlog! Nouja, weekvlog.. Het is meer een anderhalve weekvlog. Ik had vorig weekend zo weinig te doen en te filmen, dat ik dacht: ik pak ‘m gewoon even wat langer. En toen werd het ineens een vlog waarin ik heel veel te vertellen en te laten zien had, whoeps! In deze vlog ga ik voor het eerst naar mijn nieuwe huis en zet ik daar dus mijn eerste stappen, yayy! Daarnaast schiet ik 4 nieuwe piercings en die laat ik natuurlijk ook even zien. Verder bestel ik kleding bij Zalon.nl en laat ik dus door een styliste 2 outfits samenstellen. Ennn zo is er nog heel veel meer te zien, go check it out!

Liefs, fijne week!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *